HOROSCOP TIBETAN: afla provocarile prin care treci in viata si de cine trebuie sa te feresti.

821

Horoscopul Tibetan detine una dintre cele mai vechi interpretari zodiacale. Acest horoscop se realizeaza in functie de anul nasterii. Practic, fiecare an al nasterii vine cu niste marcatori precisi ai destinului pentru fiecare. Acest horoscop, bazat pe prezicerile calugarilor tibetani, ne spune care sunt provocarile prin care trebuie sa treci in aceasta viata, de cine trebuie sa te feresti si care e perioada in care poti inflori cel mai mult.

Zmeu luminos Anul nasterii: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

Persoanele nascute in acesti ani sunt foarte ambigue si contradictorii. In orice moment, se pot transforma dintr-o zana buna intr-un monstru malefic. De regula, ei nu traiesc, ci se plimba in nori, visand si privind in jos catre muritori. De regula, ei nu observa complexitatile vietii – pur si simplu pentru ca nu le fac fata. La fel se intampla ca altcineva (parinti, soti sau chiar copii) sa rezolve toate problemele pentru ei. Oamenii acestui semn sunt infantili, foarte sensibili si vulnerabili. Sunt cu mintea deschisa si sociabila, iubesc distractia si viata lipsita de griji. Cu toate acestea, ar trebui sa fie mai atenti la sentimentele si nevoile celorlalti.

Cu cine sa vor imprieteni: Bivol negru
De cine sa va temeti: Pastratorul focului.
Numerele norocoase sunt 3, 15, 27.
Luna norocoasa este februarie

Cobra Anul nasterii 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

Oamenii nascuti sub acest semn sunt oratorii, filozofii si educatorii. Ei vor ghida pe oricine pe calea cea buna, le vor spune ce sa faca si cum sa fie. Le place sa dea sfaturi intelepte (pentru ca acest lucru ii face sa arate foarte destepti in ochii celorlalti). Sunt grijulii si putin risipitori, incearca mereu sa ii ajute pe ceilalti, asa ca uneori uita de ei insisi. Sunt iubitori si se bucura de succesul celoralti, mai ales daca au participat si ei la atingerea lui. Cobrele ar trebui sa se gandeasca mai mult la propria lor viata si sa nu se cufunde complet in suferintele celorlalti.

Cu cine sa fie prieteni: cu Soarele fierbinte
De cine sa se teama: Zmeu luminos
Numerele norocoase – 1, 13, 25.
Luna norocoasa este Iunie

Pazitor de foc Anul nasterii: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002

Pazitorii focului sunt aparatorii familiei, aducandu-ne lumina si bucurie. Potrivit horoscopului tibetan, oamenii acestui semn au o intuitie foarte dezvoltata, ceea ce le permite sa coordoneze vocea ratiunii cu chemarea inimii. Sunt primiti cu caldura in compania prietenilor, dar, in ciuda acestui fapt, Pazitorii focului inca nu pot scapa de sentimentul de singuratate. Oameni de acest tip sunt incredibil de decenti si sinceri. Moralitatea vine intotdeauna pe primul loc pentru ei. Un pic aroganti si rezervati, chair conservatori. Ar trebui sa fie ceva mai deschisi si ingaduitori.

Cu cine sa va imprieteni: Calugar
De cine trebuie sa se teama: Zmeu stralucitor
Numerele norocoase – 4, 16, 28.
Luna norocoasa este ianuarie

Sursa pura de apa Anul nasterii: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

Sursa de apa curata este o fantana de generozitate, bunatate si energie pozitiva. Oamenii acestui semn sunt straini cu termenii cruzime, nedreptate si comercialism. Acesti oameni aduc vesti bune si emotii pozitive, apreciaza relatiile de prietenie, considera tradarea impermeabila. O sursa de apa pura poate fi sfatuita doar sa isi asculte intuitia mai des – va ajuta la alegerea unei cai de viata.

Cu cine sa va imprieteni: Coloana de jad
De cine sa se teama: bratara din piele
Numere norocoase – 5, 17, 29.
Luna norocoasa este mai

Coloana de jad Anul nasterii: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Oamenilor cu acest semn nu le plac aglomeratiile si evenimentele publice. Ei nu tolereaza constrangerea si nicio infrangere asupra spatiului personal, prefera tacerea si singuratatea. Sunt foarte activi in viata, au o minte stralucitoare, sunt intr-o continua cautare a adevarului, care de multe ori ii oboseste pe altii. In societate, ei dau impresia de aristocrati reci si dominatori. Horoscopul tibetan recomanda oamenilor nascuti in acesti ani sa acorde mai multa atentie celor din jurul lor, sa invete flexibilitatea si discernamantul.

