Horoscop zilnic – VINERI, 14 IULIE. Sa ne lasam visurile sa devina realitate

583

Berbec Dimineata, un prieten va propune sa intrati intr-o afacere pe care a demarat-o de curand. Va sfatuim sa acceptati, pentru ca puteti castiga bine. Spre seara plecati in vizita la prieteni, cu persoana iubita.

Taur Desi aveti o zi incarcata, reusiti sa faceti fata tuturor problemelor. Lipsa banilor va deranjeaza, dar nu reprezinta un obstacol de netrecut. Va sfatuim sa va bazati pe intuitie si pe partenerul de viata.

Gemeni Aveti ocazia sa faceti schimbari importante pe plan sentimental si social. Colaborati foarte bine cu cei din jur dar sa va feriti de exagerari. Nu va asumati niciun risc, pentru ca puteti pierde o afacere.

Rac Aveti multe probleme de rezolvat. Reusiti sa faceti in casa schimbari ce contribuie la imbunatatirea atmosferei. Sunteti tentat sa cumparati un obiect valoros. Nu este o zi favorabila investitiilor.

Leu Se pot produce schimbari importante pe plan social si sentimental. Colaborati foarte bine cu partenerii de afaceri si va intalniti cu persoane importante. Seara, primiti o veste de la un prieten de familie.

Fecioara Survin mai multe schimbari de program. Nu va faceti griji, pentru ca totul va iesi bine. Va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata in problemele casei. Evitati disputele cu un partener de afaceri.

Balanta Dimineata aveti o stare de spirit excelenta iar relatiile cu cei din jur vor decurge fara probleme. Aveti sanse de reusita in activitatile casnice si in societate. Va nemultumeste situatia financiara.

Scorpion Sunteti foarte ambitios si reusiti sa finalizati o lucrare importanta. Dupa-amiaza aveti ocazia sa va afirmati in societate. S-ar putea sa luati initiative pentru care veti fi admirat. Nu neglijati sanatatea.

Sagetator Puteti avea succes intr-o scurta calatorie de afaceri. Va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerii de afaceri. Reusiti sa clarificati o problema sentimentala mai veche.

Capricorn Dimineata este posibil ca relatiile sentimentale sa fie mai tensionate. Nu va faceti griji. In curand veti culege roadele unei investitii inspirate, incasand o suma considerabila. Aveti grija sa nu va extenuati.

Varsator Sunteti apreciat pentru eforturile depuse la serviciu si puteti finaliza tot ce ati inceput. Pe plan financiar, s-ar putea sa nu stati tocmai bine, dar reusiti sa intoarceti lucrurile in favoarea voastra.

Pesti Dimineata intrati in posesia unui castig financiar si aveti ocazia sa va afirmati pe plan social. Relatiile cu persoana iubita sunt excelente si va intelegeti bine cu prietenii. Evitati excesele alimentare.