HOROSCOPUL AFRICAN: puterea nebanuita din spatele fiecarei zodii.

661

Horoscopul african îți spune mai multe decât crezi despre personalitatea ta. Află ce semn ești, în funcție de data în care te-ai născut si ce particularitati are zodia ta in aceasta cultura!

Tatal (4 ianuarie – 3 februarie)

Semnul tatalui este un semn de aer. Asta sugereaza faptul ca persoanele nascute in acest semn sunt persoane stabile si ancorate in realitate. Sunt firi oneste, altruiste si corecte. Sunt si persoane norocoase, deopotriva, insa prefera sa se bazeze mai mult pe propriile lor puteri decat pe sansa, astfel ca in viata lor vor munci mult pentru a obtine tot ce isi doresc.

Mama (4 februarie – 5 martie)

Semnul mamei este tot un semn de aer, asociat cu Luna, noaptea si lumina. Persoanele nascute in acest semn sunt blande, protectoare si cu o latura emotionala puterica. Sunt bune ascultatoare, ofera multa afectiune celor din jur, insa nu prea vorbesc despre propriile lor trairi si emotii.

Familia (6 martie – 4 aprilie)

Simbolul Familiei este un cerc cu un punct in mijloc, ceea ce sugereaza comunitatea, solidaritatea. Nativii acestui semn sunt persoane calde, atente, care se neglijeaza adesea pe sine pentru a-i ajuta pe altii.

Fiul (5 aprilie – 4 mai)

Dupa cum sugereaza chiar simbolul, o sageata verticala, nativii sunt in cautarea propriului drum in viata. Sunt persoane de incredere, loiale si isi tin mereu promisiunile.

Fiica (5 mai – 4 iunie)

Semnul fiicei este un semn feminin, de foc, simbolizat de o stea in cinci colturi. Nativii nascuti sub acest semn sunt persoane optimiste si generoase. Spiritul lor vesel, energia buna si pofta de viata le vor aduce multi prieteni.

Unchiul (5 iunie – 4 iulie)

Semnul unchiului este reprezentat de un patrat care are in centru o piatra. In cultura africana, unchiul simbolizeaza puterea si autoritatea. Din acest motiv, nativii nascuti in acest semn tind sa fie uneori poate prea autoritari, prea duri. Din fericire, simtul umorului puternic dezvoltat ii scoate din orice incurcatura.

Vrajitoarea (5 iulie – 4 august)

Semnul vrajtoarei, in ciuda denumirii sale, reprezinta vointa si autoritatea. Nativii nascuti in acest semn poseda o personalitate puternica, stralucitoare, isi cunosc limitele si au o intuitie extraordinara. Sunt firi misterioase, reusind astfel sa ii fascineze pe cei din jurul lor.

Leul (5 august – 3 septembrie)

Nativii nascuti in acest semn sunt firi vesele, carismatice, care iubesc viata si tot ce are ea de oferit. Sunt usor instabili adesea si viseaza cu ochii deschisi. Insa au o intuitie fantastica, iubesc provocarile si sunt intr-o continua cautare de schimbari.

Antilopa (5 septembrie – 3 octombrie)

Antilopa este un semn dublu, caracterizat de doua laturi diferite: frica si speranta. Persoanele nascute in semnul antilopei sunt persoane iubitoare, dar pretentioase. Vor totul si de cele mai multe ori fara sa faca vreun efort.

Inteleptul (4 octombrie – 3 noiembrie)

Semnul inteleptului este simbolizat printr-un elefant si reprezinta intelepciunea stramosilor. Nativii nascuti in acest semn sunt firi calde si protectoare. Au capacitatea de a se adapta oricarei situatii. Pot avea stari emotionale alternante, lucru care, da, ii poate bulversa pe cei dragi, insa vor fi intelesi.

Matusa (4 noiembrie – 3 decembrie)

Semnul este reprezentat de un toiag din lemn, ce sugereaza autoritatea. Nativii nascuti in acest semn au personalitati generoase si sunt norocosi si intuitivi. Vad partea plina a paharului si reusesc astfel in tot ceea ce isi propun.

Abundenta (4 decembrie – 3 ianuarie)

Abundenta este reprezentata de o cascada ce simbolizeaza bogatia si belsugul in toate aspectele vietii. Nativii nascuti sub acest semn sunt persoane deosebit de norocoase, iubiti profund de cei din jurul lor. Vor straluci in viata si isi vor gasi calea cu mai o mare mare usurinta decat ceilalti nativi.

Sursa: andreearaicu.ro