Horoscop exploziv al verii 2023. Previziunile celebrei Cristina DEMETRESCU

322

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit in emisiunea Voi cu Voicu despre horoscopul lunilor de vara 2023 pentru fiecare zodie.

Berbec Berbecul, primul semn al zodiacului, va fi vedeta in continuare, prin prisma faptului ca sensul vietii, destinul se pozitioneaza pe aceasta zodie. Tranzitul lui Jupiter, care a fost si este cea mai buna dintre planete, vine cumva si ii impinge spre directii si idei noi, curajoase, spre o viata independenta.

Influentati de Saturn aflat in zodia Pesti, unii Berbeci se intreaba unde este binele, pentru ca ei resimt tranzitul din punct de vedere medical sau al unor travalii pe care le parcurg. Numai ca Berbecul poate evolua cel mai bine exact atunci cand iese din zona de confort si este obligat sa caute solutii. Iar intrarea lui Jupiter in Taur, pentru Berbeci este foarte buna din punct de vedere financiar. In momentul de fata Berbecu nu risca decat daca sta pe loc sau daca se lasa prada valurilor care il duc la fund.

Taur Taurul beneficiaza de Marele Benefic care a intrat in zodia lui pentru un an si ceva. Dincolo de faptul ca isi deschide niste drumuri, la momentul acesta, un tranzit de 12 ani al lui Jupiter se intalneste cu un tranzit de 18 ani al destinului, si sunt ocazii unice.

Taurul trebuie sa isi deschida foarte bine partea senzoriala si daca apar blocaje care pot avea legatura cu un sef, cu interesele familiei, trebuie sa astepte si sa spere. Va trece de aceasta perioada, apoi lucrurile vor fi foarte bune pentru el. Este o perioada buna pentru Taurii care doresc sa fie independenti, care vor sa fie freelanceri, care vor sa isi schimbe grupul de care apartin. Isi schimba cumva directia, regasesc noi vocatii, genereaza noi pasiuni.

Gemeni Pentru Gemeni este o perioada buna din punct de vedere al inchiderii unor cicluri, al impacarii unor situatii, al vindecarii, al sanatatii. Sunt oameni care vor primi vesti bune in urma unor diagnostice care probabil in ultimii ani i-au suparat. Da, se schimba o paradigma in viata Gemenilor. Devin mai linistiti, devin mai calmi si de aici se genereaza noi idei pentru viitor. Ei sunt pe un apogeu profesional al vietiil lor, iar aceia dintre Gemeni care nu se regasesc in ce spun in momentul de fata, probabil ca nu sunt pe drumul cel bun. Da, ei sunt mai flexibili si pot sa se repozitioneze, practic, oricand.

Daca nu exista apogeul profesional, pana la urma este vorba despre asumarea unor responsabilitati care pot fi legate si de familie, ceea ce este un lucru foarte bun pentru viitorul lor. Deci, pentru Gemeni mai multa sanatate, liniste si idei care se ascund undeva in subconstientul lor; acele abilitati, talente pe care daca mediteaza un pic, s-ar putea sa le gaseasca acolo, in interior.

Rac Racii sunt intr-o perioada de evolutie, de invatare, de educatie. Sa-si faca curaj, chiar daca sunt putin mai refractari, pentru ca oportunitatile nu suna la usa. Sunt un pic mai departe de pragul usii. Daca te simti blocat, daca simti ca nu te mai regasesti in viata ta, cumva trebuie sa-ti faci curaj si de a calatori, si de a invata si de a evolua spiritual.

Pentru Rac exista o energie foarte buna, care se numeste energie de protectie, undeva zona protectie este foarte buna. Racul nu este zodia care sa riste foarte mult in aceasta perioada. Este o zodie binecuvantata si protejata si, mai ales ca este o zodie de apa, intuitiva, ceea ce simte trebuie sa si promoveze.

Leu Mari sanse din punct de vedere profesional, promovare, crestere, recunoastere socio-profesional pentru zodia Leu. Dincolo de tranzitul Lunii Negre, care ne supara pe toti din zona asta in perioada urmatoare, Leul este implicat in tensiuni, in blocaje, prin energia pe care o genereaza. Deci, din punct de vedere al verii, este posibil ca Leul, in anumite colective care se afla, sa fie un fel de gica-contra. Da, pentru ca este Luna Neagra, pentru ca este Marte, pentru ca sunt orgolii, pentru ca el vede lucrurile foarte diferit si s-ar putea undeva sa nu-i convina anumite situatii si la el sa fie cheia.

