Horoscop zilnic – DUMINICA, 26 septembrie. Avem parte de MAGIE, avem parte de MARELE TRIGON DE AER!

256

Ziua de 26 septembrie 2021 reprezinta o data importanta pentru pasionatii de astrologie. Trei planete aflate in acelasi semn zodiacal formeaza unghiuri de 90 de grade cu cealalta, creand ceea se numeste “Marele trigon”. Spunem Marele trigon de aer deoarece toate cele trei planete se afla in semne de Aer.

Marele trigon de Aer: Luna-Marte-Saturn

Cele trei astre implicate sunt Luna (in Gemeni), Marte (in Balanta) si Saturn (retrograd in Varsator).

Luna in Gemeni 

Te vei simti eliberat de nevoia de a avea tot timpul dreptate sau de atasamentul fata de un anumit mod de gandire. Luna se afla in descrestere in zodiac ideilor si comunicarii. Vei cauta in mod activ noi perspective. Si daca altii au un punct de vedere diferit, nu vei gasi acet lucru provocator. Dimpotriva, creste dorinta unui schimb onest de opini. Renunti la nevoia de a avea tot timpul dreptate si o inlocuiesti cu dorinta de a intelege si de a fi deschis.

Marte in Balanta 

Marte din Balanta pune accentul pe respectarea drepturilor celorlalti. Marte este razboinicul, cel care impune limitele, insa acum este sub influenta pozitiva a Lunii, dar si a lui Saturn cel rational. Saturn are propriile sale limite, simbolizate de inelele sale. Ce trebuie sa intelegem de aici? Trebuie sa intelegem cand sa fim mai deschisi, mai flexibili, dar si cand sa ne sustinem cu tarie convingerile. Totul fara a le impune celorlalti modul nostru de gandire.

Saturn in Varsator 

Saturn in Varsator este simbolul colectivului, al societatii, al grupurilor de prieteni, al comunitatilor de orice fel. “Gastile” se reunesc sub puterea Marelui Trigon. Oameni care nu si-au mai vorbit se reintalnesc. Noi idei se nasc.

Iata cum sunt influentate zodiile: 

Berbec
Berbecii sunt plini de energie. Au și motive serioase. Un mesaj mult prea prietenos le-a pus inima pe jar, iar acum se gândesc doar la această persoană deopotrivă sinceră și misterioasă. Ar putea ieși cu scântei, dacă nativii din Berbec fac o mișcare inspirată. Astrele sunt de partea lor.

Taur
Taurii sunt puși pe treabă, la modul gospodăresc. Sunt destul de multe lucruri prin casă care au fost neglijate, iar astazi e momentul ideal pentru a aduce ordine în haos. Schimbarea se resimte și în comportament, iar nu puțini sunt cei care decid să facă puțină curățenie și în viața personală/amoroasă. Nu e niciodată prea devreme sau prea tarziu pentru așa ceva.

Gemeni
Gemenii ar trebui să fie atenți la cheltuieli și la modul în care își organizează bugetul. Riscul de a rămâne cu buzunarele goale este destul de mare, iar unele evenimente neprevăzute ar putea transforma o situație dificilă într-una de-a dreptul imposibil de rezolvat. Concentrează-te pe strictul necesar și renunță la plăcerile de moment. În mod paradoxal, te vei simți mult mai stăpân pe sine și mai împlinit.

Rac
Racii sunt entuziasmați de perspectiva unor schimbări fundamentale, în special în ceea ce privește finanțele și cariera. Este un moment de cotitură și, cu puțin noroc, vor ajunge acolo unde, în urmă cu puțin timp, nici măcar nu și-ar fi imaginat. Este necesară, însă, o atitudine prudentă. Nativii din Rac nu ar trebui să riște totul pe o singură carte pentru că s-ar putea să sufere o dezamăgire de proporții.

Leu
Leii sunt pregătiți în sfârșit să treacă la următoarea etapă în relația de cuplu, însă înainte de a face un prim pas ar fi bine să discute pe îndelete cu partenerul de viață. Spontaneitatea este o calitate, dar nu în clipele ce ar putea schimba destine. Asigură-te că, pe drumul ce se întinde spre viitor, veți merge amândoi, camarazi până la final.

Fecioară
Puse într-o situație extrem de delicată, în care unii s-ar pierde complet în explicații, Fecioarele dovedesc încă o dată un calm de-a dreptul arctic. Niciun gest nu trădează emoție sau incompetență, ci încredere și o inspirație care stârnește invidii. Acest succes le va confirma încă o dată calitatea de lideri capabili oricând să-și asume responsabilitatea în situații limită.

Balanţă
Balanțele ar putea intra în posesia unui secret ce trebuia păstrat sub lacăt cu orice preț. Informația e deopotrivă importantă și dezamăgitoare, pentru că ar putea spulbera încrederea într-o persoană ce părea a fi făcută dintr-un cu totul alt material. Lucrurile trebuie tratate cu calm, uneori oamenii fac lucruri bizare, aproape inexplicabile, din motive pe care doar ei le cunosc.

Scorpion
Scorpionii ar trebui să se pregătească sufletește, pentru că vor fi mai aproape ca niciodată de persoana care le-a furat inima. Iar asta nu se măsoară în metri, ci în emoții trăite împreună. Unele întâmplări au puterea magică de a uni oameni care, în alte circumstanțe, ar trece unii pe lângă alții fără a se observa.

Săgetător
Nativii săgetători ar putea simți astăzi o energie care le va da un puternic aer de libertate. Este o zi favorabilă călătoriilor spontane, care vă vor ajuta să vă relaxați și să vă simțiți bine. Atitudinea încrezătoare de care veți da dovadă astăzi va atrage atenția persoanelor străine. Pentru nativii care nu și-au găsit jumătatea, poate fi o ocazie pentru o întâlnire romantică. Însă, ar fi bine ca astăzi să nu fiți critici cu cei din anturajul vostru!

Capricorn
În această duminică, spiritul de aventură i-ar putea împinge pe capricorni să aibă inițiative inedite. Veți reuși să faceți lucruri de care vă veți bucura, mai ales dacă vă veți afla în compania prietenilor. Dacă vremea va fi favorabilă, vă va fi de ajutor să vă petreceți mare parte a zilei în mijlocul naturii, pentru a vă reîncărca bateriile.

Vărsător
Astăzi, nativii din Vărsător se vor bucura de o energie pozitivă, care îi va ajuta să realizeze ce și-au propus. Relația cu cei apropiați se întrevede armonioasă și poate fi un moment favorabil pentru aplanarea unor conflicte vechi. Totuși, în avântul vostru, ar fi bine ca astăzi să evitați să puneți în practică unele idei exagerate, care se vor dovedi că nu se potrivesc cu realitatea, spune horoscopul.

Peşti
Pentru Pești este o zi favorabilă să reflectați asupra planurilor de viitor. Veți descoperi că ați putea avea idei interesante. Chiar dacă nu toate ar putea fi puse în aplicare, unele se vor dovedi de mare ajutor în viitorul foarte apropiat. De asemenea, o persoană cunoscută v-ar putea invita să vă implicați într-un proiect major, ce ar putea aduce beneficii.