Horoscop VOROPCHIEVICI: cum va fi anul 2023 pentru fiecare, in functie de cifra destinului

20190

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, in emisiunea „Adevaruri Ascunse” de la Antena 3, despre horoscopul ANULUI 2023, in functie de cifra destinului.

Pentru a afla cifra destinului trebuie sa adunam data nasterii cu luna nasterii si an ul nasterii, pana obtinem o singura cifra. Spre exemplu, daca cele trei date adunate dau ca rezultat 11, adunam apoi 1 cu 1, care da 2. Asadar, cifra destinului este 2.

1 Anul 2023 este un an excelent pentru cei cu cifra de destin 1. Cifra 1 este Dumnezeu Tatal, iar aceasta cifra prospera. Poate face o schimbare la locul de munca. Poate sa obtina o majorare de salariu sau poate sa gaseasca si sufletul pereche in acest an. 1 nu este naiv si ca poate se obtin fara munca. Este un pic de munca in acest an 7. Munca trebuie facuta cu credinta in Dumnezeu.

2 Cifra de destin 2 se gandeste de multe ori la lucruri care ies din regula bunului simt. Au si o pregatire in acest sens. Se baga imediat in sufletul omului. Este anul in care naivitatea se plateste. Sa nu incerce sa faca un cuplu aiurea. Sa nu cada prada tentatiilor, pentru ca isi vor face mai rau.

3 Cifra de destin 3 este mai nelinistita asa. Intr-un an 7, asa cum este 2023, vor iesi la iveala toate aventurile extraconjugale. Anul 7 este an karmic, iar toate minciunile ies la iveala. Are dorinta sa calatoreasca. Banii nu vor lipsi in acest an 7.

4 Mare atentie pe neglijenta de a-si administra un tratament. Sa nu faca un cuplu doar de dragul de a face asta. Sa nu fie usuratici, pentru ca vor avea de suferit.

5 Cifra de destin 5 vrea sa calatoreasca mai mult si in afara tarii. Toate calatoriile vor fi benefice. Este important ca in acest an karmic sa faca lucruri buna si sa fie empatici.

6 Intuitia va functiona la niste cote fantastice. Se uita la o persoana si stiu deja ce isi doreste. Vor pierde timp si buna dispozitie daca vor avea aventuri de dragul de a le avea.

7 Se simt bine in pielea lor si cu ceea ce li se ofera. Trebuie sa fie deschisi la toate oportunitatile pe care le primeste. 7 este o cifra mistica. Vor analiza totul si apoi vor lua o decizie.

8 Este an bun de castiguri neprevazute pentru cei cu 8. 8 este cifra banului. Este foarte credincios si se va ruga la Dumnezeu pentru a primi niste bani. Dumnezeu le da cat au nevoie. Nu mai mult. Au noroc si de dragoste si sanatate.

9 Intotdeauna au multe intarzieri. Sunt cautatori de dragoste. Sunt cei mai iubareti si ofertanti de dragoste. Cauta foarte mult. Vor incerca marea cu degetul. Anul 2023 nu este an de divort. Anul vine cu mici minciunele.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse