Horoscop zilnic – MIERCURI, 29 IUNIE. Noutati care promit un viitor mai frumos!

271

Berbec O zi excelenta de a te ocupa de treburile godpodaresti. Iti sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare. Sunt moment deosebite atat pentru relatiile familial, cat si pentru investitii serioase in segmental domestic. Bine ar fi sa faci planuri in acest sens, deoarece sunt sanse mari de realizare. Asculta doleantele celor dragi vizavi de casa si patrimoniul familial. Comunicarea este favorizata.

Taur Se pare ca astazi ai multe drumuri scurte de facut. Este o zi favorabila intalnirilor si dialogurilor cu persoanele din anturajul apropiat. Comunicarea este la cote inalte, ai idei bune si forta in cuvinte. Fii prudent, nu iti divulga planurile de viitor si foloseste un ton moderat. De asemenea, sunt momente bune de a sustine examene si interviuri specifice formelor de scolarizare. Largeste-ti orizontul cunoasterii atat prin lectura, cat si prin studii aprofundate.

Gemeni Chestiunile financiare sunt tema principala a zilei. Poti primi cadouri si recompense destul de substantiale. Multumeste-te cu ce ai sau cu ce primesti, deoarece este un fel de preambul la ca va urma. Este vorba despre bani castigati din munca proprie. Daca ai sa faci un bilant intre munca si rasplata, aceasta din urma lasa mult de dorit. Energia vitala fluctueaza destul de mult, astfel ca oboseala isi poate spune cuvantul. Dozeaza-ti eforturile!

Rac Astazi te caracterizeaza egoismul. Ai tu chef de viata, insa mai mult iti sunt orientate eforturile catre propria-ti persoana. Esti foarte vorbaret. Fii prudent si dozeaza-ti elanul de a le povesti tuturor ispravile tale sau planurile de viitor. Foloseste un ton moderat si evita stridentele de orice fel. Astrele iti recomanda vizite la saloanele de intretinere corporala sau dialoguri cu specialisti in dezvoltare personala si relationala. Sanatatea este vulnerabila.

Leu Tu nu prea esti prezent in mijlocul evenimentelor cotidiene. Dorinta de a fi doar cu tine insuti va fi accentuata. Se recomanda activitati usoare, evitarea provocarilor din partea celorlalti si multa odihna. Sanatatea este vulnerabila. Foloseste doar remedii naturiste pentru amelioarea starii tale generale si plimba-te tn aer liber. Spre seara, compania celor dragi iti aduce beneficii serioase. Fii deschis catre ceilalti!

Fecioara Esti inconjurat de prieteni adevarati. Dialogurile cu acestia vor fi la cote inalte. Un protector important isi va face aparitia in viata ta. Fii atent la ce ti se spune, pentru ca poti afla informatii pretioase legate de domeniul profesional si de relatiile parteneriale. Imaginea ta in ochii celorlaltii este minunata, insa nu te lasa impresionat. Sefii te sustin, dar relatiile colegiale lasa mult de dorit. In a doua parte a zilei stai mai mult cu cei dragi.

Balanta Sefii si treburile de la serviciu iti dau batai de cap. Sunt posibile reprosuri, discutii in contradictoriu, dar se va ajunge la pace pana la urma. Bine ar fi sa-ti sustii punctele de vedere cu argumente viabile. Colegii nu iti sunt alaturi, de aceea bazeaza-te doar pe tine insuti. In dupa-amiaza zilei, vizioneaza o piesa de teatru sau lectureaza carti deosebite. Discutii importante cu oameni eruditi.

Scorpion Pentru tine este o zi favorabila relatiilor cu strainatatea si studiilor. Dialogurile cu persoanele aflate dincolo de granitele tarii iti pot aduce vesti interesante legate de o calatorie turistica sau in scop profesional. Altii vor avea de-a face cu demersurile specifice unei forme de scolarizare. Incepe o perioada excelenta pentru a-ti imbogati bagajul de cunostinte cu ajutorul disciplinelor spirituale. Spre finalul zilei, invita-i pe cei la o sueta pe teme de interes comun.

Sagetator Chestiunile financiare ce vizeaza banii si bunurile altora sunt subiectul principal al zilei. Se poate pune in discutie achitarea taxelor, impozitelor sau a datoriilor de orice fel. In functie de caz, relatiile cu institutiile bancare sunt favorizate, dar fii prudent. Evita cheltuielile extravagante si speculatiile financiare. Sanatatea este vulnerabilaastfel ca poti obosi usor. Ocupa-te de treburi usoare si odihneste-te mai mult.

Capricorn Relatiile parteneriale si colaborarile iti vor solicita multe eforturi. Partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca esti implicat prea mult in domeniul profesional. Pe de alta parte, relatia cu partenerii de afaceri poate cunoaste ceva neplaceri, unele foarte importante. Ai idei bune si forta in cuvinte, asa incat fii deschis si spune ferm ce asteptari ai de la ceilalti sau ce te nemultumeste. Spre seara, ofera-le celor dragi o mica petrecere in aer liber.

Varsator Se pare ca ai multe treburi de facut, atat in pan personal, cat si in plan profesional. Relatiile colegiale sunt tensionate, dar dialogul deschis si bine argumentat poate rezolva multe. Nu te lasa ademenit de confesiunile celorlalti. Evita sa-ti divulgi planurile de viitor sau parerile despre colegi si sefi. Dozeaza-ti eforturile, deoarece starea sanatatii fluctueaza destul de mult. Dupa-amiaza fii alaturi de cei dragi si odihneste-te constient.

Pesti Este o zi care te predispune la distractii si aventuri. Veselia de care dai dovada ii poate deranja pe cei din jur, de aceea fii prudent. Creativitatea este la cote inalte si ofera-le si celorlalti prilejul de a se bucura de realizarile tale. Se pot ivi discutii aprinse cu persoana iubita sau in functie de caz, cu copiii. Ar fi bine daca te-ai ocupa mai mult de hobby-urile tale. Spre seara, aduna-i pe cei dragi la o intalnire amuzanta.