Horoscop zilnic – LUNI, 27 IUNIE. Un inceput de saptamana promitator.

512

Berbec Esti invitat la toleranta si compasiune in toate situatiile dificile pe care le vei parcurge. Poti refuza, bineinteles, dar consecintele nu iti vor fi pe plac

Taur Exista un potential pozitiv foarte discret in aceasta zi si poti ajunge la el daca vei fi pe aceeasi frecventa, adica vei alege sa fii optimist si binevoitor cu cei din jur.

Gemeni Esti tentat sa exagerezi importanta unor probleme personale, poate si ca sa maschezi nevoia de atentie din partea unui grup sau a familiei.

Rac Nesiguranta te poate conduce la reactii exagerate, pe care le-ai putea controla destul de usor. Va trebui sa alegi ce conteaza mai mult: o nemultumire de moment sau relatia in sine.

Leu Ai ganduri si intentii bune, dar nu le asiguri si suportul necesar pentru a rezista in fata avalansei de informatii care te indeamna sa fii pesimist.

Fecioara Ai tendinta de a crede ca unii dintre oamenii din mediul de la serviciu se opun modernizarii. Poate ca e un lucru bun sa vii cu propuneri, dar ar fi bine sa te opresti aici.

Balanta Este posibil sa te amagesti singur, cu impresii negative despre relatiile cu cei dragi. De aici se pot naste nemultumiri care sa te supere mult timp.

Scorpion Doar o minte limpede te poate ajuta sa nu te indepartezi de realitate cand tragi concluzii despre situatia ta si despre ceea ce se petrece in familie.

Sagetator Poate a venit momentul sa nu mai duci pe umerii tai povara inutila a problemelor celor din anturajul apropiat. Exista si alte metode de a-i ajuta.

Capricorn Esti atras de promisiunile unui superior care este preocupat doar de propriile interese. Ai fi mai castigat daca ai reusi sa descifrezi care ii sunt adevaratele intentii.

Varsator Te consideri superior celor din jur, fara vreun motiv anume, iar atunci cand ai nevoie, gasesti imediat argumente care sa sustina aceste impresii.

Pesti Poate ar fi mai buna o atitudine calma fata de cei cu care colaborezi, dublata de o exprimare diplomata a nemultumirilor.