Horoscop VOROPCHIEVICI: cumpenele si situațiile dificile prin care trec zodiile.

9988

Mihai Voropchievici, invitat in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse difuzata pe Antena 3, a vorbit despre cele mai mari cumpene ale zodiilor. Fiecare nativ are o greutate pe care o poarta pe umeri toata viata. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

Berbec

Nu prea deschis la compromisuri, și, de regulă, trebuie să fie ca ei sau deloc. Deși sunt persoane egoiste, uneori sunt în stare de sacrificii enorme pentru cei dragi. Cu greu se ajunge la inima berbecului și vor fi cuceriți doar de persoane cu adevărat speciale. Cu atitudinea lor de învingători, uneori sunt prea competitivi și din cauza asta marea cumpănă a vieții pe care trebuie să o treacă este renunțarea la mândrie și la încăpățânare, de dragul oamenilor din jurul lor.

Taur

Taurii știu să echilibreze valorile materiale. Familia este un factor important pentru ei, încearcă să păstreze relațiile armonioase. În dragoste sunt ușor naivi și foarte romantici și, din cauza asta, punând partenerul pe piedestal, ajunge la un compromis pentru el. Cumpăna lor nu poate fi decât pe plan sentimental. Să nu facă sacrificii pentru plăcerile exclusive ale partenerului.

Gemeni

Gemenii sunt cei mai prietenoși, oferă tuturor, sunt comunicativi și veseli, dar se pot transforma în ființe parșive și lipsite de sinceritate când își doresc ceva. Acasă trebuie să accepte compromisuri cu inima deschisă. Nu mai sunt numai ei pe primul plan. Trebuie să renunțe la șantajul emoțional și să aibă curajul să fie mai sinceri. Sunt ușor de prins cu minciuna.

Rac

Racii sunt atașați de valorile familiei, însă uneori a face bine cu forța și fără să te consulți cu cei din jur nu este un lucru bun. Vor să fie prioritari pentru parteneri. Sunt dependenți de atenția celorlalți și de laude. Asta e marea lor cumpănă. Trebuie să învețe să-i lase liberi pe cei pe care îi iubesc, pentru că riscă să îi piardă.

Leu

Leii au orgoliu nemăsurat, care poate cauza o mulțime de neplăceri. Acceptă foarte greu jumătățile de măsură, vor totul sau nimic. Leii sunt persoane cuceritoare și plăcute. Marea cumpănă a vieții lor va fi renunțarea la orgoliu.

Fecioară

Destul de conformiști, le plac regulile și sunt de încredere. Uneori se limitează și nu vor să-și depășească limitele. Toate resursele lor le pot depăși, cu toate astea nu vor niciodată excelentul. Marea lor provocare este să învețe să renunțe la reguli și să-și asume riscuri mai mari.

Balanță

Sunt sociabili, deschiși la noutăți, prietenoși, dar țin prea mult la etichetă și rigori. Balanțele se vor câteodată perfecte. De multe ori, în dorința de a oferi celorlalți, întrec măsura și pierd echilibrul. Ies din tipar și nu au voie, pentru că sunt semnul echilibrului. Provocarea lor este de a renunța la etichete și la a-și forma o părere după primele impresii.

Scorpion

Carismatici, știu să își facă prieteni, dar au o latură mai întunecată, care îi face să îi disprețuiască pe cei din jurul lor, fără un motiv plauzibil. De multe ori pot să țină dușmănie toată viața dintr-un motiv pe care nu și-l mai amintesc. În viața sentimentală, dacă este înșelat, e drastic în reproș și în răzbunare. Cumpăna lor este lipsa de încredere. Ei nu acordă încredere nimănui și sunt plini de suspiciuni.

Săgetător

O zodie care atunci când vrea ceva, e foarte pasională. Acest lucru se întâmplă destul de rar și știu să se ascundă sub o mască de piatră. Clocotește de pasiune. Sunt greu de decodat și îți poți da seama de stările lor de spirit doar dacă îi cunoști foarte bine. Ca să cucerești un Săgetător, învață neurologia, psihologia, numerologia, astrologia și tot ce e legat de ei, dacă nu, te alegi cu o săgeată. Se spune că cea mai expresivă parte a lor sunt ochii. În general sunt contemplativi și foarte pașnici, până când îi supără cineva. Provocarea Săgetătorului va fi să treacă peste toate aceste aere de indolență, să se deschidă mai mult către oamenii care îi iubesc, pentru că îi pot pierde. Trebuie să găsească echilibrul între stările meditative și aspectele concrete ale vieții.

Capricorn

Sunt maeștri în ascunderea emoțiilor și se pricep atât de bine încât reușesc să se păcălească singuri. Persoane ambițioase și calculate, dar greu de luat prin surprindere. În spatele imaginii de piatră se ascund niște oameni calzi. Sunt foarte competitivi. Marea lor cumpănă va fi să împace viața profesională cu cea personală. Își găsesc refugiul în muncă.

Vărsător

Cea mai echilibrată dintre zodii. Au limite bine definite, pe care le pot depăși la ironie și malițiozitate. Au foarte multă încredere în ei și eșecurile profesionale sunt resimțite foarte mult. Cumpăna destinului lor va fi întemeierea unei familii. Pentru Vărsător prioritară este prietenia. Își lasă partenerul pentru a-și ajuta prietenul.

Pești

Peștii sunt cele mai vesele și cele mai năstrușnice ființe din univers. Nu prea au multe datorii karmice de plătit. Sunt calzi, știu să iubească. Au o sensibilitate aparte și sunt destul de ușor de rănit. Provocarea vieții este să se întărească sufletește și să nu-și mai pună piedici în arătarea emoțiilor.

Sursa: antena3.ro