Horoscop zilnic – MARTI, 9 IANUARIE. Intalniri neasteptate si surprize placute

78

Berbec Ingeniozitatea si seriozitatea cu care munciti va ajuta sa rezolvati probleme dificile la locul de munca si in afaceri. Astrologii va recomanda sa perseverati, fiindca aveti toate sansele ca rezultatele sa fie pe masura efortului depus. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri. Cu tact si rabdare, totul se rezolva mai usor.

Taur In prima parte a zilei va simtiti plin de energie si puteti sa va ocupati de activitati care necesita efort fizic sustinut. Recomandarea astrologilor este sa nu va supra-apreciati capacitatea de efort, fiindca altfel riscati sa va alegeti cu probleme de sanatate sau chiar sa suferiti mici accidente. In cursul serii s-ar putea sa primiti musafiri de departe sau sa fiti invitat la prieteni. Fiti cumpatat!

Gemeni Astazi sansa este de partea dumneavoastra si puteti avea succes in tot ce faceti. In relatiile cu cei dragi nu se intrevad probleme deosebite. Nu neglijati problemele partenerului de viata si ale celorlalti membri ai familiei. Este o zi favorabila afacerilor si deciziilor privind investitiile pentru imbunatatirea confortului in camin.

Rac Este o zi buna pentru a face planuri de viitor impreuna cu partenerul de viata. De asemenea, puteti incepe noi activitati menite sa va faca remarcat in societate. Situatia financiara ar putea sa va mai creeze mici probleme, insa trebuie sa aveti rabdare pana cand vor incepe sa apara rezultatele eforturilor depuse in ultima vreme.

Leu Aveti ocazia sa puneti in practica proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati decizii importante pentru viitor. In prima parte a zilei este posibil sa amanati o calatorie in interesul familiei, din motive financiare. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti invitat de o persoana apropiata pentru aniversarea unui eveniment important de familie. Fiti cumpatat la masa, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea.

Fecioara Aveti posibilitatea sa faceti schimbari importante in viata dumneavoastra, atat in plan social cat si in ceea ce priveste afacerile. Relatiile cu cei din jur ar trebui sa decurga fara probleme deosebite. Este o zi buna pentru a incheia contracte si pentru a semna documente oficiale. Astrologii va sfatuiesc sa aveti rabdare si sa nu va asteptati la rezultate imediate.

Balanta In prima parte a zilei sunteti hotarat sa va ocupati de anumite probleme familiale pe care le-ati tot amanat. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte, dar si cheltuieli neprevazute. Este posibil sa nu reusiti sa va respectati programul. Cu rabdare si perseverenta, aveti sanse sa rezolvati tot ce v-ati propus. Astrele va recomanda sa fiti atent la acte si la portofel, fiindca exista riscul sa le uitati undeva sau sa le pierdeti.

Scorpion Parcurgeti o perioada favorabila in plan sentimental si social, iar relatia cu partenerul de viata ar trebui sa decurga foarte bine. Ar trebui sa va ocupati de rezolvarea unor probleme casnice importante, fiindca puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus. Dupa-amiaza este posibil sa survina schimbari in program, ca urmare a unei invitatii pe care o primiti in ultimul moment de la o ruda.

Sagetator Se intrevede o zi buna pentru negocieri si pentru semnarea unor documente importante. Pe tot parcursul zilei de azi, secretul succesului este initiativa, asa ca astrele va sugereaza sa actionati cu hotarare. Relatiile cu cei apropiati sunt favorizate si impreuna cu partenerul de viata aveti posibilitatea sa rezolvati probleme ale familiei.

Capricorn Se intrevede o zi favorabila calatoriilor in interesul familiei. Cu acest prilej, puteti obtine castiguri financiare neasteptate. Sunteti foarte increzator si aveti tendinta sa va asumati riscuri prea mari. Astrele va sfatuiesc sa fiti prudent si sa nu fortati norocul. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata.

Varsator In prima parte a zilei sunteti plin de energie. Este momentul sa initiati un nou proiect sau o noua afacere la care va ganditi de ceva timp si pe care contati pentru a va imbunatati situatia materiala. In a doua parte a zilei este posibil ca un prieten sa va propuna o colaborare. Astrele va sugereaza sa nu luati o decizie finala fara sa va consultati cu partenerul de viata.

Pesti Puneti suflet in ceea ce faceti si aveti sanse sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus pentru azi. Recomandarea astrologilor este sa profitati de acest context astral favorabil, care va ofera ocazia sa va afirmati in plan socio-profesional si sa obtineti beneficii importante. In relatia cu partenerul de viata va puteti astepta la armonie si buna intelegere.