Cei mai complicati nativi ai horoscopului. VOROPCHIEVICI ne spune de cine sa ne ferim.

362

Comportamentul zodiilor diferă, binențeles, în funcție de zodia sub care s-au născut.

Mihai Voropchievici a vorbit despre comportamentul zodiilor in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3. Numerologul a dezvoltat si felul in care tratează o zodie care nu te suportă.

Zodiile de foc 

Berbec

Berbecul, aprig și puternic e forțos. De obicei evită persoanele care vin să se afișeze într-un mod neplăcut. Minimalizează comunicarea cu ei, le întoarce spatele și nu provoacă conflicte. Este diplomat.

Leu

Leul îi tratează altfel pe cei care îl urăsc. Pur și simplu îi șterge din viața sa. Zodiile de foc nu dețin supremația.

Săgetător

Săgetătorii sunt malițioși. Îşi bate joc cu umor de persoana respectivă, care le-a greșit. Săgetătorul aruncă săgeata la fix, punct ochi, punct lovit. Acesta  face mișto de toți cei pe care nu îi iubește.

Zodii de pământ

Taur

Taurii se străduiesc să îi ignore pur și simplu pe dușmani. E dificil să enervezi un nativ din Taur, să îl scoţi din starea sa de confort emoţional. Dacă persişti în a-l enerva, te lasă şi îşi vede de treaba lui.

Fecioară

Fecioarele limitează drastic toate încercările de critici din exterior. Dacă te apuci să superi o fecioară s-a terminat. Acestea sunt lucruri jignitoare, iar fecioara preferă ca persoana care a cutezat așa ceva să nu îi mai fie prieten.

Capricorn

Îşi exprimă imediat tot ce simte către persoana care i-a supărat. Capricornul bate cu piciorul mai ceva ca Taurul. Te ia în coarne imediat. Capriconul înfruntă pe cel care îi greșește și îl termină.

Zodii de apă

Rac

Racul experimentează puternic șocurile emoționale. Dacă i se creează un șoc emoțional acesta nu reacționează. Se izolează, nu mai comunică și nu se răzbună pe persoana aceea neplăcută.

Scorpion

Scorpionul găsește multe defecte celui care l-a atacat. Scorpionul pur și simplu poate ruina complet viața celui care l-a deranjat. E un fel de mafiot. Atacă tot ce i se opune, însă în același timp este și foarte subtil.

Pești

Peștii trăiesc în lumea lor. O critica simplă de la exterior poate duce la izolarea totală, completă a acestor nativi, dar în același timp vor continua să comunice cu persoana care îi supără, pentru a le reintra în grații.

Balanță

Balanţelelor nu le plac conflictele, astfel că vor încerca şi întotdeauna găsesc o soluţie de compromis pentru a scăpa de starea de ceartă. Lasă întotdeauna de la el.

Vărsător

Vărsătorului persoana care nu îi place este pa. Nu te mai cunoaște, nu te ştie, pentru el nu mai exişti. Vărsătorul e cea mai complicată zodie. Se poate supăra din nimic. și nici nu spune care e motivul.

Gemeni

Pentru gemeni lucrurile sunt mai simple. Când cineva îl supără pur şi simplu îl tratează cu ignore. Ignoră pe cei care îl supără râzând. Cine vrea respectul gemenilor, trebuie să îl câştige.

Sursa: impact.ro