Din punctul asta de vedere, este foarte posibil sa-si atraga conflicte si animozitati. Pe de alta parte, din punct de vedere profesional, Leul este pe un tranzit foarte bun, foarte sus. Daca lasi orgoliile, daca speculez momentul, daca ai viziune si nu te blochezi in lucruri meschine si mici, atunci este foarte posibil sa fie una dintre cele mai binecuvantate zodii. Trebuie sa fie foarte atent la bani, la investitii, la imprumuturi care sunt pe termen lung. Daca investeste in profesia lui, in cariera lui, care este foarte bine aspectata in momentul de fata si isi asuma acele responsabilitati care trebuie, atunci va ajunge in punctul care trebuie.

Fecioara Fecioara poate calatori, poate studia dincolo de granitele tarii, adica are perspective foarte largi vizavi de drumuri in strainatate. Apropo de evolutia spirituala a Fecioarei, undeva orizontul este foarte larg pentru aceasta zodie si energiile de pamant o ajuta foarte mult. Pentru Fecioara, Jupiter in Taur o eleveaza, o ridica, ii creeaza idealuri noi. Fecioara este posibil sa se implice in viitor in tot felul de proiecte. Simte asa un plus de energie.

Blocajele care pot interveni pentru zodia Fecioarei din zona parteneriala, adica partenerul de viata este posibil sa nu fie de acord cu proiectele unei Fecioare. Este o perioada buna din punct de vedere al transformarilor pentru aceasta zodie, sa nu le fie frica de schimbari majore, sa lase lucruri in spatele lor si sa mearga inainte.

Balanta Zodia Balantei este cea care va suporta tranzitul karmei. Zona relatiilor va fi traversata pentru urmatorul an si jumatate de Axa Vietii. Se mai schimba raportul de forte in ceea ce priveste relatiile Balantei. Karma deconteaza foarte multe pentru aceasta zodie. Sa speram ca undeva au lasat in spate, pentru ca au avut o perioada de schimbare foarte mare, pe care nu stiu daca toate Balantele si-au facut curaj sa o faca. Este o zodie care amana, care tergiverseaza sau care sa lasa influentata.

In momentul de fata este posibil sa ajunga la o anumita scadenta, dar este o perioada profitabila din punct de vedere financiar. Sunt multe Balante care sunt ajutate cumva de univers si destin, si sunt repozitionate pur si simplu de la sine. Schimbari profesionale pentru zodia Balantei, si mai multa munca in urmatorii 3 ani, de unde si, probabil, profiturile. Daca depun efort si daca investesc, profiturile sunt mari intr-adevar. Si nu vorbesc neaparat de bani care vin din salariu, vorbesc si de bani care vin prin activitati care tin de talentele lor.

Scorpion Scorpionul este o zodie care capata din ce in ce mai multa forta, putere, profunzime spirituala, emotionala, aspecte ce au legatura cumva cu profunzimea intuitiva a Scorpionului. Este o perioada mai intensa din punct de vedere al iubirii, dar este foarte importanta pentru maturizarea acestui nativ.

Totusi, se energizeaza un pic mai mult aceasta zodie. Este o perioada buna pentru aliante, pentru casatorie, pentru a intalni persoana potrivita si nu in ultimul rand, Scorpionul incepe proiecte noi din punct de vedere profesional. Destinul este cel care lucreaza in favoarea lui. Este o zodie care schimba odata la o perioada de timp traiectoria, iar la momentul acesta recupereaza toata pierderea energetica din urmatorii 3 ani, adica va fi cumva pe val.

Sagetator Sagetatorului nu este o zodie care este pe cel mai mare val sau ar putea sa fie vorba despre un val interior, daca vrei, care tine de emotie si tine de nevoia de regasire de sine. Saturn in zodia Pesti ii obliga cumva pe Sagedatori sa organizeze mai bine lucrurile la nivel personal, de familie, de casa, de confort propriu. Ii ajuta sa ajunga la profunzime, la cercetare, dezvoltare si evolutie spirituala, mai putin pe priecte care tin de ambitie.

