Horoscopul de weekend 6-8 AUGUST. Să facem ceea ce simțim!

331

BERBEC
Te bucuri de niște clipe liniștite alături de familie, însă nu poți să nu te gândești la niște lucruri pe care nu le-au terminat la serviciu. Rezolvă cât mai repede aceste sarcini. Fii mai atent la discuțiile pe care le ai cu persoanele mai în vârstă, se poate să strici niște relații din cauza faptului că nu dai importanță unor lucruri importante.

TAUR
Nu te mai gândi la lucrurile care nu ți-au ieșit în ultima perioadă. Mai bine vezi ce faci cu cele pe care le ai de rezolvat săptămâna viitoare. Bucură-te de ziua de duminică pe care o ai alături de persoanele care te iubesc necondiționat. S-ar putea să ai parte și de o surpriză.

GEMENI
Ar fi bine să iei niște decizii clare cu privire la viitorul tău, pentru că simți că te afli într-un impas și nu știi cui să îi ceri sfatul. Ascultă-ți mai des instinctul și o să vezi că tu știi ce este cel mai bine pentru tine. Vei afla răspunsurile potrivite.

RAC
Învață să fii puțin mai egoist și să te gândești, din când în când, și la tine. O să vezi că te vei simți foarte bine. O ieșire în oraș ți-ar prinde tare bine, așa că sună-ți prietenii și organizează ceva pe sufletul tău.

LEU
Nu te opri dacă zilele acestea ceva nu iese așa cum ai vrea tu. Perseverența te va ajuta să reușești în tot ceea ce îți propui. O surpriză din partea persoanei iubite este tot ce ai tu nevoie în acest moment. Va reuși să te scoată dintr-o stare de melancolie.

FECIOARĂ
Dorul de cei dragi este din ce în ce mai accentuat, așa că fă tot posibilul să îi vezi, să îi suni și să petreci cu ei câteva momente care te vor face să fii în culmea fericirii. Ai tendința să exagerezi zilele acestea, așa că gândește-te bine înainte de a-ți da cu părerea despre un subiect delicat din viața ta.

BALANȚĂ
Ai parte de zile fără griji, așa că ocupă-te de lucrurile care îți plac. Ieși cu cei dragi în oraș, cumpără-ți niște lucruri frumoase și fii fericit pentru ce ai. Nu te mai gândi la trecut și la ce ai fi putut alege cândva. Probabil că au fost cele mai bune decizii pe care le-ai fi putut lua atunci pentru tine.

SCORPION
Tinzi să fii prea egoist în lucrurile pe care le faci astăzi, iar cineva s-ar putea să îți atragă atenția. Nu te aștepta ca toată lumea să îți înțeleagă deciziile. Mai bine explică totul cât se poate de diplomat și vezi ce poți rezolva.

SĂGETĂTOR
Nu cere explicații dacă nu ești pregătit să oferi și tu, la rândul tău, niște explicații și niște răspunsuri. Nu căuta oameni din trecut doar pentru că te plictisești. Ciorba reîncălzită nu va mai avea același gust.

CAPRICORN
O persoană din trecutul tău poate să reapară astăzi în viața ta și să îți facă niște propuneri greu de refuzat. Petrece mai mult timp cu persoanele dragi, fiecare clipă este prețioasă și unică, îți vor lipsi aceste momente cândva.

VĂRSĂTOR
Ai multe motive de satisfacție iar zilele acestea a venit momentul să culegi roadele muncii tale. Părerea persoanei iubite contează foarte mult pentru tine, așa că este momentul să vă faceți planuri de viitor.

PEȘTI
Renunță la orgoliu și fă pace cu persoanele cu care nu te-ai înțeles prea bine în ultimele luni. Poți primi o sumă de bani, așa că vezi în ce o investești. Ai putea să îți plătești niște datorii pe care le-ai acumulat în ultima vreme.