Horoscopul zilnic – VINERI, 30 SEPTEMBRIE. E bine sa avem rabdare!

456

Berbec In plan profesional sau in afaceri este posibil sa deveniti nerabdator si sa va propuneti sa finalizati cat mai repede un proiect inceput cu cateva zile in urma. Horoscopul va sfatuieste sa nu va grabiti, pentru ca riscati sa luati decizii neinspirate si sa faceti greseli costisitoare. Este recomandat sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata, pentru ca azi exista riscul sa se transforme in cearta. Daca va ganditi sa faceti o calatorie, ar fi bine sa o amanati.

Taur La locul de munca sau in afaceri este posibil ca relatiile cu colegii sau cu partenerii sa fie incordate din cauza unor neintelegeri. Horoscop zilnic va sugereaza sa amanati discutiile si deciziile importante si sa va ocupati de chestiuni de rutina. Inainte de a face promisiuni familiei, va recomandam sa va analizati cu obiectivitate posibilitatile financiare.

Gemeni Este de asteptat sa va simtiti in forma si plin de energie. Aveti sanse mari sa realizati tot ce v-ati propus pentru azi. Va sfatuim sa evitati controversele cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri. Este o zi favorabila comunicarii cu persoanele mai tinere si cu copiii. Ar fi bine sa nu faceti promisiuni decat daca sunteti sigur ca le puteti respecta

Rac Un prieten v-ar putea propune o colaborare sau asocierea intr-o afacere promitatoare. Va recomandam sa nu luati o decizie astazi. Puteti sa va ocupati de diverse probleme din camin si sa terminati activitati incepute mai demult. Ar fi bine sa tineti cont de dorintele partenerului de viata si sa nu va opuneti ideilor si initiativelor familiei.

Leu In prima parte a zilei este posibil sa nu va simtiti in cea mai buna forma fizica si intelectuala, probabil din cauza oboselii acumulate in ultima vreme. Horoscopul de vineri va sugereaza sa amanati deciziile importante in activitatea profesionala sau in afaceri si sa va limitati la activitati de rutina. Este recomandabil sa evitati eforturile intense si calatoriile lungi.

Fecioara Se anunta o zi agitata, cu multe probleme de rezolvat atat la locul de munca sau in afaceri, cat si in camin. Horoscop zilnic va recomanda sa nu va grabiti si sa nu luati decizii in pripa. In relatiile cu colegii ar fi bine sa tineti cont de contextul astral tensionat al zilei si sa nu provocati discutii in contradictoriu. Este o zi buna pentru activitati de rutina, pentru care nu aveti nevoie de cooperarea cu cei din jur.

Balanta In prima parte a zilei s-ar putea sa deveniti irascibil si exista riscul sa ii dati partenerului de viata o replica nejustificat de dura, pe care o veti regreta mai tarziu. Daca va urcati la volan, astrele va sfatuiesc sa tineti cont de faptul ca riscul de accidente este sporit. Este indicat sa fiti foarte precaut si sa nu raspundeti la eventualele provocari ale altor soferi. In contextul astral tensionat de azi, va sugeram sa amanati intalnirile de afaceri.

Scorpion La locul de munca sau in afaceri, este foarte posibil sa survina evenimente neprevazute, care determina diverse intarzieri si amanari. Recomandarea horoscopului este sa nu contati pe finalizarea unei tranzactii sau a unei negocieri programate pentru azi. Daca aveti de luat decizii dificile, puteti sa va bazati pe intuitie.

Sagetator Se intrevede o zi destul de buna in plan profesional, cu conditia sa va temperati tendinta de fi excesiv de critic cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Fiti cat mai diplomat cu prietenii si cu partenerul de viata, pentru a evita sa se ajunga la cearta. Spre seara este posibil sa va intalniti cu o ruda mai in varsta, care va da o veste buna.

Capricorn In prima parte a zilei este posibil sa faceti cateva drumuri scurte. Aveti posibilitatea sa rezolvati atat probleme profesionale, cat si personale. S-ar putea sa deveniti irascibil si sa aveti reactii exagerate. Fiti precaut, mai ales daca va aflati la volan, pentru ca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident. Este indicat sa evitati discutiile in contradictoriu si sa nu va sustineti punctul de vedere cu incapatanare.

Varsator In plan profesional sau in afaceri este posibil sa fiti nemultumit din cauza ca rezultatele muncii depuse in ultima vreme nu sunt la inaltimea asteptarilor. Aveti rabdare si sa va temperati tendinta de a provoca discutii in contradictoriu cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. In a doua parte a zilei, partenerul de viata v-ar putea face o surpriza placuta.

Pesti In contextul astral dificil al zilei de azi, este posibil sa deveniti irascibil, riscand sa tensionati relatiile cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri. Daca trebuie sa conduceti masina, astrele va sfatuiesc sa fiti foarte atent si precaut, fiindca riscul de a fi implicat intr-un accident este mult mai mare decat in alte zile. In relatiile cu prietenii si cu familia este indicat sa dati dovada de flexibilitate si sa evitati discutiile in contradictoriu, pentru ca se poate ajunge usor la cearta. Este o zi complicata pe harta astrologica a zilei, asadar, mare prudenta!