Horoscop zilnic – JOI, 24 NOIEMBRIE. Ne reechilibram emotional

453

Berbec Vrei neaparat sa dai o lectie unui partener sau sa ii demonstrezi ca ai avut dreptate, intr-o problema delicata. Poate ar trebui sa te intrebi ce ai avea de castigat din asta

Taur Asisti la disputele unor colegi si te atrage ideea de a interveni, ca sa le arati ca gresesc amandoi sau toti cei implicati. Asa o fi, dar nu vei rezolva nimic pe aceasta cale

Gemeni Ai multe de invatat despre propriile talente si inzestrari si ziua de astazi te poate ajuta sa ajungi la anumite concluzii, deosebit de utile.

Rac Exista un conflict acut intre aspiratiile tale legate de evolutia profesionala si obligatiile asumate fata de familie, de bunavoie si nesilit de nimeni.

Leu Ar fi bine sa extragi cateva concluzii despre esecul unor relatii importante, sa descoperi de ce s-a ajuns aici si sa te intrebi ce ai de facut, ca sa nu repeti acele greseli.

Fecioara Ai nevoie de o dozare mai buna a eforturilor si de o mai buna administrare a resurselor proprii, fie ca e vorba de bani sau de timp, energie si disponibilitate.

Balanta Tot ce vine de la ceilalti te provoaca sa ai o reactie de respingere, fara sa evaluezi in vreun fel ce spun ei. Pentru binele tau, ar trebui, macar, sa asculti pana la capat ce spun.

Scorpion Ai tendinta de a sari peste etape pentru ca esti convins ca le stii pe toate, ca te-ai gandit deja la toate si nu mai e nevoie nici de cooperare, nici de experienta altora.

Sagetator Ar fi mai intelept sa asculti ce spun prietenii sau doar unul dintre ei, mai ales daca tu vei fi cel care cere un sfat, o parere, o sugestie.

Capricorn Dincolo de atmosfera neplacuta din familie, tu ai nevoie de echilibru interior si de o stapanire de sine exemplara, ca sa te poti concentra asa cum se cuvine pe munca.

Varsator Pot sa apara motive de cearta cu unele persoane din anturaj si sa ajungi la concluzia ca este mai bine sa nu iti exprimi nemultumirile, sa le tii doar pentru tine.

Pesti Te vezi foarte aproape de a obtine o suma de bani sau un alt beneficiu mult dorit, dar apar obstacole si asta te poate enerva sau descuraja, dupa cum te-ai obisnuit sa reactionezi.