Horoscop Urania 10 – 14 septembrie 2018. Berbecii intervin autoritar în familie, Gemenii au parte de un eveniment drastic

206

Previziuni cu Urania pentru perioada 9 – 14 septembrie 2018. Venus va intra în zodia Scorpionului. Luna Nouă în Fecioară. Marte va intra în zodia Vărsătorului.

BERBEC

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, sectorul relațiilor parteneriale va intra într-o fază „blajină’,

ceea ce poate părea bizar pentru năvalnicii Berbeci, totuși, tendința generală va fi de temperare a contrariilor și de evitare a conflictelor din varii motive:

au alte preocupări, nu doresc să-și strice, în acest moment, cheful de viață, nu au energia interioară pentru abordarea frontală a disputelor, nu sunt pregătiți sufletește sau așteaptă documente și informații suplimentare.

Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va imprima o dinamică greu de controlat a relațiilor cu unii prieteni, cu care se pot certa sau de care se pot despărți pe fondul unor nemulțumiri mai vechi care acum se acutizează făcând imposibilă continuarea relației.

Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, strategii și replieri provocate de miza unui câștig.

TAUR

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, efort de a menține echilibrul între muncă și restul obiectivelor de viață curentă. Dorința de a calma o tulburare organică de natură renală sau cerebrală.

Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și le va influența, pentru niște săptămâni, de acum încolo, viața socială, activitatea profesională, imaginea publică, punându-i, deseori, în dificultate; factorii de stres nu vor întârzia să se arate, Marte făcând aspecte stresante chiar din acest moment.

Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, relații dificile, marcate de invidie, dorință de revanșă a unor parteneri ostili care vor avea de partea lor, din 9 septembrie, planeta Venus în tranzit prin Scorpion.

GEMENI

Întrată, în acest sector, pe 9 septembrie, Venus va atrage acuzații exagerate sau nefondate la adresa lor ori situații încurcate, născute din șicanele și subminarea autorității lor ticluite de către colegi ostili.

Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va introduce, chiar din primele zile, tulburări ale conștiinței de sine. Cel puțin un eveniment le va pune, drastic, între paranteze, scara de valori pe care și-au construit drumul în viață.

Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, destule motive de nemulțumire sau de revoltă înăbușită cu privire la măsurile care se iau în ultima vreme la locul lor de muncă.

RAC

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, mici provocări domestice dar și blocaje personale pe fondul animozităților între nativi și rude.

Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va agita regimul beneficiilor materiale pe care trebuie să le obțină prin bună înțelegere sau prin acțiuni în instanță care au trenat, întârziind să aducă soluția mult dorită.

Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, registrul afectiv se înnorează, nu doar din cauza tranzitului Lunii ci, mai ales, din cauza prezenței, din 9 septembrie, în această casă, a planetei Venus care va da o tentă insistentă, lacrimogenă și dramatică trăirilor lor afective, alterându-le viața sentimentală cu bănuieli, îndoieli, spaime și neîncredere.

LEU

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, fel de a vorbi mai prudent, mai diplomatic ori chiar abilitate de a ieși din încurcături.

Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, motive de amărăciune produse de o pagubă, o avarie, o neregulă în casă sau în gospodărie; relațiile de familie care funcționează „pe avarie’ vor naște în sufletul nativilor sentimente de vinovăție, de regret sau de revoltă amplificate ori generate de prezența, din 9 septembrie, a planatei Venus, în acest sector.

FECIOARA

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, gânduri și inițiative menite să țină sub control situația materială mai ales dacă, dinspre locul de muncă, le vin informații alarmante care construiesc o perspectivă deloc sigură, pe fondul intrării planetei Marte,

în ziua de 11 septembrie, în zodia Vărsătorului, respectiv în această casă a VI-a a muncii. Sunt de luat în calcul schimbări care nu le vor conveni sau ipostaze care îi vor revolta.

Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, fel de a vorbi aspru, bazat, de multe ori, pe ironii, aluzii răutăcioase sau critici explicite îndreptate, ca replică, unor persoane incomode.

Context deloc bun pentru cei care vor susține examene, teste și verificări; a nu se recurge la artificii pentru a obține un rezultat favorabil.

BALANTA

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, Luna va traversa Balanța și le va tempera aceste ieșiri aspre sau incomode pentru ei înșiși și dezagreabile pentru cei din jur.

Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va introduce o doză substanțială de aventurism, de curiozitate senzuală sau sexuală, multă inițiativă mai puțin responsabilă; unele persoane, mânate de dorința de a face experiența unor situații prin care nu au mai trecut, le vor provoca, lor vor căuta și le vor accepta fără ezitate, pe principiul „de ce nu?!’.

Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, preocupări bănești născute din situațiile urgente care le dau programul de viață peste cap, obligându-i să renunțe la alte activități pentru a pune ordine și a aduce la zi datorii mai vechi

(mai ales sub forma plăților uitate, amânate, expirate ca termen) ori de a rezolva încurcături de ultimă oră provocate de intrarea planetei Venus în zodia Scorpionului pe 9 septembrie care nu lucrează în avantajul lor.

SCORPION

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, dorința de a se izola, de a nu „se regăsi pe sine’, de a recupera energia fizică consumată prin tihnă, siestă și somn.

Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va introduce, pentru un timp, în familie nota unei discordii ori a unui pericol legat de regimul bunurilor patrimoniale personale ori în devălmășie cu rudele.

Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, Luna le va tranzita casa I și, alături de Jupiter și de Venus, de curând intrată în zodia lor, va crea o atmosferă stranie, specială, intensă, bogată în sugestii și provocări, în presimțiri și stări de spirit speciale în care,

oricât ar fi de solicitante, Scorpionii se vor simți bine, pentru că le vor da un sentiment de putere și de control.

SAGETATOR

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, tendința de a menține, fie și numai de dragul aparențelor, bunele relații cu apropiații sau cunoscuții față de care au nemulțumiri sau constatării dezamăgitoare.

Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului, ceea ce va dezorganiza, în bună măsură sectorul comunicării, al primirii informațiilor, al schimburilor de idei precum și al deplasărilor de scurtă durată sau pe distanțe mici.

Pentru niște săptămâni, casa a III-a va deveni un loc al provocărilor față de care Săgetătorii trebuie să se înarmeze cu răbdare și atenție sporită.

Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, psihicul acestor nativi va fi marcat nu doar de un tranzit răscolitor și plin de capcane care îi poate împinge să ia decizii neinspirate la enervare, la supărare, la oboseală sau, mai ales, în necunoștință de cauză, ci și de un context astral creat de planeta Venus, care va intra în acest sector pe 9 septembrie

CAPRICORN

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, abordare echilibrată a unei probleme de carieră, de progres profesional sau de ascensiune promisă/propusă, oferită, sugerată de cursul evenimentelor.

Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului, respectiv în casa banilor sau a salarizării, și va genera o confuzie, o derută, o incertitudine mai ales dacă, în ecuație, va fi implicat un prieten; nota generală este de rezervă, Capricornii nedorind să-și strice relația cu o cunoștință din cauza banilor.

Dar, evoluția nu va fi ușor de controlat pentru că, o dată intrat în Vărsător, Marte va face cuadratură cu Venus, intrată, la rândul ei,

în Scorpion, în casa prietenilor din 9 septembrie, ceea ce va antrena situații jenante sau penibile iar în perspectivă, între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, între cele două semne zodiacale, se vor activa nu mai puțin de nouă cuadraturi.

VARSATOR

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie,unele persoane, mai ales cele tinere, la început de drum, fără o mare experiență de viață, ca să nu zicem chiar naive, vor simți nevoia să se recalibreze față de ideile,

oamenii și evenimentele care le-au câștigat admirația, simpatia și încrederea și care, acum, par să nu mai corespundă, întru totul, viziunii lor despre lume și viață. De aceea, vor dori să știe în ce măsură acelea sau aceia mai reprezintă niște valori, mai merită încrederea și susținerea lor sau mai pot conta pe ele ca pe un model de viață autentic și valoros.

Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului, ceea ce reprezintă un eveniment astral pentru aceste persoane care vor beneficia de entuziasmul, determinarea și combativitatea necesară pentru a depăși dificultățile acestui moment sau ale celor viitoare.

Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie,întra casa I și casa a X-a a cerului lor de naștere, vor opera nouă cuadraturi, ridicând, la cote maxime de interes și urgență, chestiunile profesionale, de imagine, de responsabilitate socială, de autoritate sau de imagine publică, pe fondul prezenței, în acest sector, din 9 septembrie, a planetei Venus.

PESTI

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, atenții, daruri de mică valoare, care flatează sau fac plăcere.

Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va crea un șuvoi de gânduri, nu toate confortabile, menite să le atragă atenția Peștilor asupra conflictelor de conștiință pe care trebuie să le elimine ca un fel de terapie necesară.

Nu va fi ușor pentru că, între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, între Marte și Venus (intrată în Scorpion din septembrie) se vor alcătui nouă cuadraturi care vor solicita în mod serios dar și tumultuos conștiința, crezul, opiniile majore care au stat la baza deciziilor din carieră, a drumului și a stilului de viață.