Horoscop zilnic – LUNI, 4 IULIE. Vesti si situatii noi!

383

Berbec Cei nascuti in zodia Berbec vor incepe sa se preocupe mai mult de situatia de la locul de munca. Nativii se vor face remarcati si vor fi apreciati mai mult. Sunt favorizati cei care-si doresc o schimbare a jobului sau cei care-si cauta loc de munca, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec ii sfatuieste pe acestia sa nu rateze oportunitatile care vin spre ei.

Taur Pentru cei nascuti in zodia Taur va urma o perioada in care deciziile vor fi luate pe baza convingerilor si principiilor de viata. Sunt favorizate deplasarile in interes de afaceri, iar nativii pot incepe un curs de perfectionare, cu atat mai mult cu cat este activ si sectorul profesional, unde pot aparea ganduri de schimbare a locului de munca.

Gemeni Gemenii au ocazia sa-si imbunatateasca veniturile, sa obtina colaborari avantajoase si chiar sa faca economii. Este activ si sectorul profesional, unde nativii pot incerca o schimbare de directie, mai ales in cazul in care nu sunt multumiti de actualul loc de munca. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni ia sfatuieste pe acestia sa ia deciziile in functie de valorile morale construite.

Rac Racii vor avea ocazia sa incheie acele relatii care pana acum nu au functionat asa cum si-au dorit, indiferent ca vorbim de relatii de cuplu sau profesionale. Este activ si sectorul financiar, unde se va observa o imbunatatire a veniturilor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac avertizeaza asupra unor conflicte cu persoana iubita.

Leu Cei nascuti in zodia Leu vor avea ocazia sa rezolve niste situatii de la locul de munca care i-au nemultumit pana acum. Este momentul sa aduca in discutie situatia salarizarii si nu este exclus sa se reorienteze catre alt sector profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere acestora sa ia deciziile cu prudenta si sa evite conflictele cu partenerul de cuplu.

Fecioara Cei nascuti in zodia Fecioara pot lua o decizie definitiva cu privire la persoana iubita. In unele cazuri isi vor folosi energia pentru a consolida relatia, daca nativii vor simti ca merita efortul, iar cei care sunt singuri se vor concentra pe gasirea unui partener de viata. Nu este exclus sa se reintalneasca cu o persoana din trecut cu care au trait o poveste de dragoste si sa doreasca sa reia relatia.

Balanta Balantele vor avea ocazia sa reediteze niste situatii care au legatura cu locuinta si cu membrii familiei, posibil chiar cu regimul unei mosteniri sau bun comun detinut impreuna cu acestia. Niste conflicte din trecut cu rudele apropiate pot iesi la suprafata in aceasta perioada, iar unii nativi pot lua decizia de a-si schimba dimiciuliul, de a se muta intr-o alta casa.

Scorpion Scorpionii vor avea un interes deosebit pentru a rezolva niste situatii mai vechi ce au legatura cu familia si cu rudele, situatii care pana acum au fost amanate sau blocate. Nativii vor da dovada de o comunicare rigida si le va fi mai greu sa atinga succesul in activitati care presupun dialog, exprimare a ideilor sau transmitere de informatii.

Sagetator Dupa o perioada in care au fost vizate aventurile, flirturile si distractia, sectoare in care cei nascuti in zodia Sagetator s-au grabit in actiuni, astrele ii sustin pe nativi sa revina cu picioarele pe pamant si sa ia atitudine fata de propriile fapte. Trebuie sa-si ia un timp in care se vor preocupa de rezolvarea unor nereguli legate de bani, posibil chiar de salariu.

Capricorn Cei nascuti in zodia Capricorn vor deveni mai agili, mai rezitenti la stres si la efort fizic, vor da dovada de tarie de caracter si vor fi destul de sever cu chestiunile personale lasate nerezolvate pana acum. Pe de alta parte, nativii vor observa o imbunatatire si in sectorul financiar, in special al banilor detinuti impreuna cu partenerul de viata.

Varsator Varsatorii vor avea stari de framantare interioara, dispozitie catre interiorizare si rememorare a unor amintiri din trecut deloc placute. Nu este exclus ca nativii sa se confrunte cu afectiuni minore de natura sa le induca o stare generala proasta si sa le alunge buna dispozite.

Pesti Astrele le aduc celor nascuti in zodia Pesti nemultumiri si dezamagiri legate de prieteni. Pe de alta parte, se va observa o imbunatatire la capitolul financiar, iar nativii vor avea ocazia sa recupereze o suma de bani sau sa primeasca aprobarea unui credit, imprumut.