Horoscopul de weekend 27-29 AUGUST. Încercăm să aducem mai multă iubire și pozitivitate în viețile noastre!

165

Berbec
Berbecii ar trebui să se relaxeze zilele acestea, în compania familiei sau a persoanei iubite. Dacă timpul şi vremea sunt de partea voastră, aţi putea ieşi afară, în parc, la plimbare sau să plecaţi într-o excursie de o zi departe de aglomeraţia oraşului. Profitaţi de libertate, încărcaţi-vă bateriile şi pregătiţi-vă de o nouă săptămână de muncă. Se anunţă schimbări destul de mari la serviciu.

Taur
Taurii sunt sfătuiţi de astrologi să stea în banca lor, departe de conflicte sau situaţii tensionate. Dacă aveţi vreo problemă, o nelămurire sau o supărare, încercaţi să discutaţi cu mult calm, ori, în caz contrar, s-ar putea ca lucrurile să degenereze. Într-o seară s-ar putea să fiţi invitaţi în oraş de cineva special. Nu fiţi timizi, acceptaţi!

Gemeni
Gemenii se vor preocupa zilele acestea foarte intens, de treburile şi grijile casnice. Încă de la primele ore ale dimineţii, vă veţi trezi cu energie şi cu chef de muncă. După programul încărcat de dimineaţă, vă veţi simţi foarte bine, având în vedere că toate sunt puse la locul lor. Vă veți face timp și pentru sport, relaxare sau o ieşire în oraş alături de prieteni. Astrele vă recomandă să alocaţi puţin timp unei scurte plimbări pentru a vă relaxa şi mintea, nu numai corpul. De asemenea, este recomandat să vă gândiţi foarte bine la ceea ce mâncaţi. O dietă echilibrată vă va ajuta să rămâneţi sănătoşi!

Rac
Racii se vor simţi weekend-ul acesta în formă maximă. Faceţi sport, alergaţi, eliminaţi toxine şi vă veţi simţi foarte bine. Încercaţi să vă relaxaţi mintea şi trupul pentru săptămâna care urmează. Aveţi multe proiecte la care trebuie să lucraţi şi mulţi oameni pe care trebuie să îi convingeţi că drumul pe care l-aţi început este cel bun. Persoanele apropiate vor avea, astăzi, un program diferit faţă de al vostru, astfel că veţi avea şi mai mult timp pentru voi.

Leu
Nativii din Leu sunt sfătuiţi de astre să uite de problemele nerezolvate. Duminica va fi ziua voastră preferată, va fi o zi în care vă puteţi odihni aşa cum vă doriţi. Evitaţi orice conflict, faceţi ceea ce vă place şi puteţi chiar să ieşiţi la o plimbare, chiar dacă această activitate este ceva inedit pentru voi. Vizitaţi-vă prietenii apropiaţi şi încărcaţi-vă cu energie din natură. Aveţi nevoie!

Fecioară
Nativii din zodia Fecioară vor fi binecuvântaţi cu un potenţial energetic fără precedent. Totuşi, astrele vă avertizează să nu vă suprasolicitaţi până la epuizare. Aveţi foarte mult de muncă la locul de muncă săptămâna următoare, iar energia pe care o veţi primi va fi suficientă pentru a îndeplini toate cerinţele. Păstraţi totuşi o doză de energie pentru activităţi împreună cu persoana iubită sau cu familia. Râdeţi mai des şi găsiţi plăcerea din lucrurile mici. Viaţa voastră se va schimba în bine când veţi învăţa să vă bucuraţi de lucrurile pozitive!

Balanţă
Balanţele dau de probleme, dar găsesc ele o rezolvare rapidă. S-ar putea să descoperiţi că un prieten vă pune beţe în roate. O astfel de trădare nu va crea decât probleme, motiv pentru care trebuie să luaţi măsuri. Îndepărtaţi-vă de acest temperament nociv şi toxic şi veţi înţelege că viitorul va fi mult mai bun aşa. În dragoste astrologii au veşti bune, există posibilitatea ca iubirea vieţii voastre să vă pregătească o surpriză.

Scorpion
Scorpionii luptă împotriva unei persoane din familie în încercarea de a demonstra anumite aspecte. Poate fi vorba de un joc aşa că faceţi tot posibililul să ieşiţi învingători dacă vă doriţi. Spre seară aţi putea ieşi la o întâlnire romantică. Staţi departe de proiectele legate de serviciu. Profitaţi de weekend, aveţi destul timp şi pentru muncă.

Săgetător
Ai aceste zile la dispoziție pentri a descoperi o mulţime de aspecte pozitive. Prietenii şi familia vor să te ajute să rezolvi rapid ceea ce ţi-ai propus să termini astăzi. E posibil să îţi măreşti veniturile datorită unei tranzacţii financiare sau a vânzării unor bunuri. Seara e indicat să o petreci singur, poate analizând posibilitatea de a începe o dietă. Trebuie să ai mai multă grijă de sănătate!

Capricorn
E important să spui mai des cuvinte de dragoste şi sa le faci complimente celor care sunt aproape de tine. Poţi spera să atragi norocul de partea ta, prin transmiterea unor mesaje pozitive către alţii. E posibil să apară norocul în dragoste, sau să ai o inspiraţie fără precedent legată de munca ta. Ţine cont de sfaturile celor dragi. Cel mai probabil sfaturile acestea te vor ajuta să fii pozitiv.

Vărsător
Se poate ca vizita cuiva, un apel telefonic sau o conversaţie stranie să te obosească. Cel mai bine e să eviţi contactul cu oameni al căror caracter nu-ţi inspiră încredere. Nu încerca să te împrieteneşti cu un vecin nou, sau o persoana noua abia intrata in anturajul tau de prieteni. Oamenii din familie şi prietenii vechi sunt cei mai de încredere. Aşa că poţi să-i inviţi la un prânz la tine acasă, sau să-i scoţi la un picnic în natură.

Pești
Vei avea o viziune extrem de clară asupra unor probleme importante. Asta te va convinge să comunici cu oamenii din jurul tău mult mai liniştit, fiind capabil chiar să ierţi şi să te comporţi cu multă înţelegere. Dar trebuie să fii foarte atent, e un risc să-ţi încalci o promisiune, sau un contract profesional. Stai departe de conflictele cu prietenii, ia în seamă orice indicii de agresivitate şi rămâi calm. E un weekend perfect pentru declaraţii de dragoste si romantism.