HOROSCOP SPECIAL: Venus in BERBEC. Un tranzit care aduce iubire si speranta!

627

Planeta Venus este in zodia Berbec incepand cu ziua de luni, 2 mai. Acest tranzit va dura pana pe 28 mai.

Venus este planeta iubirii si indica intr-o tema natala placerile, tipul de persoana de care esti atrasa, valorile si sentimentele. Venus in Berbec ne va face sa fim foarte competitivi, sa vrem mereu sa fim cu numarul 1, sa fim atrasi de aceia care ne par a fi castigatorii, dintr-o data simtim o atractie puternica pentru barbatii „macho” si femeile „fatale”. Pericolul este ca ne vom lasa atrasi imediat in relatii, in aventuri de-o noapte pentru ca energia lui Venus va produce acea dorinta arzatoare, acea nevoie de pasiune. Fii atent daca relatia iti devine banala si fa tot ce poti ca sa introduci schimbarea si culoarea, pentru ca Venus in Berbec inseamna ca relatiile se misca rapid, intr-un sens sau in celalalt.

Influenta acestui tranzit pentru toate zodiile:

Berbec Toate trasaturile Berbecului vor fi amplificate de prezenta lui Venus in semnul vostru. Poate fi o perioada incitanta, pasionala, interesanta, atat in relatiile personale cat si in domeniul financiar.

Taur Viata sentimentala va deveni mai intensa, mai pasionala, sentimentele mai puternice si mai ascunse. Posibile secrete, relatii ascunse, ale voastre sau ale unor persoane din anturaj. Atentie, nu permiteti ca altii sa se foloseasca de sentimentele si bunatatea voastra!

Gemeni O perioada foarte buna, vesela, incitanta. Viata sociala va fi vie, amuzanta, veti avea mai mult farmec, magnetism personal.

Rac Farmecul conferit de Venus va va sustine sa aveti succes social si sa avansati in cariera. Meritele voastre vor fi recunoscute si apreciate.

Leu Veti fi atrasi sau veti atrage persoane din diverse medii culturale sau un partener care are simtul aventurii. Veti dori ca partenerul vostru sa aprecieze libertatea de miscare si de expresie.

Fecioara Veti dori mai multa intensitate in relatiile intime. Veti dori mai multa pasiune, iar unii dintre voi s-ar putea implica in relatii pasagere. Veti avea fler in problemele financiare si in administrarea banilor familiei.

Balanta Venus va aduce mai multa viata in relatia cu partenerul de viata, mai multa dragoste, dar si posibile conflicte spontane, cu iesiri dramatice. Din fericire, pe cat de repede vor izbucni, pe atat de repede va veti impaca.

Scorpion Va veti exprima dragostea prin activitati practice, prin fapte concrete, va fi important pentru voi sa faceti lucruri prin care sa aratati ca va pasa. La serviciu, va veti remarca prin magnetism personal si prin creativitate.

Sagetator Dragostea va pluti in aer. Pentru cei aflati intr-o relatie, urmatoarea perioada va fi jucausa, mai senzuala. Cei singuri vor fi mai deschisi unei relatii curete, romantice. Relatiile cu copiii vor fi afectuoase.

Capricorn Venus in Berbec va aduce pentru voi o nevoie mai puternica de a actiona pentru a imbunatati conditiile din locuinta voastra. Este posibil sa faceti niste cheltuieli neprevazute pentru a cumpara obiecte destinate gospodariei.

Varsator Veti fi expresivi in exprimare, mai vorbareti, mai dispusi sa spuneti in mod deschis ce ganditi si ce simtiti. Cu toate acestea, tactul nu va fi punctul vostru forte.

Pesti Gusturile voastre vor deveni cam extravagante si nu veti da inapoi de la cheltuieli pentru a cumpara obiecte frumoase, de valoare, care va pot satisface orgoliul si imbunatati imaginea sociala.

Sursa: tarotexpert.ro