Horoscop VOROPCHIEVICI: cele CINCI zodii nepasatoare si reci

76

Rac Cum poate fi considerata o persoana nascuta in zodia Racului cand ea este, de fapt, foarte iubitoare si foarte emotionala? Dar, emotiile Racului sunt cele care il fac pe el sa fie rece. In functie de persoana din fata sau mai multe persoane, in functie de emotiile pe care i le transmit aceste persoane Racului, daca prinde ceva care simte ca e cu tenta rautacioasa, un Rac nu va ramane dator pentru nimic in lume. Te lasa sa spui si apoi iti da o replica atat de taioasa ca o tii minte cativa ani. Depinde de modul cum este abordat. Daca a fost ranit sau tradat de cineva la care tine foarte mult, greu sa mai intri in gratiile unui Rac sau greu sa te mai accepte. Poti sa fii cel mai bun prieten sau var ori verisoara, pentru el nu mai conteaza. Pentru el conteaza, cuvintele acelea dure pe care i le-ai transmis. Se va comporta cu persoana care l-a ranit de parca nici nu ar exista. Racul tine tabela de marcaj, scorul, faptelor.

Capricorn Trecem la o zodie de pamant care este dura, iar pamantul este tare. De multe ore se zice ca pamantul este rece, iar cam asa este si Capricornul. Nu prefera sa lase emotiile la iveala si continua sa conduca actiunile in asa fel incat, in final, tind sa fie reci. Imaginea pe care el o afiseaza trebuie sa fie una impenetrabila si, de obicei, prin acea poza de sfinx, pentru el reprezinta cheia succesului. Capricornul crede ca daca pare sentimental si invaluit de emotii este perceput drept slab si pierde respectul celor din jur. El are o parere total gresita fata de cei din jur si accepta de multe ori sa ia aceasta fatada ca nu cumva sa isi devoaleze sentimentele, slabiciunea. Sunt atat de sensibili, au o multime de lucruri bune, dar ei nu vor sa le lase la vedere. E dispus sa foloseasca o alta persoana in avantajul propriu punand-o de multe ori pe ea sa transmita acea negativitate, ca nu cumva sa isi atraga mustrarea celui din fata. E rece pentru ca alege sa actioneze practic, logic si cat mai controlat.

Varsator E dorinta lui de a-si tine emotiile sub control. Si reuseste sa o faca atat de bine pentru ca are o putere mentala extraordinara, dar in momentul in care afiseaza acest zid de netrecut, pur si simplu isi iroseste puterea mentala. Nu e persoana la care daca vii si ai nevoie de un umar pe care sa plangi sare sa te consoleze. Intai te verifica, vede despre ce este vorba, daca nu cumva minti, si abia apoi incearca sa te ajute, dar fara sa se implice emotional.

Fecioara Crede ca adevarat ca este cea mai inteligenta persoana din camera in care se afla si toti ceilalti care sunt acolo sunt cel mult pe jumatate egali ei. Are o infatuare, in afara de raceala cu care te tine la distanta. E si rece, si nepasatoare pentru ca se concentreaza mai mult pe ceea ce ii fabrica mintea in acel moment, impresiile pe care le proceseaza si fiind concentrat pe ceea ce vrea sa transmita, automat, ca sa nu fie deranjata, pune o bariera. Fecioara tinde intotdeauna sa ajunga la perfectiune, dar nu va avea rabdare pentru greseli sau defecte ale altor persoane care isi doresc la fel ca si ea sa ajunga la un grad de perfectiune.

Gemeni Cei din zodia Gemeni sunt prin natura lor persoane imprevizibile. E o zodie dubla si duala, iar motivul nepasarii poate fi o rana din partea unei persoane ori a incercat sa motiveze, sa vina cu scuze, iar la Geaman cine se scuza, se acuza. Pentru multi, ca sfat, ar fi bine sa asteptati ca persoana in cauza sa proceseze situatia, sa se calmeze si abia apoi sa abordeze o conversatie.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse