Horoscopul anului 2022 pentru zodia CAPRICORN. Visele pot deveni realitate!

416

Anul 2022 are o aroma deosebita pentru capricorni. Va fi ca o calatorie in timp si vei simti influenta karmica in locuri, oameni si oportunitati. Sincronicitatile vor juca un rol major pentru tine in acest an, asa ca fii atent la semne. Ramai deschis caci ele te vor anunta ce vrea Universul de la tine.
Va fi un an cu un ritm foarte rapid, in care va veti implica in activitati diverse, inclusiv in cursuri de specializare in tara sau in strainatate. Pe ansamblu veti fi destul de selectivi in angajamente voastre, pentru a nu intra in conflict cu obiectivele voastre. Invata sa relativizezi, sa te deschizi oamenilor noi care sa iti descopere capacitatile si talentele, astfel incat sa profiti de cele mai bune evenimente si oportunitati.
In privinta sanatatii pot aparea mici probleme, oricat de ocupati ati fi nu uitati sa va acordati timp de odihna si refacere.

Capricornii vor fi destul de norocosi in dragoste in acest an. Cei casatoriti se vor bucura de momente romantice in doi si isi vor intari relatia frumoasa. Un an foarte bun pentru exprimarea sentimentelor fata de partener. Veti invata sa nu fiti prea mandri, gelosi si posesivi. Daca veti acorda mai multa incredere partenerului nu veti avea decat de castigat. Cei singuri au sanse bune sa gaseasca persoana cautata, cu conditia sa socializeze mai mult, pentru ca nu se stie de unde sare norocul. Daca te numeri printre persoanele singure, sa stii ca la mijlocul anului, vor aparea oameni extrem de interesanti in viata ta. Vorbesc la plural deoarece vor exista mai multe experiente intense care te vor face sa realizezi unele lucruri cu privire la sufletul tau. Vei stii ce iti doresti cu adevarat, iar in iarna anului 2022 vei cunoaste o persoana perfecta pentru inima ta! Cele mai favorabile perioade vor fi in prima si in a doua parte a anului. In vara veti fi mai atasati casei si familiei.
In 2022, Capricornii vor avea ocazia sa-si valorifice spiritul intreprinzator si unii dintre ei se vor lansa in afaceri de succes. In cariera, vor fi creativi, vor avea tot felul de idei usor de pus in practica si, peste toate, vor avea parte de toata sustinerea celor dragi. Desi vor exista cateva hopuri peste care vor trece destul de greu in lunile aprilie si mai, lucrurile vor reveni la o normalitate care le ofera bucurie si liniste interioara. Astrele au si un sfat pentru cei nascuti sub semnul zodiacal al Capricornului: atentie la prietenii falsi. Sunt cateva persoane in jurul vostru pe care nu le cunoasteti atat de bine pe cat credeti.