Horoscop zilnic – LUNI, 19 SEPTEMBRIE. Vorba dulce mult aduce!

346

Berbec Cei nascuti in zodia Berbec se preocupa de o situatie care vizeaza studiile si nu este exclus sa decida sa reia niste cursuri sau sa se apuce de invatat pentru un examen restant. Nu este momentul sa discute probleme importante, de viitor, cu rudele si nici sa ia decizii in acest sens, deoarece le pot regreta ulterior. Horoscopul de azi pentru Berbeci ii sfatuieste sa nu amane depunerea unor acte, semnarea sau legalizarea lor.

Taur Cei nascuti in zodia Taur sunt sfatuiti sa-si reevalueze si reanalizeze situatia financiara. Va urma o perioada in care veniturile nu vor fi multumitoare, insa nu este momentul unor negocieri salariale sau renegocieri de comision. Astrele ii sfatuiesc pe Tauri sa fie mai chibzuiti cu banii si sa nu faca investitii si tranzactii importante.

Gemeni Cei nascuti in zodia Gemeni vor fi tentati sa intre in conflicte serioase cu cei din jur, in special cu partenerul de viata, aspect care va dura si care va pune mult la incercare relatiile nativilor. Se cere prudenta in comunicare si dialoguri calme, iar horoscopul de azi pentru zodia Gemeni ii sfatuieste pe acestia sa se retraga din agitatia cotidiana si sa inceapa un proces de autoevaluare pentru a-si imbunatati viata, fara insa a lua deocamdata si decizii.

Rac Cei nascuti in zodia Rac vor incepe un proces dur de autoevaluare si introspectie, proces care poate dura toata saptamana. Nativii trebuie sa fie sinceri cu ei si sa caute adevarul si puterea in ei insisi de a continua, fara a se baza pe ceilalti. Horoscopul de azi pentru zodia Rac ii sfatuieste sa nu ia decizii radicale, care pot deveni definitive.

Leu Cei nascuti in zodia Leu ar putea intra in conflicte cu prietenii ca urmare a unei neintelegeri, neconcordante de idei, viziune in ceea ce priveste un proiect comun. Se cere mai multa disciplina si reevaluarea planurilor pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate oferi ocazia de a cunoaste persoane noi, insa sunt sfatuiti sa fie prudenti in dialogul cu acestea.

Fecioara Fecioarele se preocupa de cariera si de statutul pe care-l au la locul de munca. Oricat de mult si-ar dori sa faca o schimbare in aceasta directie, sunt sfatuiti sa analizeze mai mult situatia si sa nu ia decizia acum. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara le cere sa aiba mai multa grija la propria imagine, deoarece este posibil ca cineva din colegii de munca sa incerce sa o compromita.

Balanta Cei nascuti in zodia Balanta pot avea parte de obstacole si neplaceri la drum, mai ales daca este vorba de o calatorie in interes de serviciu. Nativii sunt sfatuiti sa conduca cu grija, sa nu incalce regulile si mai ales sa verifice inainte buna functionare a mijlocului de transport cu care se deplaseaza. Horoscopul de azi pentru Balante le cere sa nu se agite si sa lase impulsivitatea acasa.

Scorpion Cei nascuti in zodia Scorpion vor fi tentati sa cheltuie peste masura si nu este exclus sa intre si in fondurile dedicate altor planuri. Nativii nechibzuiti vor trebui sa-si amane niste proiecte care implica costuri, de exemplu niste cursuri sau o calatorie, si acest aspect ii va demotiva. Astrele ii sfatuiesc pe Scorpioni sa nu plece la cumparaturi cu portofelul plin si sa respecte suma stabilita in prealabil. Ar fi ideal sa-si faca niste calcule stricte inainte pentru a nu ajunge la fundul sacului.

Sagetator Cei nascuti in zodia Sagetator vor da dovada de o comunicare greoaie si acest aspect este favorizat intreaga zi. Nativii vor receptiona mesajele eronat si vor transmite la randul lor informatii gresite, chiar si fara intentie. Horoscopul de azi pentru Sagetatori ii sfatuieste sa fie mai intelegatori, sa evite conflictele cu prietenii si partenerii de afaceri, iar la locul de munca sa se abtina de la negocieri si discutii in contradictoriu.

Capricorn Cei nascuti in zodia Capricorn pot primi oferte de schimbare a locului de munca, insa sunt sfatuiti sa nu se grabeasca in luarea unei decizii, cel putin nu pana la sfarsitul saptamanii. Nativii ar trebui sa-si reevalueze sarcinile si responsabilitatile de la job in vederea imbunatatirii situatiei, iar horoscopul de azi pentru zodia Capricorn ii sfatuieste sa nu intre in discutii contradictorii cu sefii si in niciun caz sa nu incerce renegocierea salariului ca varianta pentru a nu-si da demisia. Aceste decizii le pot lua in viitorul apropiat, cand contextul astral le este favorabil in acest sens.

Varsator Varsatorii au tendinta de a intra in conflicte ca urmare a unor nemultumiri, atat cu partenerul de viata, cat si cu copiii, acolo unde este cazul. Nativii se impun, sunt autoritari si refuza dialogul, refuza sa asculte argumentele celorlalti. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator ii sfatuieste pe acestia sa caute linistea si armonia si sa se dedice activitatilor artistice si de creatie, capitol la care pot excela daca-si doresc cu adevarat.

Pesti Cei nascuti in zodia Pesti se preocupa de o situatie ce vizeaza membrii familiei sau locuinta. Nativii sunt sfatuiti sa aiba grija la dialog, care poate deveni tensionant, agresiv si vulgar si li se cere sa nu se impuna in fata celorlalti fara a le asculta si acestora parerile. Horoscopul de azi pentru Pesti ii atentioneaza in mod deosebit pe nativii care vor sa negocieze o vanzare, cumparare sau inchiriere de casa. Nu este un context favorabil lor si ar trebui sa mai astepte putin.