Horoscop zilnic – JOI, 23 SEPTEMBRIE. Avem grijă de stabilitatea noastră!

105

Berbec
Ești Berbec și îți stă în fire, însă nu ar trebui să încerci imposibilul. Unele lucruri nu pot fi rezolvate, cel puțin nu așa cum ți-ai dori. Poate că soluția este să te împaci cu situația și să înveți o lecție. Ar fi mai prețioasă, oricum, decât o atitudine plină de regret și dezamăgire. Dacă problema e în dragoste, uneori distanța rezolvă și cele mai dureroase răni.

Taur
Pentru zodia Taur ziua de joi va fi una cu adevărat specială. O întâlnire de gradul zero le-ar putea schimba complet viața, iar asta îi umple atât de entuziasm, cât și de emoții. Poate că ar trebui să lasi destinul să-și continue cursul, fără a încerca să-l forțezi. Dacă această persoană te va place, o va face indiferent de micile tale defecte sau stângăcii. Altfel, nu reușești decât să prezinți o variantă a ta care nu există în realitate. Dragostea e chimie și încredere, nu un spectacol de modă. Mergi cu acest gând și totul va fi bine.

Gemeni
O dezamăgire îi face pe Gemeni să pună la îndoială decizii importante luate de-a lungul timpului. E momentul revelațiilor, în care nativii din această zodie simt că trebuie să se schimbe. Sau, cel puțin, să nu mai repete un anumit comportament care le-a adus doar suferință. Partea bună e că aceste gânduri îi umplu de speranță pe Gemeni, iar speranța este tot ce ai mai de preț atunci când problemele te copleșesc. Dacă ai încredere în tine vei reuși lucruri pe care, în această zi, nici măcar nu îndrăznești să le visezi.

Rac
Este o perioadă în care ai nevoie să te cenzurezi în special pentru că vei intra în contact cu persoane de un înalt standard moral. De asemenea, nu-ţi uita acasă simţul umorului. Este mai bine să laşi modestia să lucreze pentru tine. Ai grijă la momentele mai puţin obişnuite. Nu este momentul potrivit să te apuci să faci reparaţii prin casă.

Leu
Astăzi trebuie să fii mândru de tine. Este foarte posibil să devii personajul principal la o petrecere sau să deţii prim-planul la o întâlnire la care participă mai multe persoane. Dacă o cunostinta se oferă să te ajute, nu-l refuza. Este important să ştii că te poţi baza oricând pe ajutorul cuiva.

Fecioară
Nu-ţi încredinţa secretele celor în care nu poţi avea încredere. S-ar putea ca oamenii să fie geloşi pe tine şi să folosească aceste informaţii pentru a-ţi face rău. Ar trebui să intri în contact cu cât mai puţine persoane. Poate reuşeşti să profiţi de ocazie şi să faci o plimbare undeva la ţară sau, oricum, în aer liber.

Balanţă
Astăzi, Balanţele pot petrece o zi aşa cum şi-au propus. E un moment bun să vă puneţi la încercare creativitatea şi să faceţi tot felul de experimente, dacă aveţi unele idei pe care doriţi să le puneţi în aplicare. În relaţia cu persoana iubită, îi puteţi face o surpriză plăcută dacă apelaţi la o mică schimbare de înfăţişare. Ar fi însă bine ca astăzi să evitaţi alcoolul, să nu mâncaţi dezordonat şi să evitaţi expunerea la frig, recomandă horoscopul.

Scorpion
Pentru Scorpioni, e o zi în care cu greu pot rezista tentaţiilor. S-ar putea întâmpla chiar în plan sentimental şi ar putea fi vorba despre o persoană care vă va da peste cap rutina şi va avea un efect de tsunami asupra voastră. Tot astăzi, v-aţi putea dedica problemelor casnice: să faceţi curăţenie sau mici schimbări în locuinţă. Iar o scurtă excursie de câteva ore v-ar putea aduce relaxarea mult dorită.

Săgetător
Planurile pe care Săgetătorii le au de ceva vreme ar trebui să prindă contur astăzi. Veţi da dovadă de inspiraţie şi, în unele cazuri, veţi acţiona contrar circumstanţelor şi fără să ascultaţi unele sfaturi, dar, surprinzător, aşa veţi reuşi. Nu este recomandat să cereţi ajutorul apropiaţilor, e bine să rezolvaţi singuri ce v-aţi propus, spune horoscopul. În a doua parte a zilei veţi primi veşti importante care vor avea o mare influenţă asupra relaţiei voastre de dragoste.

Capricorn
Capricornii se vor bucura astăzi de tot ce le-a oferit viaţa până acum. Dacă ţi-ai planificat ceva pentru aceasta zi, nu te abate de la program. Există șansa ca, după-amiaza, să ai o mulțime de oaspeți sau să faci o călătorie. Astăzi, totul merge ca pe roate.

Vărsător
Vărsătorii nu trebuie să stea izolaţi. Încearcă să scapi de jugul problemelor nerezolvate. Dacă este posibil, schimbă un pic peisajul, inspiră aer curat într-un parc şi vorbeşte cu oameni dragi. În acelaşi timp, fă-ţi timp şi pentru propriile gânduri. Analizează bine ce te frământă şi încearcă să iei cele mai bune decizii. Este important să nu apelezi la antidepresive sau alcool pentru a face față problemelor. O surpriză plăcută apare la sfârșitul zilei.

Pești
Această zi poate părea monotonă pentru Peşti. O zi ca orice altă zi a săptămânii. Nu e cazul să dai vina pe cineva anume pentru plictiseala din viaţa ta. Trebuie să faci ceva pentru tine. Fă planuri pentru o excursie la munte în weekend; va fi binevenită. Sau fă-ţi timp pentru hobby-ul preferat. Cei care decid să meargă la cumpărături nu ar trebui să-și consume economiile.