Horoscop zilnic – VINERI, 23 IULIE. Să ne gândim mai mult la noi înșine!

487

Berbec
Astrele prevăd doar succes pentru nativii din zodia Berbec. Fie că este vorba de o surpriză la locul de muncă sau o nouă persoană care le umple sufletul de speranță, cert este că lucrurile se mișcă în direcția bună. E posibil ca unele promisiuni din partea prietenilor să nu se materializeze, însă asta nu ar trebui să fie o problemă. Încearcă să-i înțelegi, poate trec printr-o situație dificilă și le este greu să recunoască.

Taur
Taurii sunt plini de energie și entuziasm, cel puțin în a doua parte a zilei. Există șansa ca o persoană pe care nu au mai văzut-o de luni sau chiar ani să revină din senin cu un mesaj și o invitație subtilă. De ce nu? S-ar putea lega o frumoasă poveste de iubire care să dea sens vieții. Dacă ești într-o asemenea situație mergi înainte cu încredere, nu ai chiar nimic de pierdut.

Gemeni
Gemenii sunt super concentrați. Au pus ochii pe o persoană atrăgătoare și sunt în stare să răstoarne lumea pe dos pentru a fi aproape de ea. Scopul scuză mijloacele, așadar nu este exclus ca liniștiții nativi din zodia Gemeni să se transforme în detectivi profesioniști, care inventează scenarii doar pentru a-și duce la îndeplinire planul. În orice caz, cu atât de multă energie investită, rezultatele sunt garantate. Doar că „munca” abia începe…

Rac
Racii sunt urmăriți de regrete cu privire la o persoană pe care „au scăpat-o printre degete”. Când a fost momentul potrivit au evitat să facă pasul decisiv, iar acum pare a fi prea tâziu. Lecția este că dragostea nu așteaptă condiții ideale. Din contra, se naște din risc și mister, când toate par a fi împotrivă. Însă, cumva, lucrurile merg firesc, de parcă destinul a fost scris deja, iar povestea are final fericit.

Leu
Leii sunt sfătuiţi se se gândească de două ori înainte de a face schimbări majore. Problemele din cuplu nu se rezolvă de pe o zi pe alta. Încercați să vă faceți un plan și să stabiliți cu precizie care sunt lucrurile pe care le vreți schimbate. Altfel, e posibil ca discuția cu persoana iubită să se transforme într-o ceartă din care nimeni nu mai înțelege nimic.

Fecioară
Chiar dacă sunteţi încăpăţânaţi, astrele vă recomandă să nu ezitaţi să apelaţi la ajutorul familiei sau al prietenilor. Pentru voi este singura şansă de a ieşi din impas. Este foarte greu să scapi din situații delicate și, de multe ori, dacă decizi să te izolezi, conflictul interior devine copleșitor. Sinceritatea este cea mai puternică armă, nu ezitați să o folosiți.

Balanţă
Un val de vești care va veni astăzi ar putea crea disconfort Balanțelor. Sunt tot felul de vești legate de serviciu, viitorul familiei sau despre rudele voastre apropiate, iar unele vor fi îngrijorătoare. Totuși, e bine să fiți atenți să nu luați în seamă zvonurile, pentru că veți descoperi că vă faceți probleme degeaba. Seara, în schimb, se anunță plăcută: fie că va fi vorba despre o celebrare, fie de o întâlnire cu cei dragi, veți reuși să vă relaxați și să alungați grijile acumulate peste zi.

Scorpion
Deși nu pare o zi cu situații ieșite din comun, Scorpionii ar trebui să fie atenți în relația cu colegii de la muncă sau cu familia. Evitați să aveți reacții exagerate, recomandă astrele, pentru că riscați să provocați niște complicații pe care nu le doriți. Fiți calmi și acționați cu diplomație, indiferent de situație, iar totul se va încheia cu bine! Este o zi în care veți da dovadă de creativitate. Poate vă veți găsi un nou hobby pentru timpul liber sau poate chiar veți contura un proiect care s-ar putea dezvolta în timp într-o afacere prosperă.

Săgetător
Este o zi a satisfacțiilor pentru Săgetători. Astrele vă favorizează, iar ceea ce vă propuneți astăzi vă va reuși. Vă veți bucura, de asemenea, de apreciere și de stabilitate, atât în profesiune, cât și în familie. Ați putea profita de acest moment pentru a vă reordona viața personală. Dacă plănuiți schimbări în casă, să nu aveți rețineri de a vă descotorosi de lucrurile care nu vă mai sunt necesare!

Capricorn
Vineri, Capricornii ar trebui să își dea frâu liber imaginației și să își facă planuri pentru viitor. E un moment favorabil să vă gândiți la vacanță sau la o călătorie mai lungă, să o pregătiți din timp. Este și o zi foarte favorabilă eliminării conflictelor din familie sau a declarațiilor de dragoste. Sunt vești bune și în plan financiar, spun astrele: se întrevăd mici șanse de câștig pentru nativii acestei zodii.

Vărsător
Astăzi, Vărsătorii trebuie să se bazeze pe propriile forțe. Dacă vă așteptați la o mână de ajutor de la cei din anturajul vostru s-ar putea să nu obțineți ceea ce v-ați propus. Așa că e bine să aveți inițiative personale și veți descoperi că veți avea rezultate foarte bune. Tot astăzi sunt binevenite activitățile creative. Ar fi bine însă să evitați să faceți eforturi fizice mari, atenționează astrele.

Pești
Vineri, Peștii ar putea avea unele experiențe neplăcute în plan sentimental. E posibil ca persoana iubită să manifeste unele reacții neașteptate care v-ar aduce puțin disconfort. Nu puneți la suflet, e ceva trecător! Ar trebui mai degrabă să vă concentrați asupra carierei sau afacerilor, pentru că va fi o zi în care aveți multe de rezolvat.