Horoscop zilnic – LUNI, 4 MARTIE. Influente pozitive majore

81

Berbec Esti inconjurat de prieteni. Intalnirile si dialogurile cu prietenii sunt la ordinea zilei, dar spre seara dorinta de a te retrage inlauntrul sufletului este accentuata. Gandeste-te pe indelete la ultimele informatii, sfaturi, indemnuri sau persoane importante din viata ta. Sunt momente de exceptie pentru a face o selectie drastica in acest sens. Acum este nevoie sa fii sincer cu tine insuti si sa privesti lucrurile cu luciditate si discernamant.

Taur Conteaza cel mai mult astazi cum te percep ceilalti. Comunici usor, vrei sa-ti expui planurile si ideile, dar bine ar fi sa nu divulgi chiar totul. Cariera este un alt punct important al acestei zile. Astrele te indeamna sa alcatuiesti un plan bun de a-ti imbunatati pozitia sociala. Dialogurile cu sefii sunt sustinute din astral, asa incat o persoana cu autoritate te poate auzi si, in urmatoarele zile te poate ajuta sa-ti vezi visele implinite.

Gemeni Este indicat sa te ocupi pe indelete de chestiunile financiare. Este vorba despre banii castigati din munca proprie si de bugetul cheltuielilor cotidiene. Se pare ca iti dau tarcoale idei legate de afaceri, investitii sau cumparaturi extravagante. Ideile de plasamente financiare sunt bune si utile. Ar trebui sa le notezi, fiind posibila si aparitia unor colaboratori in acest sens. Dar, este vorba doar de investitii sau afaceri pe termen scurt si cu un profit mic.

Rac Prima zi a saptamanii iti aduce dorinta de rafinarea sufleteasca. Gandurile tale sunt indreptate catre calatorii si catre studii pe termen lung. In a doua parte a zilei, subiectul principal devine cariera si imaginea ta in ochii celorlalti. Sunt momente importante care te pregatesc pentru evenimetele viitoare. Indicat ar fi sa-ti analizezi pe indelete pozitia sociala, relatia pe care o ai cu sefii si colegii de serviciu, deoarece se intrezaresc schimbari majore.

Leu Ziua este potrivita doar pentru dialoguri si intalniri cu sinele tau. Sunt posibile ganduri sau viziuni nu tocmai placute, dar depinde doar de tine sa discerni lucrurile. Sigur ca sunt vremuri interesante, dinamice, in care esti chemat la rampa deschisa, insa ai suficienta sustinere astrala sa te descurci onorabil. Exista anumite probleme de santatate ascunse bine, dar daca esti atent la semnalele organismului le poti depasi foarte bine.

Fecioara Ai energie, chef de tot si toate, fiind animatorul zodiacului. Ba mai mult, astrele iti soptesc ca vin vremuri si mai bune, astfel ca nimeni si nimic nu iti poate strica efervescenta de astazi. Sunt momente favorabile pentru a te ocupa mai mult de tine, chiar daca tinzi sa te orientezi catre ceilalti. Gandeste-te la planuri de dezvoltare personala sau de infrumusetare trupeasca.

Balanta Incepi saptamana cu activitatile din sfera muncii. Astrele te sustin, iti dau idei bune, imbold de a-ti alcatui planuri viabile, dar poate ar trebui sa o iei mai usor. Starile de sanatate fluctueaza destul de multi, asa incat se recomanda prudent. Ai rabdare, si incredere, ca vei reusi sa rezolvi totul asa cum iti doresti. Vin vremuri interesante, astfel ca s-ar putea ca unele planuri legate de locul actual de munca sa le modifici.

Scorpion Posibil ca prima zi a saptamanii sa te gaseasca pe drumuri. Ori esti deja in vizita la rude sau prieteni apropiati, ori pleci astazi la ei. Intalnirile si dialogurile cu acestia sunt dinamice, cu note usoare de conflict, insa acum se lamuresc diverse animozitati, iar in curand totul va fi minunat. A doua parte a zilei te gaseste acasa, in mijlocul celor dragi. Este o perioada favorabila de a comenta ultimele noutati legate de relatiile de rudenie.

Sagetator Activitatile casnice si chestiunile legate de familie iti deschid aceasta saptamana. Poti sa faci o curatenie drastica sau sa iti propui planuri de imbunatatire a spatiului locativ. Dialogurile cu membrii familiei sunt interesante, dinamice si ar trebui sa fii atent la ce spun ceilalti. Exista si varianta unor discutii aprinse, insa rabdarea si discernamantul trebuie sa te insoteasca in permanenta.

Capricorn O zi buna pentru a te ocupa de chestiuni financiare ce vizeaza banii si bunurile altora. Se pare ca te asteapta aspecte benefice in legatura cu finantarea muncii tale intr-un proiect cu parteneri straini sau poti primi o oferta de colaborare pe termen lung. Frumos este ca in a doua parte a zilei lasi deoparte pragmatismul, indreptandu-ti atentia catre laturile spirituale ale vietii.

Varsator Relatiile parteneriale sunt la ordinea zilei. Intalniri, dialoguri, negocieri se amesteca intr-un chip fascinant. Este nevoie de calm si discernamant in a-ti asculta interlocutorii. Nu se recomanda discutiile in contradictoriu, deoarece lucrurile sunt bine puse pe fagas. S-ar putea ca partenerul de viata sa-ti faca reprosuri vizavi de faptul ca in ultima vreme te-ai ocupat doar de chestiunile financiare sau pozitia sociala.

Pesti In cateva cuvinte, ziua poate fi definita pentru tine astfel: voie buna. Tanjesti dupa iubire si admiratie, insa ai rabdare ca in curand ti se vor indeplini si aceste dorinte. Relatia cu persoana iubita este, deocamdata, destul de rascolita. Dialogurile sunt favorizate, dar ai grija ca s-ar putea sa nu iti placa ce auzi. Pentru altii, copiii le pot umple intreaga zi cu nazbatiile lor sau cu reuniuni de familie binevenite.