Horoscop zilnic – LUNI, 3 IANUARIE. A venit momentul sa facem o schimbare!

175

BERBEC O rezolvare, dupa lungi asteptari, vi s-a dat ok-ul pentru o colaborare, poate vreti sa faceti un credit bancar sa va luati casa, masina, o vacanta de cinci stele. Poate va apucati de niste cursuri, urmati o specializare si o sa va creasca, automat, cota valorica.

TAUR In continuare e o perioada favorabila relatiei de cuplu, iar daca n-aveti pe nimeni o sa apara cineva – totul e sa va doriti sa fiti iarasi in doi, ca se poate. Poate va vinde cineva un pont si aflati cum sa obtineti mai usor un credit pentru ceva de care aveti nevoie urgent.

GEMENI Se poate sa fiti chemati la niste discutii pe marginea unor proiecte de serviciu si sa va exprimati un punct de vedere, sa luati si decizii. Cineva care-si doreste sa fiti impreuna revine in forta, pentru ca vrea sa va recucereasca si asta neaparat.

RAC Astazi aveti un impuls de a rezolva anumite probleme care au pus presiune pe voi si sa restabiliti un echilibru in viata voastra. Sunteti inclinati spre acumularea informatiilor utile si interesante care sa va ajute sa progresati. Veti avea succes daca aveti incredere in voi si faceti un pas in directia pe care vi-o doriti trecand peste dubiile legate de reusita.

LEU Aveti multe idei de proiecte pe care vreti sa la puneti in practica si o sa reusiti, treptat, sa faceti ce v-ati propus, c-o sa dati si de sponsori care sa va finanteze. E cineva care o sa va abordeze cu indrazneala, pentru ca simte un potential de relatie care trebuie explorat.

FECIOARA Se poate sa mai luati cate ceva pentru casa, numai pentru ca ati fi dat de niste reduceri atragatoare si o sa va puneti casa la punct cu minimum de efort financiar. O sa mai achitati niste dari, poate v-o fi ramas ceva neplatit de anul trecut si o sa va eliberati de o grija.

BALANTA Aflati noutati care va pot pune pe o noua traiectorie profesionala si o sa va redescoperiti, o sa va bucurati de o libertate de exprimare. Va invita cineva in alt oras, poate e o statiune turistica si ramaneti peste noapte acolo, inca o zi, doua.

SCORPION O sa luati niste bani care va vor fi de mare folos daca va duceti la distractie pe undeva, poate plecati intr-un city break, sa va aerisiti. O sa va contacteze cineva c-aveti o partitura de afaceri, sa castigati niste bani, si glorie daca s-o putea.

SAGETATOR O veste, un cadou, o iesire in lume ceva o sa sparga monotonia si o sa va trezeasca un entuziasm care sa va dea un suflu nou, o speranta de viata si mai buna. Incepeti proiecte noi care sa va propulseze in cariera si sa va repozitionati pe scena sociala.

CAPRICORN Puteţi primi răspunsuri favorabile la cererile pe care le-aţi înaintat anul trecut şi să recuperaţi şi bani, printre altele. Începeţi proiecte noi la care veţi munci în ritm susţinut şi o să primiţi recunoaştere la sfârşitul anului.

VĂRSĂTOR Se poate să vă coopteze cineva într-un proiect particular şi dacă dispuneţi de timpul necesar şi de energie o să va-ncumetati, pentru că vă place genul. O să vă suiţi la volan sau în tren s-o porniţi într-o aventură turistică, acolo unde vă aşteaptă nişte prieteni sau rude.

PEŞTI E bine sa aveţi un plan de ascensiune în cariera pentru că mai mult ca sigur o să se intâmple ceva de genul ăsta şi pregătiţi terenul. O invitaţie la un eveniment monden, poate să fie vorba şi despre voi acolo, c-o să primiţi un premiu.