Horoscop zilnic – MIERCURI, 9 IUNIE. Fecioara se simte binecuvântată.

123

Berbec

O zi excelentă de a te ocupa de treburile godpodaresti. Îți sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajarile interioare. Sunt moment deosebite atât pentru relațiile familial, cât și pentru investiții serioase în segmental domestic. Bine ar fi să faci planuri în acest sens, deoarece sunt șanse mari de realizare. Ascultă doleanțele celor dragi vizavi de casă și patrimoniul familial. Comunicarea este favorizată.

Taur

Se pare că astăzi ai multe drumuri scurte de făcut. Este o zi favorabilă întâlnirilor și dialogurilor cu persoanele din anturajul apropiat. Comunicarea este la cote înalte, ai idei bune și forță în cuvinte. Fii prudent, nu îți divulga planurile de viitor și folosește un ton moderat. De asemenea, sunt momente bune de a susține examene și interviuri specifice formelor de școlarizare. Lărgeste-ți orizontul cunoașterii atât prin lectură, cât și prin studii aprofundate.

Gemeni

Chestiunile financiare sunt temă principală a zilei. Poți primi cadouri și recompense destul de substanțiale. Mulțumește-te cu ce ai sau cu ce primești, deoarece este un fel de preambul la că va urmă. Este vorba despre bani câștigați din muncă proprie. Dacă ai să faci un bilanț între muncă și răsplată, această din urmă lasă mult de dorit. Energia vitală fluctuează destul de mult, astfel că oboseală își poate spune cuvântul. Dozează-ți eforturile!

Rac

Astăzi te caracterizează egoismul. Ai tu chef de viață, însă mai mult îți sunt orientate eforturile către propria-ți persoană. Ești foarte vorbăreț. Fii prudent și dozează-ți elanul de a le povesti tuturor isprăvile tale sau planurile de viitor. Folosește un ton moderat și evită stridentele de orice fel. Astrele îți recomandă vizite la saloanele de întreținere corporală sau dialoguri cu specialiști în dezvoltare personală și relațională. Sănătatea este vulnerabilă.

Leu

Tu nu prea ești prezent în mijlocul evenimentelor cotidiene. Dorința de a fi doar cu tine însuți va fi accentuată. Se recomanda activități ușoare, evitarea provocărilor din partea celorlalți și multă odihnă. Sănătatea este vulnerabilă. Folosește doar remedii naturiste pentru amelioarea stării tale generale și plimbă-te tn aer liber. Spre seară, compania celor dragi îți aduce beneficii serioase. Fii deschis către ceilalți!

Fecioară

Ești înconjurat de prieteni adevărați. Dialogurile cu aceștia vor fi la cote înalte. Un protector important își va face apariția în viață ta. Fii atent la ce ți se spune, pentru că poți află informații prețioase legate de domeniul profesional și de relațiile parteneriale. Imaginea ta în ochii celorlaltii este minunată, însă nu te lasă impresionat. Șefii te susțin, dar relațiile colegiale lasă mult de dorit. În a două parte a zilei stai mai mult cu cei dragi.

Balanță

Șefii și treburile de la serviciu îți dau bătăi de cap. Sunt posibile reproșuri, discuții în contradictoriu, dar se va ajunge la pace pană la urmă. Bine ar fi să-ți susții punctele de vedere cu argumente viabile. Colegii nu îți sunt alături, de aceea bazează-te doar pe ține însuți. În după-amiază zilei, vizionează o piesă de teatru sau lecturează cărti deosebite. Discuții importante cu oameni erudiți.

Scorpion

Pentru tine este o zi favorabilă relațiilor cu străinătatea și studiilor. Dialogurile cu persoanele aflate dincolo de granițele țării îți pot aduce vești interesante legate de o călătorie turistică sau în scop profesional. Alții vor avea de-a face cu demersurile specifice unei forme de școlarizare. Începe o perioadă excelentă pentru a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe cu ajutorul disciplinelor spirituale. Spre finalul zilei, invită-i pe cei la o suetă pe teme de interes comun.

Săgetător

Chestiunile financiare ce vizează banii și bunurile altora sunt subiectul principal al zilei. Se poate pune în discuție achitarea taxelor, impozitelor sau a datoriilor de orice fel. În funcție de caz, relațiile cu instituțiile bancare sunt favorizate, dar fii prudent. Evită cheltuielile extravagante și speculatiile financiare. Sănătatea este vulnerabilaastfel că poți obosi ușor. Ocupă-te de treburi ușoare și odihnește-te mai mult.

Capricorn

Relațiile parteneriale și colaborarile îți vor solicita multe eforturi. Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că ești implicat prea mult în domeniul profesional. Pe de altă parte, relația cu partenerii de afaceri poate cunoaște ceva neplăceri, unele foarte importante. Ai idei bune și forță în cuvinte, așa încât fii deschis și spune ferm ce așteptări ai de la ceilalți sau ce te nemulțumește. Spre seară, oferă-le celor dragi o mică petrecere în aer liber.

Vărsător

Se pare că ai multe treburi de făcut, atât în pân personal, cât și în plan profesional. Relațiile colegiale sunt tensionate, dar dialogul deschis și bine argumentat poate rezolvă multe. Nu te lasă ademenit de confesiunile celorlalți. Evită să-ți divulgi planurile de viitor sau părerile despre colegi și șefi. Dozează-ți eforturile, deoarece starea sănătății fluctuează destul de mult. După-amiază fii alături de cei dragi și odihnește-te conștient.

Pești

Este o zi care te predispune la distracții și aventuri. Veselia de care dai dovadă îi poate deranja pe cei din jur, de aceea fii prudent. Creativitatea este la cote înalte și oferă-le și celorlalți prilejul de a se bucură de realizările tale. Se pot ivi discuții aprinse cu persoană iubită sau în funcție de caz, cu copiii. Ar fi bine dacă te-ai ocupă mai mult de hobby-urile tale. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o întâlnire amuzantă.