HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 DECEMBRIE 2018. TAURII ÎȘI SCHIMBĂ LOOK-UL

285

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Berbec pot avea probleme cu legea din cauza unor acte cu statut financiar. În unele cazuri, poate f vorba de o înșelătorie, iar nativii sunt sfătuiți să evite pe cât posibil asocierile cu persoane (fizice sau juridice) care nu prezintă veridicitate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere nativilor să nu se lase impresionați de câștigurile ușoare și rapide, ci să-și canalizeze atenția asupra oportunităților pe termen lung.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2018
Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Taur se vor preocupa mult mai mult de felul în care arată, dar și de imaginea pe care o au în fața celorlalți. Nativii vor fi tentați să-și facă schimbări radicale de look, să-și reînnoiască garderoba, să meargă la sală, să-și schimbe stilul de viață, inclusiv regimul alimentar. Moment bun pentru a începe o dietă și a acorda atenție stării de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce acestora stări de calm, de detașare față de problemele și grijile cotidiene, momente de bună dispoziție și foarte multă răbdare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Gemeni traversează o etapă de detașare, atât emoțională, cât și fizică. Nativii vor prefera odihna, relaxarea în locuri cu vibrație energetică pozitivă și se vor izola de toți factorii care le provoacă stres. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să nu caute răspunsuri și nici să nu-și reevalueze deciziile acum, ci doar să se recupereze fizic și psihic.

Citește și: Horoscop săptămânal 17 – 23 decembrie 2018. Racii pot începe o relație

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Rac își îndreaptă atenția asupra prietenilor și oamenilor dragi alături de care petrec momente frumoase. Nativii vor fi mult mai deschiși în dialog, mai veseli și mai puțin critici. Moment bun pentru rememorarea amintirilor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a-și face planuri pentru Sărbătorile de iarnă într-un anturaj care le este pe plac.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Leu renunță să se mai lupte pentru obținerea unor rezultate mai bune la locul de muncă. Nativii traversează e etapă de acceptare, răbdare și detașare și majoritatea își vor lua concediu în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește pe aceștia să se odihnească mai mult și să acorde mai multă atenție sănătății.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Fecioară sunt mult mai siguri pe sine și iau deciziile cu mai multă ușurință decât de obicei. Nativii trag linie în majoritatea sectoarelor de viață și aleg să-și consolideze acele domenii care le oferă cea mai mare liniște și satisfacție. Interesul major va fi către zona profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia să dizolve niște idei, îndoieli și gânduri negative care le-au blocat ascensiunea până acum.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Balanță au șansa să primească o sumă de bani sau un avantaj material, însă procedurile vor fi mult întârziate sau chiar eronate. Nativii sunt sfătuiți să verifice toate datele și detaliile. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să nu se implice în tranzacții financiare care promit câștiguri majore și nici să nu fie încântați de câștiguri rapide.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de neînțelegeri cu partenerul de cuplu. Nativii pot avea viziuni și dorințe diferite, iar unele planuri pot fi anulate în favoarea altora, motive care vor stârni conflicte și reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe aceștia să fie mai înțelegători și să mai lase de la ei, să facă, dacă este nevoie, compromisuri de dragul persoanei iubite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Săgetător dau dovadă de putere de muncă, rezistență la stes, spirit de echipă și orientare către rezultate. Nativii vor reuși să încheie proiecte cu brio, vor definitiva sarcini și își vor oferi sprijinul celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia să se mobilizeze exemplar și în plan personal și chiar pot ameliora niște probleme de sănătate care le-au dat bătăi de cap în ultimul timp.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Capricorn se simt liniștiți din punct de vedere emoțional. Nativii vor căuta compania persoanei iubite, vpr face complimente și destîinuri și-și vor exprima cu ușurință sentimentele. Moment bun pentru consolidarea realației. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să evite evenimentele și dialogurile cu persoane negativiste care le pot afecta starea de spirit.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea probleme și nemulțumiri care vizează locuința și confortul casnic. Nativii se vor enerva și vor avea tendința să renunțe la unele îmbunătățiri pe care doreau să le aducă în casă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra conflictelor care pot lua naștere în familie, în special cu persoanele cu care locuiesc sub același acoperiș.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 decembrie 2018
Cei născuți în zodia Pești se vor concentra asupra studiului. Nativii vor dori să învețe lucruri noi, să aprofundeze domenii noi sau să-și consolideze cariera prin cursuri de perfecționare profesională. Moment bun inclusiv pentru lectura de relaxare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce o tendință către izolare și aceștia vor prefera să se retragă din tumultul viații sociale pentru a se concentra pe micile lor plăceri și dorințe.