Horoscop zilnic – LUNI, 11 DECEMBRIE. Evenimente care ne surprind

69

Berbec Cei nascuti in zodia Berbec reusesc sa recupereze o suma de bani, insa nu vor sta mult pe ganduri in legatura cu destinatia acesteia. Daca nu este vorba de plati urgente, poate ar trebui sa incerce sa faca economii. Horoscopul de azi ii sfatuieste pe Berbeci sa nu se suprasolicite, sa se relaxeze mai mult, sa se odihneasca si sa acorde mai multa atentie sanatatii. Nu sunt excluse disfunctii organice de natura sa le strice buna dispozitie.

Taur Cei nascuti in zodia Taur s-ar putea afla in contradictie totala cu cei mai in varsta din familie si nimic sa nu le iasa conform planului stabilit. Nativii pot intampina blocaje in ducerea la bun sfarsit a unor sarcini pe care le au de facut in comun cu rudele. Horoscopul de azi ii avertizeaza pe acesti nativi asupra posibilitatii de a primi niste vesti mai putin placute din partea celor dragi.

Gemeni Cei nascuti in zodia Gemeni au sanse mari sa rezolve o problema pe care au tot amanat-o pana acum. Din punct de vedere financiar se vor bucura de sprijinul partenerului de cuplu, insa pot aparea mici conflicte legate de destinatia unei sume de bani. Horoscopul de azi le cere acestor nativi sa fie mai calmi si mai putin critici cu cei din jur.

Rac Cei nascuti in zodia Rac se preocupa de amenajarea locuintei si de tot ce are legatura cu sarcinile gospodaresti. Nativii isi doresc o redecorare a casei si sunt dispusi sa investeasca bani pentru a-si implini visul. Posibile discutii in contradictoriu cu partenerul de cuplu, iar horoscopul de azi ii sfatuieste sa ia deciziile impreuna cu acesta.

Leu Cei nascuti in zodia Leu au parte de o zi incarcata si ar trebui sa-si planifice cu atentie timpul. Nativii fac drumuri scurte, merg la cumparaturi, ies cu prietenii si este posibil sa faca o vizita la rude sau sa aiba invitati. Horoscopul de azi ii sfatuieste pe Lei sa nu intre in contradictie cu persoanele mai in varsta.

Fecioara Cei nascuti in zodia Fecioara se preocupa de niste chestiuni financiare sau care au legatura cu zona profesionala. Nativii se relaxeaza greu si sunt destul de stresati mai ales ca rezolvarile nu tin in totalitate de ei. Este posibil ca cineva din familie sa le ceara ajutorul, iar horoscopul de azi ii sfatuieste pe acesti nativi sa incerce sa se odihneasca mai mult si sa-si acorde mai multa atentie.

Balanta Cei nascuti in zodia Balanta ar trebui sa-si puna in aplicare ideile avute deoarece ar putea obtine rezultate bune, absolut neasteptate. O serie de nativi petrec timpul in familie, posibil sa aiba parte de reuniuni si intalniri cu rudele, in timp ce altii se dedica unor reparatii ce tin de casa. Horoscopul de azi le ofera Balantelor toata energia de care au nevoie pentru a-si indeplini scopurile.

Scorpion Cei nascuti in zodia Scorpion au parte de idei ingenioase, creative si revolutionare care vor trebui, insa, destul de mult analizate, mai ales daca au legatura si cu terte persoane ce se dovedesc mai neincrezatoare. Imaginatia nativilor va fi la cote inalte, insa horoscopul de azi pentru Lei ii sfatuieste sa faca distinctia intre vis si realitate.

Sagetator Cei nascuti in zodia Sagetator sunt foarte rationali astazi si evita sa se implice in chestiuni riscante sau cu nivel minim de reusita. In plan amoros, tind sa ia deciziile facand abstractie de sentimente si pot da nastere cu usurinta nemultumirilor venite din partea partenerului de cuplu. Horoscopul de azi le aduce Sagetatorilor ocazia unei impacari cu cineva mai tanar din familie.

Capricorn Cei nascuti in zodia Capricorn pot avea surpriza de a purta o discutie constructiva cu o ruda mai in varsta si astfel sa afle raspuns la niste intrebari mai vechi. Preocuparile de azi ale nativilor nu depasesc sfera familiei si a locuintei. Este momentul sa se relaxeze alaturi de cei dragi, iar horoscopul de azi le cere acestora sa evite sa se impuna prea mult in fata celorlalti deoarece nu vor obtine niciun rezultat bun.

Varsator Cei nascuti in zodia Varsator au parte de distractie azi, de iesit cu prietenii si chiar de mici calatorii relaxante sau cu scop cultural. Nativii sunt veseli, binedispusi si foarte sociabili putand lega usor noi relatii de prietenie. Pe de alta parte, horoscopul de azi le aduce ocazia de a finaliza o lucrare inceputa in locuinta.

Pesti Pestii ar trebui sa-si asculte intuitia daca au de luat o decizie importanta. Este posibil ca unii nativi sa renunte la planurile facute, in timp ce altora sa li se dea programul peste cap din cauza unei situatii neprevazute. Horoscopul de azi le ofera Pestilor un context bun din punct de vedere financiar, iar acestia ar putea sa-si indeplineasca o dorinta.