HOROSCOPUL ALCHIMIST: puterile ascunse ale zodiilor, cu Mihai Voropchievici.

1127

Celebrul numerolog a precizat in cadrul emisiunii „Adevaruri ascunse”, de la Antena 3, ca fiecare persoana are un metal pretios care o protejeaza.

Mihai Voropchievici sustine ca ziua de nastere este foarte importanta, de aceea fiecare are norocul sau datorita metalului, fie ca este pretios, semi-pretios sau foarte pretios. Mai exact, exista 10 numere care au rolul de a le oferi nativilor puteri ascunse, pe care le stiu foarte putini, acestea fiind gasite la fel cum se calculeaza destinul.

Pentru a depista numarul alchimic luam ziua, luna si anul nasterii si adunam cifra cu cifra. Daca din adunare, am obtinut 1 si 9, adunam din nou 1+9 si avem 10 si este 1. Dar, daca adunand cifrele voastre de nastere si ajungeti la un numar care se termina cu 0, adica 20, 30, 40, 50, etc. nu mai adunati inca odata. Numarul vostru alchimic este 0, cel din coada. Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 10/05/1970, calculul se va face astfel. 10/05 /1970 = 1+0+5+1+9+7+0 = 23. Se poate obtine o singura cifra sau se pot obtine doua cifre. In cel de-al doilea caz, precum avem si pentru persoana nascuta pe 10/05/1970, cele doua cifre se reduc la una singura. 23 se va reduce la o singura cifra: 23=2+3=5.

Caracteristicile alchimice ale numarului 1, care reprezinta semnul argintului

Persoanele cu numarul alchimic 1 sunt maleabile precum argintul, dar totodata sunt prea putin influentati de mediu. Deci, ei au drumul lor, au stabilitate emotionala puternica. Sunt impunatori, se lasa greu convinsi. Au calitati de lideri si uneori pot fi considerati chiar incapatanati. Sunteti manati de un puternic sentiment al libertatii, dar totodata iti onorezi cu promptitudine toate promisiunile facute. Sunt persoane atragatoare si ies in evidenta oriunde s-ar afla. Se integreaza cu dificultate intr-un program strict sau supus rutinei. El face cu greu fata rutinei. E o persoana care iubeste spontaneitate, sportul, calatoriile.

Caracteristicile alchimice ale numarului 2, care reprezinta semnul fierului

Persoanele cu energia fierului sunt atat de sensibil si empatice, dar in contrar pe atat de puternice. Sunt persoane optimiste, reusesc sa mearga mai departe peste toate greutatile vietii facand, in general, cele mai bune alegeri. Adica, fac alegeri, stau foarte mult si se gandesc, si pana nu analizeaza de 100 de ori. Dar alege o singura data pentru toata viata. Se bucura de prietenii adevarate, ei fiind oameni sinceri. Nu au obiceiul sa judece greselile celorlalti si nu poarta pica. Iarta cu usurinta, insa nu uita. Sunt foarte talentate, un gen de artisti, prezentand in general talente care inseamna indemanare.

Caracteristicile alchimice ale numarului 3, care reprezinta semnul mercurului

Energie debordanta, imaginatie fara gratie. Sunt persoane care se adapteaza deosebit de usor tuturor schimbarilor. Sunt persoane care trec cu mare usurinta peste greutatile vietii, fara sa se lase afectati. Sunt persoane care aduc buna dispozitie. In general, se pun la adapost de toate aceste adapost, elimina usor energiile negative. Foarte optimisti, calatoresc mult si au prieteni in toata lumea. Au abilitati excelente de comunicare cu tendintele in tot ceea ce este nou, monden si modern.

Caracteristicile alchimice ale numarului 4, care reprezinta semnul zincului

Cei nascuti sunt influenta zincului sunt persoane stabile, conservatoare, sincere si altruiste. Pe ei te poti baza, si pe prietenia lor, toata viata. Amabili si joviali, atenti la detalii, dar si la nevoile celorlalti. Sunt oameni altruisi si generosi, dar nu trebuie sa se lase pacaliti de cei care vor sa profite de pe urma lor. Sa aiba grija sa nu se lase pacaliti. In familie sunt foarte devotati, loiali si adesea sunt stalpul responsabilitatilor de orice fel.

Caracteristicile alchimice ale numarului 5, care reprezinta semnul tablei

Foarte sociabili, generosi, ambitiosi, totodata nativi familisti, dar si muncitori. Plini de energie si cu noroc in afaceri. Castigurile vin la ei cu usurinta. Datorita ambitiei puternice, reusesc cam tot ce isi propun in viata. Sunt norocosii soartei. Au multe relatii, cunostinte, de care se pot folosi in ascensiunea lor, dar la randul lor vor ajuta si ei pe altii. Tind sa fie persoane directe, dar exprimarea sincera il poate rani pe celalalt. Succesul lor in viata va fi precum o sageata catre cer.

Caracteristicile alchimice ale numarului 6, care reprezinta semnul plumbului

Aceste persoane sunt persoane foarte sincere, statornice, carora schimbarile le aduc disconfort. Sunt persoane care au tabieturi, credintele lor, un anumit stil de viata pe care tind sa il urmeze. Devine introvertit, timid si sensibil, dar nu tolereaza minciuna si tradarea. De multe ori, prefera sa rupa o prietenie daca el considera ca celalalt a gresit fata de el. Poate regreta ulterior. Nu ii sperie singuratate, pot fi persoane deosebit de creative, dar care lucreaza mai bine singuri decat in echipa.

Caracteristicile alchimice ale numarului 7, care reprezinta semnul platinei

Sunt foarte selectivi in ceea ce priveste prietenii si familia pe care si-o formeaza. Desi par sociabili si au multe cunostinte, se deschid foarte greu si sunt putini cei cu care ei rezoneaza. E posibil sa isi intemeieze mai tarziu o familie, fiind intotdeauna foarte selectiv, dar putinii prieteni pe care ii au le sunt prieteni cu adevarat. Uneori pot parea foarte distanti, dar asta se intampla pentru ca isi deschid cu greu personalitatea. Sunt persoane hotarate si astfel ajung sa faca in viata doar ceea ce le place cu adevarat. Sunt persoane care pot avea mare succes in afaceri datorita spiritului foarte organizat.

Caracteristicile alchimice ale numarului 8, care reprezinta semnul nichelului

Persoane invaluite de o aura aparte, persoane luminoase care se fac remarcate oriunde s-ar afla. Firi muncitoare, devotate si optimiste. Pot avea o viata plina de aventuri pentru ca nu se tem de nou, de multe ori il provoaca. Ei trebuie sa stie, sa cunoasca. Tot ce ii determina sa incerce tot timpul altceva. Se adapteaza cu usurinta in fata provocarilor vietii si stiu sa aleaga ce este mai bun pentru ei.

Caracteristicile alchimice ale numarului 9, care reprezinta semnul aurului

Iubesc luxul, inconjurati de arta. Sunt norocosi la bani, reusesc cu usurinta atat in afaceri, cat si in relatiile cu ceilalti. Se fac intotdeauna cunoscuti si se adapteaza cu usurinta in orice mediu. Sunt persoane extrovertite, vesele si optimiste care pot si stiu sa cultive relatii de lunga durata, devenind pentru cei din jur prieteni pe care te poti baza toata viata. Au tendinta de a exagera cu cheltuielile.

Caracteristicile alchimice ale numarului 0, care reprezinta semnul cuprului

Deosebit de empatici, generosi, joviali, atenti la nevoile celorlalti, altruisti pana peste masura, nu dau inapoi cand vine vorba sa ajute pe cineva. In spatele sensibilitatii lor sunt persoane cu caracter puternic care intotdeauna se tin de cuvant. Sunt dispusi sa accepte sacrificiul atunci cand situatia o cere. Sunt persoane devotate si loiale, dar uneori pot deveni razbunatori.

Sursa: antena3.ro/adevaruri-ascunse