Horoscopul de weekend 15-17 OCTOMBRIE. Să găsim echilibrul dintre rațiune și sentimente!

138

Berbecii ar putea primi sambata o veste care să îi scuture din temelii. E important, în astfel de situații, să te concentrezi pe următoarele minute, ore, ce decizii trebuie luate și cum poți diminua consecințele negative. Ce se va întâmpla în viitorul îndepărtat contează prea puțin, în astfel de momente. Ia lucrurile pas cu pas, fără a-ți pierde cumpătul. Duminica berbecii isi mai revin si au mai multa energie. Aveți motivația necesară de a vă desfășura într-un mod care să vă aducă beneficii. Abordați o atitudine optimistă legat de exprimarea sinelui și nu vă este teamă să spuneți ceea ce gândiți.

Taurii ar putea resimți zilele acestea un sentiment de singurătate, chiar dacă sunt înconjurați de familie sau prieteni. Anumite dorințe au fost suprimate prea mult timp, iar acum ies la suprafață cu o intensitate copleșitoare. Nu fugi de aceste emoții puternice, sunt cel mai bun aliat al tău și singurul care îți spune mereu adevărul fără ocolișuri. Dacă simți nevoia, apelează la o cunoștință în care ai încredere pentru a discuta ceea ce te macină. Vei reieși din această experiență cu o încredere de nezdruncinat în propria persoană.

Gemenii ar putea cunoaște o persoană care să le schimbe destinul, în cel mai neașteptat moment. Și s-ar putea ca această persoană să fie opusul a ceea ce îți imaginai. Chimia, însă, este prea puternică și va trece peste orice obstacol. Dacă ai acest noroc, profită de ocazie și nu te gândi nicio clipă la gura lumii. E viața ta, tu iei deciziile, tu ai dreptul să fii fericit, cu cine consideri că te merită. Este o perioadă în care vă preocupați de găsirea echilibrului acolo unde este nevoie, iar instaurarea sau menținerea armoniei este printre scopurile voastre principale.

Racii stau blocați într-o relație care nu le aduce nici bucurie, nici speranțe de viitor. E o legătură ce îi marchează în moduri pe cât de profunde, pe atât de nebănuite, însă un lucru pare clar: e timpul pentru a spune adio trecutului, altfel viitorul nu e decât o iluzie ce nu prinde niciodată viață. Nu ezita să faci ceea ce simți și nu te gândi prea mult la consecințe. Oricum nu vei putea ghici ce îți rezervă viitorul.

Leu – Sunteţi predispuşi la schimbări, în special când veţi întâlni anumite situaţii imprevizibile. Chiar dacă nu vă stă în fire şi vreţi ca tot timpul totul să se întâmple aşa cum vreţi voi, există anumite lucruri ce nu ţin de voi, iar atunci trebuie să faceţi anumite compromisuri. La fel ca şi în societate, şi în viaţa voastră personală este momentul să mai lăsaţi de la voi, să faceţi compromisuri şi să fiţi înţelegători cu cei din jurul vostru. Este singura soluţie care vă poate salva!

Fecioară – Pentru prima dată în ultima vreme, veţi înţelege sensul anumitor decizii luate de persoanele din viaţa voastră. Fie că vorbim despre locul de muncă, acolo unde s-au făcut anumite schimbări pe care nu le-aţi înţeles, fie că vorbim despre viaţa voastră personală, acolo unde anumite persoane dragi s-au schimbat complet, zilele acestea veţi înţelege. Totul se datorează stării pe care o aveţi. Este perioada în care aţi putea chiar să vă cereţi iertarea unei persoane căreia i-aţi greşit. Sunteți pregătiți să vă accesați doza de curaj pe care o aveți și să puneți lucrurile la punct acolo unde e nevoie.

Balanţă – Există mari şanse ca zilele acestea să pierdeţi un prieten sau chiar mai mulţi. Nu este din vina voastră, însă viaţa se schimbă pe parcurs ce înaintăm în vârstă, iar lucrurile despre care credeam că vor dura o veşnicie se pot schimba chiar dacă faceţi tot ce vă stă în puteri pentru a împiedica acest lucru. Nu este cazul să vă întristaţi sau vă schimbaţi starea de spirit. Totuşi, trebuie să găsiţi soluţii pentru ca relaţiile pe care le aveţi cu aceşti oameni să continue. Simțiți nevoia mai mult decât de obicei să vă exprimați sentimentele pe care le aveți, fie că sunt față de cineva anume sau în general. Aveți parte de reușite pe plan educațional, iar comunicarea decurge minunat. Există șansa de a primi vești bune, care să vă bucure.

