Horoscop WEEKEND 14 – 16 MAI. Gânduri bune și distracţie pentru câteva zodii.

235

Berbec
Berbecii vor avea parte de castiguri financiare zilele acestea. Primăvara a venit cu vesti bune pentru acesti nativi, si va putem spune ca acestea continua sa apara. Sănătatea promite de asemenea să le confere aceeaşi energie şi vitalitate. Totul va merge ca pe roate zilele acestea şi nu aveţi motive de tristeţe. Probabil singurul moment neplăcut ar putea fi duminica, spre seară, în cazul în care o rudă sau cineva apropiat simte nevoia să vă critice prea mult într-o situaţie anume. Fiţi calmi şi nu lăsaţi micile răutăţi să vă strice starea de spirit.

Taur
Taurii sunt sfătuiţi de astrologi să îşi petreacă acest weekend cât mai departe de aglomeraţia oraşului. Cel mai bine ar fi să propuneţi persoanei iubite să faceţi o escapadă la munte. Vă puteţi bucura de soare, dacă va fi, dar mai ales de timpul plăcut, liniştit, relaxant. Aveţi astfel şansa să vă reîncărcaţi bateriile pentru o nouă săptămână de muncă.

Gemeni
Gemenii sunt sfătuiţi să fugă de conjuncturile nefaste şi de oamenii cu care nu au mai nimic în comun. Dacă vă aflaţi în compania cuiva chiar plictisitor, care ţine morţiş să vă ţină predici la nesfârşit, ar fi bine să vă găsiţi subtil calea de ieşire. Seara ieşiţi în oraş sau relaxaţi-vă acasă. O baie fierbinte, o carte bună sau un film interesant pot fi variante nemaipomenite.

Rac
Nu se recomandă excursiile zilele acestea. Mai ales nu te urca la volan pentru un drum lung. Starea generală emoţională este una care ar putea să te facă să te panichezi şi să te simţi epuizat. O masă în oraş cu familia sau cu persoane dragi ţie ar putea să-ţi schimbe starea de spirit. Evită însă experimentele culinare.

Leu
E o mare dorinţă de schimbare la mulţi dintre nativii zodiei. Nu uita să rămâi precaut. E posibil ca din cauza acţiunilor excesive să cheltuieşti o sumă inadmisibil de mare de bani, să îţi pui sănătatea în pericol, sau chiar relaţia, prin aparaţia unui triunghi amoros. Nu e cea mai bună zi pentru experimente stilistice. Cel mai bine ar fi să ieşi în parc cu copiii, să citeşti ceva sau să îţi consumi energia într-un mod creativ.

Fecioară
Vei avea nevoie de ajutor ca să rezolvi câteva probleme personale. Înainte de a solicita sprijinul, ia aminte la discuţiile pe care le-ai avut cu oameni despre care crezi că sunt aliaţii tăi. Stai departe de cei care nu îţi sunt cu adevărat aproape, te bagă la cheltuieli. Nu te panica dacă au loc evenimente care nu au fost planificate de tine. Ai putea să participi la evenimentele culturale pe care le-ai trecut în agendă.

Balanţă
Balanţele vor rămâne cu un gust amar după weekend`ul acesta. Niciun eveniment nu te mai mulţumi. Plus că nu se anunţă nimic senzațional și important. Cu toate acestea, ziua de sâmbătă vă poate oferi o dispoziție unică și îţi va aduce încrederea în sine şi sentimentul că această perioadă a vieții tale s-a stabilizat în cele din urmă. Intr-o seara, te vei întâlni cu o persoană cu care ai vorbit mult în ultima perioadă.

Scorpion
Unii Scorpioni vor trebui să petreaca zilele acestea mai mult timp singuri. Eşti nevoit să abandonezi propriile interese pentru a duce la bun sfârşit sarcina de serviciu. Seara este potrivită pentru întâlniri calde şi prietenoase, călătorii scurte sau cumpărături. Este posibil să achiziţionezi mai multe lucruri utile sau să faci o serie de îmbunătăţiri în locuinţă.

Săgetător
Săgetătorii sunt extrem de încrezători. Poate prea încrezători. Naivitatea nu este binevenită atunci când faci cunoştinţă cu persoane străine. Sau dacă ai de-a face cu oameni care te-au invidiat tot timpul. S-ar putea să primeşti o ofertă tentantă legată de o afacere care promite câştiguri substanţiale. Spre sfârșitul weekend`ului pot apărea dezacorduri familiale. Încearcă să elimini tensiunea cu umor și zâmbet.

Capricorn
Nativii din Capricorn trebuie să se concentreze asupra sănătăţii. Aveţi grijă cum vă îmbrăcaţi sau ce mâncaţi pentru că există riscul să vă îmbolnăviţi. Este foarte important ca zilele acestea să aveţi grijă de voi. Încercaţi să vă focusaţi pe emoţiile şi energiile pozitive. Fiţi alături de prieteni sau de familie şi totul va fi bine. Astrele vă recomandă să fiţi romantici cu persoana iubită.

Vărsător
Vărsătorii se vor confrunta cu numeroase probleme casnice. Veţi alerga şi veţi depune foarte mult efort pentru ca totul să revină la normal. Este de datoria voastră şi ştiţi acest lucru. Atmosfera din jurul vostru va deveni mult mai calmă şi armonioasă. Ar fi foarte bine pentru voi să vă dedicaţi aceste momente de relaxare. O plimbare în parc, un ceai fierbinte sau o vizită la sala de forţă vă va ajuta să vă simţiţi mult mai bine. La sfârşitul acestor zile există posibilitatea să vă întâlniţi cu o persoană cu care aveţi un conflict de lungă durată.

Pești
Peştii sunt sfătuiţi să nu îşi risipească energia pe lucruri inutile. Amintiţi-vă planurile pe care le-aţi făcut pentru acest weekend şi încercaţi să le îndepliniţi. Implicaţi în aceste activităţi rude sau prieteni pentru ca totul să fie perfect. Liniştea sufletească, dar şi odihna, vă vor ajuta să vă încărcaţi bateriile pentru următoarea săptămână care se anunţă extrem de epuizantă.