VOROPCHIEVICI: ce este bine să facă fiecare zodie în a doua jumătate a anului 2021. Mesajele Universului pentru fiecare nativ.

252

In cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, difuzata la Antena 3, a fost invitat Mihai Voropchievici, care a vorbit despre mesajele ce ni le transmite Universul şi ce este bine să facă fiecare zodie în partea a doua a anului 2021.

Berbec – pune în cutiuţa aducerilor aminte cam toate lucrurile din trecut. Universul are un îndemn sau un sfat prioritar pentru ei: lăsaţi trecutul în spate, fie că eşti bărbat sau femeie, şi nu mai merge acolo unde ai fost rănit o dată. E momentul să mergeţi mai departe, să vă uitaţi la noutăţile care apar. Sfat: trăieşte cu inima deschisă şi lasă trecutul în spate!

Taur – trebuie să înveţe să se bucure cu adevărat de viaţă, pentru că ei se bucură de muncă. În a doua pate a anului trebuie să se elibereze definitiv de tot ce i s-a întâmplat în ultimii ani. Acesta e anul de schimbare, pentru că 5 aduce schimbare. Începeţi un nou capitol al vieţii. Deschide-ţi sufletul, eliberează-ţi inima de durere şi păstrează în suflet sau minte numai acele amintiri plăcute.

Gemeni – ei, care îi sfătuiesc pe cei din jur mereu, trebuie acum să se descarce. Nu mai ţineţi lucrurile numai pentru voi, încercaţi să fiţi voi fericiţi, că voi tindeţi să-i faceţi pe cei din jur fericiţi. Astfel veţi putea crea cele mai frumoase şi mature relaţii de până acum, că Gemenii nu prea încheagă relaţii de fel.

Rac – ultima perioadă a fost cam tracasantă pentru voi, iar sfatul acum e să învăţaţi să fiţi sinceri cu voi. Racii s-au complăcut în nişte situaţii, au avut tot felul de lucruri amestecate şi de dragul amorului s-au minţit pe ei şi au făcut un compromis că o să fie bine. Acum trebuie să-şi pună toate lucrurile în ordine, să-şi dea seama de anumite întâmplări şi să nu mai facă compromisuri. Toate lucrurile care sunt bune pentru voi trebuie acceptate. E momentul să fiţi sinceri cu voi. Racii au restanţe la fericire, deşi fericirea pentru aceşti nativi durează foarte puţin, că ei nu ştiu să fie fericiţi.

Leu – învaţaţi să aveţi mai multă grijă de voi. În ultima perioadă, v-aţi pus pe ultimul loc şi i-aţi pus pe ceilalţi pe primul loc. Leul e fericit când îi vede pe cei din jur fericiţi, însă acum sufletul lor e gol, că nu le-a intrat şi niciun strop de fericire. Sfat: să aibă mai multă grijă de ei din toate punctele de vedere. În ultima jumătate a anului, este o perioadă de răsfăţ.

Fecioară – nativii acestei zodii sunt tipicari, ştiu să pună ordine şi în vieţile altora, pentru că ei se erijează în mentori şi, de multe ori, îşi mai bagă şi nasul unde nu trebuie. Acum trebuie să-şi prioritizeze viaţa lor. Trebuie să facă şi lucruri bune pentru ei şi adevărate. Dacă faceţi ceva pentru voi în timpul care a mai rămas până la finalul anului, vă veţi încărca cu energie, pentru că e vorba de lucruri plăcute. Trebuie, însă, să vă daţi seama de ce aveţi nevoie pentru a fi fericiţi.

Balanţă – va trebuie să înveţe să fie recunoscătoate pentru fiecare lucru mărunt, că până acum le mulţumeau numai lucruri măreţe. Să încercaţi să vă bucuraţi în fiecare zi de ce se întâmplă bun şi să vă daţi seama cât e de frumoasă viaţa lor. De ei uită lumea şi nu-i întreabă nimeni nimic, iar aceşti nativi au nevoie de dragoste, iubire.

Scorpion – învăţaţi să nu mai aveţi aşteptări de la nimeni. Obiceiul acestor nativi e de a oferi, de a sări în ajutor, dar apoi se plâng că nu au primit niciun „mulţumesc”. Ei pot fi răniţi fantastic de rapid, cât pot aştepta să vină ceva din exterior şi nu mai vine. Sfat: nu le mai permiteţi oamenilor din jur să aibă putere asupra modului în care vă simţiţi, că nu vă face bine să depindeţi aşa mult de anumite persoane din jur.

Săgetător – are de învăţat să trăiască în prezent, că ei cam trăiesc în viitor, sunt cam futurişti. Unul din cele mai dificile lucruri pentru ei e să trăiască în prezent, pentru că universul îi învaţă să aibă aşteptări, cerinţe, visează la lucruri frumoase, plăcute, iar acum tot ce se poate întâmpla e să trăiască prezentul cu tot ce are frumos. Sfat: renunţaţi să vă mai stresaţi pentru ce s-a întâmplat în trecut şi ce nu aţi antamat pentru viitor.

Capricorn – ei văd greşelile altuia, le pun pe tapet, dar nu acceptă că şi ei greşesc. Pentru a putea merge mai departe, trebuie să acceptaţi tot ce s-a întâmplat până acum. Numai dacă vă asumaţi tot ce aţi făcut veţi putea trece într-o etapă nouă. A venit momentul să daţi dovadă de maturitate şi să acceptaţi că o parte din viaţă mai e supusă şi greşelilor.

Vărsător – nu prea ştie cum să facă să fie bine pentru el. La el, ori e dragoste, ori e prietenie. Ca să fie fericiţi şi ei, şi partenerul, trebuie să facă compromisuri pe plan sentimental, adică să mai lase de la el. Compromisul e o artă, trebuie să ştii să o faci, nu se face aşa vulgar din prima. Niciodată în cuplu să nu uiţi că acolo sunt două persoane. Când Vărsătorul lasă de la el, e ca şi cum ţi-ar fi dat America.

Peşti – sunt cam împrăştiaţi. Sfat: învăţaţi să faceţi ordine în viaţă. Sunt câteva evenimente foarte importante care vă vor ajuta să vedeţi mai bine pe ce drum trebuie să mergeţi în viaţă. Acum trebuie să vedeţi ce puteţi face până la finalul anului. E indicat să vă faceţi ordine pe toate planurile, să încetiniţi ritmul de a munci în neştire şi să învăţaţi să trăiţi şi pentru voi. Va fi o perioadă foarte interesantă şi cu multă liniste. Peştilor le place să bage băţul prin gard, la ei nu e o stare de somnolenţă niciodată, îi agită pe ceilalţi.

Sursa: antena3.ro