Horoscop zilnic – MIERCURI, 16 IUNIE. RACII devin gelosi.

364

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec își fac griji cu privire la o sumă de bani care întârzie să apară. Pe de altă parte, nativii sunt confuzi la modul general, nu se pot concentra pe ceea ce au de făcut și gândurile le zboară în trecut. Sfatul astrologilor pentru zodia Berbec: să nu se lase copleșiți de amintiri.

Taur
Cei născuți în zodia Taur trebuie să fie atenți la tranzacțiile pe care le fac astăzi deoarece există riscul de a fi păcăliți, înșelați cu o sumă de bani. Pe de altă parte, pot apărea suspiciuni legate de partenerul de cuplu, în special în relațiile în care încrederea nu este un punct forte. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere acestora să nu dea curs discuțiilor în contradictoriu, mai ales dacă sunt nefondate.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni nu se află în cea mai bună formă, iar starea de sănătate continuă să fie șubredă. Nativii resimt oboseala cu o intensitate mai mare și este indicat să se odihnească mai mult și să renunțe la alte planuri care îi pot suprasolicita. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni atenționează asupra posibilelor accidente în locuință sau la drum.

Rac
Cei născuți în zodia Rac pornesc un adevărat război cu persoana iubită ca urmare a unei gelozii, în majoritatea cazurilor, nefondată. Nativii sunt revoltați pe popularitatea partenerului și se simt frustrați, clasați pe locul doi în topul preferințelor, nefiind exclus să devină mai posesivi decât de obicei. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere acestora să renunțe la ideea de răzbunare și să încerce să privească situația din alt unghi.

Leu
Cei născuți în zodia Leu pot intra în conflict cu rudele, vizate fiind cele mai în vârstă, care au alte principii și valori morale față de ale nativilor. Motivul, însă, poate fi legat și de o moștenire sau un bun comun pe care nativii și-l revendică. Horoscopul de azi pentru zodia Leu crează un context favorabil discuțiilor și deciziilor referitoare la locuință.

Fecioară
Pentru cei născuți în zodia Fecioară se crează un context astral defavorabil dialogului, iar nativii cu greu și cu multă voință vor reuși să aibă parte de armonie în viața personală. Aceștia sunt irascibili peste măsură și au impresia că toți cei din jur îi atacă prin vorbe, prin urmare răspund cu aceași monedă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativi să fie mai cooperanți, mai sociabili și să încerce să lase de la ei, să-și astupe urechile dacă aud vreun reproș.

Balanță
Cei născuți în zodia Balanță continuă să-și facă griji pentru partea financiară. Ca urmare a unor calcule și estimări greșite, nativii se vor vedea nevoiți să renunțe sau să amâne un plan. În unele cazuri, este posibil să fie vorba de o nemulțumire legată de o plată care li se cuvine, dar care nu este conformă cu așteptările nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește pe aceștia să reducă cheltuielile, acolo unde se poate, și să nu-și strice buna dispoziție din cauza banilor.

Scorpion
Pentru cei născuți în zodia Scorpion se crează un context astral defavorabil la modul general, în sensul că nativii sunt nemulțumiți de mai multe aspecte din viața lor. Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de relațiile cu cei din jur, aceștia vor găsi nod în papură și vor sta bosumflați mare parte din zi, evitând, totodată, și dialogul pentru lămurirea situației. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe nativi să se detașeze de lucrurile mărunte care le strică buna dispoziție.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător dau dovadă astăzi de spirit antreprenorial și au idei, unele mai practice, altele mai idealiste, despre cum să-și îmbunătățească situația financiară. Nativii vorbesc mult și pot deveni chiar obositori pentru cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere acestora să nu se lase copleșiți de vise, ci să rămână ancorați în realitate pentru a nu fi dezamăgiți ulterior.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn sunt, din nou, expuși riscului de a intra în conflicte cu prietenii. Nativii pot fi mințiți, înșelați sau păcăliți de cei din anturaj pentru a accepta anumite idei, planuri sau decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere acestora să rămână fermi pe poziție și să nu accepte compromisuri doar de dragul altora. Nu este un moment bun pentru a fi mărinimoși, deoarece totul s-ar putea întoarce împotriva lor.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător caută relaxarea în compania celor dragi și încearcă să se detașeze de problemele de la locul de muncă care le acaparează gândurile. Nu este exclus, totuși, să primească niște vești mai puțin plăcute, însă horoscopul zilei de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu se lase doborâți și să facă tot posiblul, din pași mărunți și siguri, să-și păstreze imaginea impecabilă în fața celorlalți.

Pești
Cei născuți în zodia Pești au tendința să se îndrepte către spiritualitate, filozofie și psihologie și nu este exclus ca nativii să se îndrepte către cursuri în acest sens, să se dedice lecturii de profil și să caute să cunoască oameni evoluați care să-i ajute în ascensiune. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere nativilor să rămână, totuși, ancorați în realitate pentru a-și putea rezolva problemele cotidiene.