Horoscop de weekend 21-23 MAI. Ce zodie se desparte de partenerul de viață.

198

Berbec
Sâmbătă ești retras și fără chef. Este adevărat că sufletul tău are nevoie de odihnă și retragere din forfotă cotidiană, de aceea ascultă-ți vocea interioară și acordă-ți momente de singurătate. Îngrijește-ți corespunzător sănătatea, pentru că se pot accentuă afecțiunile vechi. Odihnește-te și ia mai mult contact cu natură. Duminică te vei simți mai bine, revenind în mijlocul celorlalți cu forțe noi.

Taur
Zilele acestea vei fi înconjurat de prieteni. Cu toate că ești foarte ocupat cu activitatea profesională, va trebui să-ți găsești timp și pentru aceștia. De reținut că deocamdată ai în preajmă ta doar falși prieteni și falși susținători. Evită să-ți divulgi secretele și planurile de viitor. Se pot reluă discuții mai vechi pe teme profesionale, în care ai fost implicat alături de actualii prieteni. Dacă este vorba de organizații, grupuri sau asociații mari de oameni, ar fi bine să faci câțiva păși înapoi.

Gemeni
S-ar putea să fii invitat la evenimente cu multă lume. Într-un fel sau altul, ochii și urechile celorlalți vor fi ațintite asupra ta, de aceea fii prudent la felul cum te prezinți. Se pot iscă discuții aprinse cu un șef sau cu persoanele cu autoritate și de aici să-ți fie distorsionată imaginea publică. Rezumă-te la discuții ușoare și evită să-ți dai cu părerea. Duminca, prietenii îți vor fi prin preajmă fie că vrei, fie că nu.

Rac
Sâmbătă este potrivită pentru activități culturale alături de cei dragi. Cu toate că ai multe și mărunte de făcut acasă sau membrii familiei vor un alt program, cu puțină organizare eficientă a activităților vei reuși să împaci pe toată lumea. Poți primi vești din străinătate care să-ți dea de gândit. Concentrează-te doar pe lucrurile importante și prioritare. Duminică se întrezăresc evenimente și întâlniri cu multă lume.

Leu
Finalul săptămânii este potrivit verificării bugetului, dar și achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Este posibil să plătești daune datorită unor rude apropiate, unor prieteni aflați la ananghie sau pentru partenerul de viață care are de plătit fie o amendă, fie un serviciu care i s-a făcut mai demult. Evită îngrijorările excesive datorate veniturilor tale și ai încredere că universul te va ajută să rezolvi toate treburile și să-i ajuți și tu la rândul tău pe ceilalți.

Fecioară
Accentul acestor zile va cădea pe relațiile parteneriale și pe banii și bunurile deținute în comun cu partenerul de viață, colaboratorii sau partenerii de afaceri. Sunt posibile discuții aprinse, descoperirea unor nereguli în documente și constatarea faptului că au rămas sarcini de lucru nerezolvate. Totuși, reține că deocamdată gândirea și comunicarea sunt viciate și una se gândește, altă se spune și altă se înțelege. Riști să te desparți de partener, dacă nu se ajunge la un compromis, la o înțelegere!

Balanță
Sfârșitul săptămânii îți aduce treburi de rutină fie la serviciu, fie acasă. Ar fi bine să-ți dozezi eforturile, pentru că organismul este obosit și are nevoie de odihnă. Se pot accentuă afecțiunile vechi. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că se pot produce erori greu de controlat și remediat. Terapiile naturiste, plimbările în aer liber sau pe malul unei ape ți-ar fi suficiențe.

Scorpion
Zilele acestea sunt potrivite pentru distracții, aventuri sau abordarea unui hobby. Ești suficient de strălucitor și amuzant, astfel încât să-i determini și pe ceilalți să ți se alăture la o petrecere, chiar și improvizată. Totuși, fii prudent pentru că persoană iubită și după caz, copiii, ți-ar putea tăia elanul. Beneficiezi de suficiențe resurse pentru a-i liniști și pentru a reuși să împaci pe toată lumea. Duminică se recomanda repaos, odihnă și hrană ușoară.

Săgetător
Zilele weekend-ului sunt favorabile treburilor gospodărești. Ocupă-te de curățenii generale, reparații curente și planifica modificări de anvergură în spațiul locativ. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate și foarte ușor se poate face din țânțar, armăsar. Ai putea avea neplăceri cu cei dragi, datorită prietenilor și faptului că îți petreci mult timp cu aceștia. Într-adevăr ești foarte preocupat de alții și mai puțin de cei apropiați, iar asta îți poate daună serios.

Capricorn
Se întrezăresc călătorii pe distante scurte, fie la rude, fie la prieteni apropiați. Ești subiectiv în relațiile cu ceilalți și foarte ușor poți cădea în plasă celor care vor să profite de pe urmă ta. Detașează-te de problemele altora și vorbește cât mai puțin. Traversăm o perioadă în care imaginea ta publică și poziția socială sunt supuse unor transformări majore și pe termen lung. Concentrează-te doar pe treburile tale. Duminică ar fi bine să stai acasă.

Vărsător
Sâmbătă sunt posibile cheltuieli pentru traiul zilnic, pentru călătorii în străinătate sau pentru cineva aflat departe de granițele țării. Recomandabil este să te rezumi la strictul necesar și să eviți extravaganțele și cumpărăturile nefondate. Atenție că energia vitală este fluctuantă și de aici și stările tale de spirit. Dozează-ți eforturile și odihnește-te suficient! Duminică se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu neamurile și cu prietenii apropiați.

Pești
Ai multă energie, însă cu greu ți-o poți canaliza. De aici apăr tot felul de nemulțumiri sufletești mai mult sau mai puțin fondate. Pe de o parte te neliniștește capitolul financiar, deoarece atât veniturile tale, cât și cele ale partenerului de viață sunt fluctuante. Ai dori să cheltuiești mai mult, să investești sau să faci credite, însă nu se recomanda. Rezumă-te la cheltuielile strict necesare și ai încredere că vor veni și vremuri mai bune.