Horoscop zilnic – LUNI, 20 IUNIE. Se contureaza un orizont pozitiv!

463

Berbec Nu mai vorbiti cu nimeni despre intentiile dv. Familistii vor sa se separe de persoana iubita, iar celibatarii vor sa se casatoreasca in secret, pentru a evita critici nemeritate din partea rudelor apropiate.

Taur Relatia cu persoana iubita este parca si mai tensionata. Este posibil sa nu reusiti sa va achitati datoriile si sa fie necesar sa apelati la ajutoare amicale. Fiti precaut si nu cheltuiti peste masura.

Gemeni Unii nativi planuiesc concedii pe alte meleaguri, altii trebuie sa faca delegatii in strainatate. Nici protectorii si prietenii nu sunt prea diplomati cu voi si parca v-a disparut dintr-odata pofta de viata.

Rac Relatia de cuplu este instabila si nu va puteti baza pe partenerul de viata. Va asumati mai multe activitati decat puteti finaliza si intrati in criza de timp. Majoritatea se ocupa din nou de recuperarea unor mosteniri.

Leu Sunt posibile excelente rezultate financiare insa numai pentru cei care nu se decid sa paraseasca actuala echipa. Majoritatea nativilor tineri au impresia ca bat pasul pe loc si ca nu vor mai avansa niciodata.

Fecioara Celibatarii sunt din ce in ce mai constienti ca trebuie sa se casatoreasca si sunt gata sa accepte orice propunere. Seara, casa va este plina de oaspeti si nu aveti cum sa ocoliti o intalnire festiva.

Balanta Nu va plac schimbarile care au loc acum la nivel profesional, mai ales ca nici din punct de vedere financiar nu faceti fata cheltuielilor comune. Vorbiti prea mult si faceti excese foarte periculoase.

Scorpion Va afirmati personalitatea intreaga zi intr-o maniera excesiva. Seara, veti prefera sa reconfigurati relatiile cu persoana iubita, pentru ca apoi sa reorganizati, dupa acelasi tipar, relatiile familiale.

Sagetator Invidiile provocate de succesele financiare exceptionale raman la ordinea zilei. Cei mai multi doresc sa inlocuiasca fostele relatii de amicitie cu unele colegiale, insa au parte de reactii agresive.

Capricorn Persoana iubita este mult prea stresata de propriile probleme pentru a fi capabila sa va inteleaga cu adevarat. Cu toate ca sunteti admirati si adorati, preferati sa va pastrati independenta financiara.

Varsator Astazi este necesar sa acordati mai multa atentie perfectionarii intr-un anumit domeniu ori sa va extindeti activitatile lucrative. Relatiile cu strainatatea sunt benefice din toti punctele de vedere.

Pesti Nu-ti pierde timpul cu barfele si rautatile, pentru ca nu iti aduc nimic bun. Investeste in tine si vei vedea ca fericirea ta va fi mai importanta decat nereusitele altor persoane.