Horoscop WEEKEND 30 aprilie – 2 mai. Distracţie, vacanţă de o zi şi o veste bună!

371

Berbec
Berbecii au tendinţa de a se îngrijora fără folos asupra unor situaţii legate de familie. Relaxaţi-vă, altfel stresul vă va cauza probleme mari. Cel mai bine ar fi să schimbaţi peisajul pentru puţin timp. Plecaţi într-o mini excursie, vizitaţi-vă rudele din alt oraş sau daţi o fugă până la mare/munte. Aţi putea încerca să mergeţi şi la cumpărături. O serie de shopping vă oferă o stare categoric pozitivă.

Taur
Taurii lenevesc aceste zile şi nu e nimic rău în acest lucru. Odihniţi-vă, reîncărcaţi-vă bateriile. Nu uitați că weekend-ul este conceput pentru a scăpa de oboseală. Prioritatea voastră este orice activitate care vă oferă pozitivitate. Vă puteți bucura de o vizită la cel mai bun prieten al vostru sau de o vizită plăcută din partea unei rude mai în vârstă.

Gemeni
Gemenii îşi vor lua astăzi în serios rolul de mentor. Un prieten, o rudă sau chiar persoana iubită vor veni să vă ceară sfaturi preţioase în legătură cu un anumit subiect. Aveţi răbdare, încercaţi să le înţelegeţi problemele şi să vă puneţi în locul lor. De asemenea ar putea să vă roage să îi acompaniaţi în începerea unui nou hobby, fie el sportiv sau artistic.

Rac
Racii au parte de mult noroc Duminică. S-ar putea să câştigaţi un concurs sau o loterie, ori să aflaţi o veste extrem de bună legată de serviciu. Bucuraţi-vă din plin şi împărţiţi pozitivitatea voastră cu toată lumea. O petrecere sau o ieşire în oraş ar fi ideale, mai ales dacă în ultima vreme aţi tot muncit.

Leu
Viaţa personală poate fi lovită astăzi de drame sau senzaţii tari. E posibil să îţi surâdă ideea de a te întoarce la o relaţie anterioară. Dacă eşti căsătorit, un cadou de la partener te va mulţumi pe deplin, altfel, fiind într-o dispoziţie deloc plăcută. E posibil să primeşti o invitaţie în afara oraşului.

Fecioară
Va fi greu să te găsească acasă cineva zilele astea. Vei avea zeci de idei, toate însemnând călătorii şi multe apeluri telefonice. Nu ignora însă odihna şi starea de sănătate, ţi-ar fi utilă o pauză. Eventual ia de bun un sfat pe care tocmai l-ai descoperit accidental pe internet.

Balanţă
Eşti un magnet pentru sexul opus. Aşa că dacă eşti singur şi cauţi iubirea, ai şansa de a cunoaşte persoane promiţătoare. Dacă eşti căsătorit, nu e exclus să îţi doreşti să îţi creşti stima de sine cu un flirt nevinovat. Evită cheltuielile inutile şi nu admira prea mult obiecte de lux.

Scorpion
E posibil ca starea ta de spirit să fie fluctuantă astăzi, de la o extremă la alta. Există riscul crescut ca asta să strice planurile pe care le făcusei. Dacă planurile acestea implică prieteni sau rude, de care tu eşti responsabil, e cazul să te linişteşti rapid. Alege o ieşire la soare şi vei descoperi că în afară de căldura lui vei avea parte şi de căldura prietenilor.

Săgetător
Săgetătorii vor ajuta foarte mulţi oameni aflaţi în nevoie, care au nevoi de ajutorul lor. Sfatul nostru este să faci totul ponderat, să fii altruist, dar să nu exagerezi. Nu uita de planurile tale şi de faptul că ai nevoie de resurse pentru a le duce la îndeplinire. Este posibil să ai parte de o întâlnire care îţi va schimba radical viața personală.

Capricorn
Pentru majoritatea Capricornilor, weekendul acesta înseamnă relaxare şi timp pentru ei înşişi. Totuși, nu este exclus să faci vizite obositoare sau să fii vizitat de persoane extrem de plictisitoare. O scuză cum că eşti plecat într-o călătorie, te-ar putea scuti de nervi inutili. Fii mai atent cu persoana iubită. Răsplata va fi una de invidiat.

Vărsător
Vărsătorii îşi vor petrece zilele dând vina pe alte persoane pentru ceea ce li se întâmplă urât în viaţă. Iar prietenii sunt prima lor ţintă. Poate că cea mai bună opțiune este să te izolezi de toată lumea. Poţi face o mică excursie sau te poţi relaxa discutând cu cineva online. Sunt câteva exemple în care poţi risipi rutina.

Pești
Peştii nu au voie sa ezite să ia decizii importante. Ai putea pierde o șansă uriaşă. Nemulțumirea față de tine însuţi, privind inteligența, aspectul sau venitul, îţi poate da astăzi bătăi de cap. Nu te chinui singur. Mai bine te gândești serios la cum să scapi de toate aceste neajunsuri. Alternativ, te poţi gândi la o vacanță, distracţie şi relaxare alături de cei dragi.