Horoscopul anului 2022 pentru zodia GEMENI. Daca exista pasiune, exista succes si fericire!

351

Anul 2022 va fi plin de evenimente si veti deborda de energie. Sunt posibile schimbari radicale, atat fizice cat si mintale. Gemenii trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant si sa fie calmi pe tot parcursul unor evenimente ce dicteaza calitatea viitorului lor. Tranzitele astrale din 2022 sugereaza ca situatiile in care esti pus pe parcursul anului sunt de natura sa iti arate in ce masura se poate aplica in practica ceea ce sustii in teorie. Ai ocazia sa verifici concret daca esti capabil sa transpui in fapte ceea ce sustii in fata celorlalti, ceea ce declari ca crezi. Energia astrala te ajuta sa te descoperi si sa te privesti mai realist, cu mai multa obiectivitate, sa ai o abordare mai rationala si mai pragmatica a vietii in general si a convingerilor tale in special.

La capitolul bani, anul 2022 va incepe destul de anevoios pentru voi in ceea ce priveste resursele financiare. Este posibil sa fie nevoie sa imprumutati niste bani de la o ruda sau un prieten apropiat. Veti simti ca ati cheltuit cam mult de sarbatori, insa, vestea buna este ca redresarea se va intampla destul de repede. Va veti pune singuri pe picioare, veti plati datoria si totul va reveni la normal. In a doua parte a anului se anunta castiguri importante pentru Gemeni. Poti mosteni bani sau bunuri. Poate castiga mai multi bani partenerul tau, ceea ce indirect este beneficiu si pentru tine. Poti primi o suma de bani inapoi de la cine ti-o datora. De asemenea, la serviciu te vor astepta multe. Este posibil sa lucrezi foarte mult si chiar intr-un ritm rapid. Chiar daca stresul te va bantui, incearca sa actionezi calm. Acest lucru te va face sa iesi in evidenta intr-un mod bun in fata angajatorului tau. Vei duce la bun sfarsit tot ceea ce iti propui, pentru ca in cea de-a doua jumatate a anului, oportunitatile se vor tine lant. Atentie la investitiile pe care le faci, nu trebuie luate decizii pripite!
La capitolul dragoste si relatii, se anunta un an cu turbulente. Nu va fi un an usor din punct de vedere sentimental, dar partea buna este ca in a doua jumatate a anului, lucrurile se vor cerne, iar Gemenii vor scapa de relatiile toxice si astfel vor permite iubirii adevarate sa intre in viata lor. Unii dintre nativi care sunt implicati intr-o relatie de iubire de lunga durata, stabila si fericita vor simti nevoia sa treaca la urmatorul pas. Cu alte cuvinte, bat clopote de nunta pentru unii dintre Gemeni. Burlacii zodiei vor simti ca sunt intre ciocan si nicovala, respectiv: nevoia de a scapa de singuratate vs. o relatie pansament/de compromis. Sfatul astrelor pentru voi este sa cantariti bine si luati cea mai buna decizie pentru voi, una cu care sa fiti impacati pe deplin.
Pentru Gemeni, anul 2022 este un an al echilibrului, de aceea si cand vine vorba de sanatate trebuie sa aveti grija la excese. Exercitiile fizice, alimentatia sanatoasa si odihna suficienta trebuie sa reprezinte prioritatile nativilor Gemeni. In caz contrar, acestia ar putea descoperi anumite aspecte mai putin placute despre sanatatea corpului lor.

Citeste si 20 de adevaruri despre zodia Gemeni