Scorpion – Veţi afla un secret ascuns al unui prieten drag sau chiar despre persoana iubită. Aceste noi informaţii vă vor face să vă schimbaţi complet părerea despre aceşti oameni, însă trebuie să vă cenzuraţi cât de mult puteţi. Sunteţi predispuşi să aruncaţi la întâmplare cu vorbe grele care pot face daune ireversibile. Este normal să fiţi supăraţi, însă este momentul să vă decideţi ce veţi face în viitor. Sâmbătă ar fi bine să te ocupi de bugetul familiei. Sunt posibile cheltuieli neprevăzute, fie pe taxe, facturi, impozite restanțe de multă vreme, fie pe datorii ale partenerului de viață sau de afaceri. Fii prudent și evită asocierile sau investițiile de orice fel. Energia vitală este scăzută și ar trebui să-ți dozezi eforturile. Duminică vin vești din străinătate. După amiezele weekend-ului rezervă-le pentru activități culturale.

Săgetător – Iată ce ţi se poate întâmpla zilele acestea: o rudă spune întotdeauna o poveste pe care toată lumea o cunoaşte şi care implică şi alţi membri ai familiei. E întodeauna la fel şi e destul de distractiv şi amuzant. Numai că e posibil ca de data aceasta să auziți şi o altă parte a poveştii, care îi va schimba contextul şi va dovedi că totul a fost o minciună. Va fi interesant să ştiţi totul, dar există riscul să fiţi dezamăgiţi de cel care spusese iniţial povestea. Încercați să nu vă lăsați prea afectați, pentru că în această perioadă sunteți mai siguri pe ceea ce simțiți și reușiți să vă exprimați emoțiile într-un mod benefic. Vă bucurați de aprecierea celor din jur care au o părere pozitivă despre personalitatea voastră unică și ușurința pe care o aveți de a fi autentici. Este o perioadă benefică pentru a ajunge să vă simțiți excelent în propria piele, dacă nu o faceți deja.

Capricorn – Cu greu te desprinzi de climatul de la locul de muncă, chiar dacă condițiile sunt dificile. Activitățile parcă nu se mai termină. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul este obosit. Ai câteva păreri clare despre lume şi nimic nu le schimbă, sunt ca de piatră. Te gândeşti de mult timp la aceste lucuri, nu eşti uşor de convins de contrariul lor. Dar zilele acestea va apărea ceva care, de fapt, îţi va schimba punctul de vedere în aceste chestiuni. E posibil de asemenea să realizezi o schimbare treptată care a început, de fapt, mai demult. Nu strică să vorbeşti despre asta cu cineva apropiat.

Vărsător – E ceva pe care te obişnuisei să îl ştii acolo dintodeauna şi pentru totdeauna, cum ar fi un magazin, aproape de casă, sau ceva asemănător, dar care se va închide. E ca şi cum te aştepţi acum la o schimbare drastică, iar despre asta vei avea o amintire tulburătoare care te va face să te gândeşti la iluzia vieţii şi la moarte. Este o perioadă în care te poți ocupă doar de propria ta persoană. Iubește-te mai mult, folosește-ți talentele creative și bucură-te de tot și toate. Duminică te poate necaji sănătatea. Plimbă-te în aer liber și dormi mai mult.

Peşti – Ai putea primi zilele acestea o propunere care să fie un pic şocantă, probabil o invitaţie la ceva spectaculos despre care credeai că nu ar fi posibilă. Nu uita, acestea vor fi planuri de viitor, deci nu are rost să nu te bucuri de ziua ta şi să nu ai grijă ca efortul pe care îl depui să fie optim. Trebuie să analizezi şi ce eforturi presupune acceptarea propunerii. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate zilele acestea. Fii prudent în dialogurile cu aceștia și ascultă-le punctele de vedere. Cei dragi chiar au nevoie de ajutorul tău material și spiritual. Duminică se întrezărește o reuniune surpriză cu invitați deosebiți.