Horoscop zilnic – JOI, 29 IULIE. Avem parte de clarificari!

297

Berbec

Astăzi începe o etapă diferită, în care vei avea alte interese, mai pașnice și mai constructive. Te vei ocupa mai mult de muncă, dar și de starea de sănătate.

Taur

Ești invitat să nu mai cântărești sentimentele, ci să le exprimi, ca să le faci viața mai frumoasă celor dragi și, în același timp, și ție.

Gemeni

Casa și familia trec în centrul atenției tale pentru următoarele săptămâni, dar orice efort făcut în aceste două direcții îți va aduce multe beneficii.

Rac

Va trebui să acorzi mai multă atenție celor din anturajul apropiat, să îți organizezi mai bine deplasările și să fii mai atent cu documentele de orice fel, ca să obții rezultatele dorite.

Leu

Începe să conteze mai mult buna administrare a resurselor de orice fel. Munca rămâne importantă, dar nu mai e suficientă pentru a te menține la același nivel, calitativ vorbind.

Fecioară

Ești în formă din toate punctele de vedere și dacă ai senzația că a venit și momentul tău, ai dreptate. A venit momentul să te ocupi de tine, de dezvoltarea ta.

Balanță

Mesajul acestei zile este o invitație la o mai bună organizare a muncii în următoarele săptămâni, ca să eviți epuizarea.

Scorpion

Te ocupi de prieteni, dar și de proiectele pe care le derulați împreună, cu sau fără convingere. Ar fi bine să nu îi neglijezi pe cei dragi.

Săgetător

Ai ajuns la momentul în care trebuie să fii foarte atent la tot ce faci, spui sau decizi. Ești în atenția unui întreg grup și nu te poți ascunde nicăieri, nici dacă ai vrea.

Capricorn

Ziua anunță o schimbare în bine, prin faptul că revii la gânduri mai bune în legătură cu anumite planuri de viitor, pe care începi să le vezi altfel.

Vărsător

Ești mai atent la cheltuieli, dar și la protejarea bunurilor deja achiziționate, ceea ce e cu adevărat o noutate pentru tine.

Pești

Partenerii de orice fel încep să își ceară drepturile care li se cuvin, adică să își revendice locul în existența ta. Poate că ar fi bine să asculți ce au de spus, înainte de a reacționa.