Horoscop zilnic – DUMINICA, 27 IUNIE. Ce pregătesc astrele pentru ultima zi de weekend?

468

BERBEC
Starea de tensiune din ultime vreme poate să producă unele disfuncţii ale stării de sănătate. Seara vă manifestaţi nemulţumirile prin critici la adresa familiei.

TAUR
Este posibil să apară unele conflicte cu prietenii. Seara, pot fi implicaţi şi unii membri ai familiei.

GEMENI
Aveţi mai multă „putere” decât de obicei. Faceţi drumuri multe şi destul de lungi sau va reorganizati toată activitatea. Cu alte cuvinte, aveţi spor în tot ceea ce întreprindeţi.

RAC
Dacă sunteţi încă celibatar, s-ar putea să doriţi să va căsătoriţi. Relaţiile familiale sunt favorizate, iar cei care au copii vor fi copleşiţi de surprize foarte plăcute.

LEU
O persoană din anturajul familial vă contrazice de câte ori are ocazia şi va enervează intenţionat. S-ar putea să ajungeţi la concluzia falsă că va dispreţuieşte, dar de fapt vă ignoră.

FECIOARA
Carieră ocupă un loc din ce în ce mai important în viaţă dv., dar este greu să-i faceţi pe cei dragi să va înţeleagă. Seara chiar vi se reproşează că sunteţi prea ambiţios.

BALANŢA
Credeţi că acordaţi o prea mare atenţie părţii financiare şi că este momentul unei schimbări în viaţa dv. Nu faceţi greşeala să va bazaţi acum numai pe şanse şi promisiuni!

SCORPION
Prudenţa dv. este justificată. Nu-i cunoaşteţi aproape deloc pe noii amici şi vi se cere de către persoană iubita să le daţi amănunte mai mult sau mai puţin intime.

SĂGETĂTOR
Este nevoie de multă perseverenţă pentru a depăşi toate obstacolele şi a va realiza planurile personale. Seara, suportul moral de până acum dispare definitiv.

CAPRICORN
Pentru prima dată vi se reproşează că sunteţi conservator. Până acum aţi fost în permanentă judecat că fiind prea comod. Adevărul este însă pe undeva pe la mijloc.

VĂRSĂTOR
Va întâlniţi cu o persoană plăcută, care vă va ajuta să depăşiţi o mare încercare a destinului dv. Recunoştinţa pe care i-o purtaţi nu va împiedică să o ironizaţi sau să o criticaţi.

PEŞTI
Cineva drag va solicită atenţia, dar nu aveţi timp. Exageraţi, ca de obicei, şi foarte curând va trebui să vă cereţi scuze. Seara, intervenţii rapide.