Cu cine sa va imprieteni: cu gongul de metal
De cine sa se teama: bivol negru
Numere norocoase – 6, 18, 30.
Cea mai buna luna – noiembrie

Gong metalic Anul nasterii: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Oamenii acestui semn sunt precum cavalerii viteji – sunt credinciosi, nobili si generosi. Sunt foarte autocritici si sensibili. Ei considera inevitabila orice transformare in viata, incearca sa nu le arate altora calitatile lor rele, se limiteaza in multe feluri pentru a nu ceda ispitelor. Prefera sa traiasca pentru cineva si de dragul cuiva. Oamenii acestui semn trebuie sa abandoneze mai des cursa pentru idealuri inalte si sa faca o pauza pentru a se bucura de viata aici si acum.

Cu cine sa va imprieteniti: cu Coloana de jad
De cine sa va temeti: broasca testoasa Lacuri
Numerele norocoase – 7, 19, 31.
Luna norocoasa este septembrie

Broasca testoasa de lac Anul nasterii: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Oamenii acestui semn isi gestioneaza propriul destin, creand conditii favorabile pentru implementarea planurilor lor. Testoasele lacului sunt blande si loiale, intrigile si viclenia le sunt straine. Cu toate acestea, nu ar trebui sa uite ca oamenii din jurul lor nu sunt atat de dulci si de buni pe cat cred.

Cu cine sa fie prieteni: cu Pazitorul focului.
De cine sa se teama: gong metalic.
Numerele norocoase sunt 8, 20, 30.
Luna norocoasa este aprilie

Bratara de piele Anul nasterii: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Oamenii nascuti in acesti ani sunt fascinati de misticism, sunt interesati de orice secrete si ghicitori. Perioadele de ermitism, izolarea si inclinatia spre reflexe sumbre sunt inlocuite cu perioade de sociabilitate activa. De frica de a nu fi lasati singuri, oamenii nascuti sub semnul Bratarii din piele avanseaza constant in viata, in cautarea de noi prieteni. Masca unui seducator indraznet sau Don Juan ascunde adesea complexe interne si nesiguranta. Oamenii cu acest semn dispretuiesc agresivitatea si conflictele, dar, pentru toata independenta lor, raman atasati emotional de oamenii apropiati.

Cu cine sa va imprieteni: cu Soarele fierbinte
De cine sa se teama: Calugar
Numerele norocoase – 9, 21, 23.
Luna norocoasa – Martie

Bivol negru Anul nasterii: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Bivolul negru actioneaza simplu, nu merge niciodata pe sensuri nesigure, prefera sa clarifice totul dintr-o data pentru a evita situatiile neplacute. Oamenii acestui semn sunt puternici si increzatori in invulnerabilitatea lor, ceea ce ii atrage pe ceilalti. Horoscopul tibetan sfatuieste reprezentantii acestui semn sa fie atenti la dusmanii lor, sa nu fie subestimati. Uneori sunt foarte periculosi.

Cu cine sa va imprieteni: Zmeu stralucitor
De cine sa se teama: Cobra.
Numerele norocoase sunt 10, 22, 29.
Luna norocoasa este iulie

Luna noua Anul nasterii: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Sub semnul Lunii Noi, se nasc oameni visatori, sensibili si blanzi, dar se pot dovedi activi in afaceri si pasionati de iubire. Luna noua este foarte schimbatoare, geloasa si vicleana – acest lucru creeaza o multime de probleme. Oamenii lunii noi pot fi sfatuiti sa isi controleze propriile emotii si schimbarile de dispozitie, atunci va fi mai usor si mai placut sa comunice cu el.

Cu cine sa fii prieten: zmeul stralucitor.
De cine sa se teama: coloana de jad.
Numerele norocoase sunt 11, 23, 31.
Luna norocoasa este august

Soare fierbinte Anul nasterii: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Oamenii acestui semn sunt plini de vitalitate si optimism. Sunt prieteni si asistenti fideli, va puteti baza in siguranta pe ei in orice situatie. Cel mai mult, oamenii acestui semn se tem sa nu-si piarda libertatea. Orice situatii dificile sunt rezolvate cu o viteza uimitoare si beneficii surprinzatoare pentru ei insisi. In fiecare an, oamenii acestui semn devin mai calmi, mai putin temerari si veseli. Daca doriti sa nu va pierdeti gustul pentru viata, incercati sa pastrati o lumina periculoasa in voi.

Cu cine sa va imprieteni: Bratara din piele
De cine sa se teama: Pastratorul focului.
Numere norocoase – 12, 24, 26.
Luna norocoasa este octombrie

Calugar Anul nasterii: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Oamenii cu acest semn sunt naturi foarte solide, nu pot fi rataciti odata aleasa calea. In acelasi timp, sunt veseli si sociabili, au o imaginatie vie, iubesc sa dezbata si sa se certe. Calugarii apreciaza in oameni bunatatea, deschiderea, spontaneitatea, usurinta comunicarii. In treburile amoroase, oamenii acestui semn sunt loiali si constanti, nu sunt capabili de lipsuri si tradari. Pentru a evita conflictele, calugarii ar trebui sa fie mai indulciti fata de altii, tinand cont ca nu toata lumea stie sa trateze viata cu intelepciune.

Cu cine sa va imprieteni: cu Pazitorul focului
De cine sa se teama: O sursa de apa pura
Numere norocoase – 11, 23, 28.
Luna norocoasa este decembrie