Horoscop zilnic – MARTI, 6 SEPTEMBRIE. Sa abordam totul cu intelepciune!

523

Berbec Cei nascuti in zodia Berbec au chef sa iasa din monotonia zilnica si se dedica activitatilor distractive. Nativii sunt pasionati de contexte noi, de domenii noi si nu este exclus sa fie atrasi de parteneri noi, insa vor privi totul ca pe o joaca, ca pe o aventura, fara implicare emotionala. Horoscopul de azi ii atentioneaza pe nativii Berbec asupra unor secrete pe care le pot afla sau informatii confidentiale care privesc o persoana apropiata.

Taur Cei nascuti in zodia Taur vor avea parte de evenimente neasteptate, surprinzatoare, legate de membrii familiei sau de un context care priveste locuinta. Nu va fi vorba neaparat de situatii cu impact negativ, insa urmarile pot fi deranjante pentru nativi. Horoscopul de azi le cere nativilor Tauri sa comunice cu calm si sa caute solutii impreuna cu cei dragi, fara a se impune. Nu este momentul sa-si asume responsabilitati.

Gemeni Cei nascuti in zodia Gemeni ar putea fi tinta unor atacuri din exterior venite de la parteneri de afaceri, colaboratori sau persoane cu care sunt legati de un context ocazional. Poate fi vorba de exagerari ale unor evenimente, deformari ale realitatii si dezvaluiri facute cu tenta, insinuari. Horoscopul de azi le cere nativilor Gemeni sa nu se alarmeze, ci sa rezolve situatia cu calm. Totodata, ii atentioneaza asupra unor obstacole intalnite la drum, in deplasari sau delegatii.

Rac Cei nascuti in zodia Rac pot pierde o suma de bani sau cineva ii poate pacali intr-o tranzactie. Nu este exclus sa fie vorba chiar despre un furt. Nativii vor reactiona contrar firii lor si vor deveni excesiv de imprevizibili, vor lua decizii sub impulsul momentului, in majoritatea cazurilor irationale si surprinzatoare. Horoscopul de azi le cere nativilor Rac sa evite tranzactiile financiare si investitiile care privesc sume mari de bani.

Leu Cei nascuti in zodia Leu vor dori sa iasa in evidenta, sa se faca remarcati in cercul de prieteni. Nativii vor da dovada de un farmec aparte, vor fi cuceritori si nu este exclus sa dea curs unor avansuri facute de o persoana din anturaj. Horoscopul de azi le cere nativilor Leu sa nu exagereze, ci sa caute sa ramana cu picioarele pe pamant.

Fecioara Cei nascuti in zodia Fecioara vor avea parte de evenimente, situatii de natura sa le lamureasca un context. Nativii, vrand nevrand, vor primi raspunsuri la niste intrebari si vor elucida un mister care-i framanta. Unele perceptii se vor schimba, dar si viziunea, atitudinea fata de anumite persoane. Horoscopul de azi le sfatuieste pe Fecioare sa analizeze firul intamplarilor din ultima perioada si sa-si reevalueze niste decizii.

Balanta Cei nascuti in zodia Balanta pot avea parte de evenimente neasteptate de natura sa le puna la incercare relatia cu niste prieteni. Nativii nu vor sti ce decizie sa ia si in ce directie sa duca un dialog si nu este exclus ca unele relatii, mai dificile, mai putin inchegate sa se incheie. Horoscopul de azi ii sfatuieste pe nativii Balanta sa aiba mai multa grija vizavi de persoanele cu care se afla in parteneriate, deoarece si acestea pot suferi modificari cu repercusiuni mai putin placute pentru nativi.

Scorpion Cei nascuti in zodia Scorpion ar putea auzi niste vorbe despre ei care sa-i deranjeze, sa-i puna pe ganduri si sa le puna la indoiala increderea acordata unor persoane. Barfele pot circula atat la locul de munca, cat si in cercul de prieteni, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion ii sfatuieste sa aiba mai multa grija de propria imagine si sa nu mai faca destainuiri, sa vorbeasca mai putin despre propria lor persoana.

Sagetator Cei nascuti in zodia Sagetator care lucreaza cu strainatatea sau asteapta sa primeasca vesti de peste hotare legate de un proiect ar putea sa fie foarte dezamagiti de cursul unor evenimente. Nativii nu se vor simti in largul lor la locul de munca si vor cauta sa evite unele responsabilitati. Horoscopul de azi ii sfatuieste pe nativii Sagetator sa-si stapaneasca impulsurile de moment si sa aiba rabdare si incredere ca totul se va solutiona. Rezultatul nu depinde numai de ei.

Capricorn Cei nascuti in zodia Capricorn pot avea parte de surprize mai putin placute legate de cursul unor acte sau situatii oficiale, juridice. Context mai putin favorabil celor ce se afla in procese, litigii. Nativii sunt sfatuiti sa nu-si piarda cumpatul, iar horoscopul de azi le cere nativilor Capricorn sa aiba rabdare si sa fac pasi mici si siguri daca-si doresc castig de cauza.

Varsator Cei nascuti in zodia Varsator pot avea parte de situatii neprevazute in relatia de cuplu, in majoritatea cazurilor fiind vorba de dialoguri ciudate, pe teme noi, dezvaluiri neasteptate ale partenerului, marturisiri si atentionari vizavi de viitorul relatiei. Nativii, chiar daca vor fi luati prin surprindere, vor aborda situatia intr-un mod echilibrat, iar horoscopul de azi le ofera ocazia, in special cuplurilor aflate in prag de divort, sa-si reevalueze decizia.

Pesti Cei nascuti in zodia Pesti pot avea parte de evenimente neasteptate si situatii surprinzatoare la locul de munca de natura sa le puna in dificultate desfasurarea sarcinilor si activitatilor curente. Pot interveni schimbari de ultima ora in program, in ierarhie, unele persoane pot veni, in timp ce altele pot pleca. Horoscopul de azi le cere acestor nativi sa urmareasca firul evenimentelor si sa se foloseasca de context in avantajul lor.