Horoscop zilnic – VINERI, 6 AUGUST. Sa ne temperam impulsurile emotionale!

44

Berbec
Conjunctura astrala de azi va poate induce o sensibilitate emotionala deosebita, poate chiar excesiva. Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie care va impiedica sa va concentrati, asa ca este de preferat sa evitati luarea unor decizii importante. De asemenea, amanati activitatile care necesita efort intelectual. Ar fi bine sa incercati sa va relaxati si sa va odihniti mai mult.

Taur
În prima parte a zilei s-ar putea să nu va simțiți în cea mai bună formă și există riscul să fiți înțeles greșit de cei din jur. Fiți foarte atenți atunci când vorbiți și exprimați-vă cât mai limpede. Dacă sunteți invitat la o întrunire cu persoane apropiate, ar fi bine să nu refuzați. Este posibil să faceți cunoștință cu o persoană care va poate ajută în carieră.

Gemeni
La locul de muncă și în afaceri va simțiți în formă și aveți idei ingenioase, pe care colegii și partenerii le apreciază. Ținând cont de conjunctură astrala a zilei, astrele recomandă să nu vă implicați în negocieri sau să semnați documente importante.
Ar fi bine să petreceți mai mult timp împreună cu cei dragi.

Rac
În prima parte a zilei este posibil că relația cu persoană iubită să fie tensionată din cauza unei neînțelegeri. Puteți lămuri lucrurile destul de ușor dacă dați dovadă de tact și răbdare. S-ar putea să nu fiți foarte mulțumit de situația financiară, dar astrologii recomandă să fiți optimist. Sunt șanse să obțineți un câștig frumos în scurt timp sau să găsiți o nouă sursă de venituri.

Leu
Intuiția funcționează foarte bine azi și va poate fi de un real ajutor în plan profesional și în afaceri. Relația cu persoană iubită ar putea trece prin momente relativ dificile, din cauza că nu reușiți să va exprimați clar dorințele. Pentru a lămuri neînțelegerea, este foarte important să comunicați deschis, sincer. Recomandarea pentru astăzi este să va temperați orgoliul în relațiile cu persoanele apropiate, pentru că altfel riscați să vi se reproșeze că sunteți arogant.

Fecioară
În prima parte a zilei s-ar putea să fiți indispus din cauza unor probleme sentimentale. Ar fi bine să cereți sfatul unui prieten apropiat, care este instare să privească lucrurile cu mai multă obiectivitate. Este posibil să aveți de rezolvat o problemă în legătură cu locuința sau cu o activitate casnică. Nu încercați să faceți totul singur. Membrii familiei va pot ajută să terminați mai repede și mai ușor, astfel încât să puteți petrece o seară relaxanta împreună.

Balanță
În prima parte a zilei este posibil să fiți indispus sau chiar trist din cauza unei probleme sentimentale. Dedicați-vă timpul liber de azi unor activități casnice pentru care nu ați avut timp până acum. Aveți posibilitatea să faceți o mică reparație, să rearanjati câteva piese de mobilier etc. O persoană mai vârstnica din anturaj, probabil o femeie, ar putea să vă enerveze din cauza că își susține punctul de vedere cu încăpățânare. Va sfătuim să reacționați cu diplomație, că să evitați o discuție aprinsă sau chiar o ceartă.

Scorpion
În prima parte a zilei s-ar putea să decideți că este momentul să demarați un proiect nou pe care îl pregătiți de ceva timp. Conjunctură astrala de azi favorizează drumurile scurte în interesul familiei. Aveți posibilitatea să rezolvați câteva probleme casnice. După-amiază s-ar putea să fiți tentat să cumpărați un obiect de valoare pe care vi-l doriți de multă vreme. Astrele vă recomanda să nu luați o hotărâre fără să vă consultați cu partenerul de viață.

Săgetător
Este posibil să fiți preocupat de o problemă personală și să aveți tendința de a neglija relațiile cu persoană iubită și cu prietenii. În familie ar fi bine să dați dovadă de tact și răbdare, pentru că se poate ajunge foarte ușor la ceartă. Sfatul horoscopului pentru azi este să evitați speculatiile și chilipirurile.

Capricorn
Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă mai bine plătit sau cu perspective de viitor mai bune, astăzi aveți șanse mari să descoperiți o oportunitate interesantă. Pe tot parcursul zilei, farmecul personal vă poate ajută să rezolvați mai ușor o serie de probleme. Recomandarea pentru astăzi este să va organizați cât mai bine timpul și să vă stabiliți o lista de priorități. Dacă vă implicați în prea multe activități în același timp, riscați să vă irosiți energia și să nu realizați mare lucru.

Vărsător
În prima parte a zilei este posibil să fiți foarte emotiv și să aveți dificultăți de concentrare. Nu este cazul să va îngrijorați, fiindcă este de așteptat să va reveniți în scurt timp. În relația cu partenerul de viață, fiți precaut și evitați cu diplomație discutarea unor chestiuni delicate care ar putea să conducă la ceartă. După-amiază este posibil să fiți invitat la un prieten, unde reușiți să va destindeți și să va regăsiți bună dispoziție.

Pești
La primele ore ale zilei s-ar putea să nu vă simțiți în cea mai bună formă intelectuală și să constatați că nu prea reușiți să va concentrați. La locul de muncă și în afaceri, nu trebuie să vă ambiționați să rezolvați singur toate problemele. Este momentul să apelați la sprijinul colegilor. După-amiază este posibil să apăra tensiuni în relația cu un membru al familiei. Sfaturile unei rude mai în vârstă se pot dovedi a fi foarte folositoare.