Este o perioada foarte buna pentru sanatate. Jupiter intra pe o zona medicala pentru zodia Sagetatorului. Este o conjunctura foarte buna pentru noi locuri de munca, a unor perspective profesionale foarte interesante, dar mai mult canalizate catre ceea ce ii place Sagedatorului sa faca, mai putin legate de ambitii. Adica il ajuta cumva sa se regaseasca si sa si castige suficient de bine. Urmeaza o perioada foarte creativa pentru Sagetatorii care doresc cumva sa o ia de la zero in anumite proiecte ori domenii si sa-si valorifice un pic abilitatile personale.

Capricorn Capricornii sunt si ei, ca restul zodiilor de pamant, foarte bine aspectati de noua intrare a lui Jupiter in zodia Taurului. In viata lor sunt lucruri care vin mai usor decat in viata altor zodii. Este o perioada foarte buna din punct de vedere al iubirii, al procreerii. Capricornii se pot indragosti si pot da mai multa importanta vietii personale decat vietii profesionale, asa cum au fost obisnuiti. Pe de alta parte, pot scapa de ambitiile acelea legate de functii sau de roluri socio-profesionale care ii consuma, si se pot lasa mai lejer pe valul acesta al creativitatii. Este un alt episod din viata Capricornului, in care o ia de la zero prin a nu mai demonstra celorlalti cat de puternici sunt ei, ci prin a-si demonstra lor insisi ce pot face cu aceste abilitati pe care le au.

Proiecte in continuare pentru Capricorn, vizavi de casa de domiciliu. Unii se muta in alta parte, altii revin in tara, altii isi schimba orasul. Continua niste proiecte prin Destinul acesta care intra in zodia Berbecului pentru cei care inca nu au rezolvat cu tot felul de proiecte imobiliare. Scoala multa pentru Capricorn, trebuie sa invete – apropo de creativitatea despre care vorbeam putin mai devreme -, mai si invatam.

Varsator Varsatorii, dincolo de aceasta tatonare a lui Pluton care cumva le schimba niste perspective, sunt o zodie care sper ca a invatat ceva de la tranzitul lui Saturn, care acuma este pozitionat pentru ei pe sectorul banilor. Unii incep sa-si valorifice potentialul, altii devin mai constienti de abilitatile lor si calculeaza mai bine in sectorul financiar. Oricum, Saturn nu baga in traista, el aduce bani foarte mult prin munca, dar este o perioada in care Varsatorul va dori sa investeasca. Poate sa investeasca in zona imobiliara, poate sa investeasca in scoala, in viitorul lui sau al copiilor lui.

Termina totusi o perioada dificila, o perioada grea, care a fost legata si de sanatate si de unele incercari prin care a trecut. Poate comunica foarte mult si se poate regasi foarte mult in planul comunicarii. Destinul este tot asa, intr-o zona in care poate sa sa invete sa vorbeasca, sa valorifice aceste lucruri, sa scrie, sa predea si, nu in ultimul rand, sa se foloseasca mai mult de planul acesta al comunicarii.

Pesti Zodia Pestilor este cea care suporta tranzitul lui Saturn, este zodia cu cea mai mare greutate in aceasta perioada, pentru ca Saturn, acolo unde revine o data la 30 de ani, genereaza niste lectii, si acum este vorba despre aceasta zodie care trebuie sa fie foarte atenta, sa citeasca si foarte bine semnele pe care le primeste si sa nu stea.

Trebuie sa-si valorifice foarte atent timpul pe care il are si sunt in situatia de a invata. Jupiter este undeva pe Taur, care pentru ei inseamna foarte mult deschidere catre cunostinte si orizonturi noi. Pot iesi din anumite blocaje, anumite prizonierate in care au fost pana in momentul de fata. Se pot elibera, pot deveni mai liberi, dar ar trebui sa faca mai mult efort. Saturn te pune in situatia sa-ti asumi mai multa responsabilitate, dar o responsabilitate la nivel colectiv. Cine este Pestele, ce a venit sa faca pe pe planeta Pamant si ce este in stare sa faca?

Sursa: antena3.ro/emisiuni