Horoscopul anului 2022 pentru zodia PESTI. Un an magic si norocos!

418

Pentru pesti, va fi anul schimbarilor, din toate punctele de vedere. Pesti vor fi tentati sa isi schimbe jobul (intr-unul care sa le aduca mai multa satisfactie) sau sa se mute in alta casa. Din punct de vedere sentimental, vor cauta stabilitate. Pestii sunt predispusi insa nu doar la schimbare. In 2022, exact din acest motiv, acestia ar putea ajunge la performante nebanuite. Cei care vor reusi sa profite de tendintele zodiei, vor avea un an fantastic, plin de multumiri.

Acesta este probabil un an pe care nu-l vei uita prea curand. In primul rand, exista un accent norocos si pozitiv pe situatiile legate de cariera, imaginea ta, directia vietii si relatia pe care o impartasesti cu unul dintre parintii tai. Se pare ca ceea ce ai invatat in 2021 va fi valorificat in acest an prin oportunitati imbunatatite la locul de munca si o mai buna intelegere a ceea ce doriti sa faceti cu viata voastra. Schimbarile de cariera facute in acest an sunt susceptibile sa implice mai multa libertate sau flexibilitate in programul vostru de lucru, inclusiv posibilitatea de a calatori prin munca.

Sunt vesti dintre cele mai bune pentru nativii Pesti in ceea ce priveste banii si cariera. Isi vor gasi rostul in viata, vor descoperi oportunitati interesante si generatoare de resurse financiare considerabile. Astrele ii inzestreaza pe Pesti cu creativitate si mult curaj. Vor sparge normele si vor descoperi succesul acolo unde nu credeau ca acesta exista. Dupa munca depusa in ultimii ani, in 2022, Pestii vor fi cunoscuti, apreciati si rasplatiti pentru tot efortul depus. Daca esti nascut sub acest semn zodiacal, afla ca sfatul astrelor pentru tine este sa nu ceri de la tine mai mult decat poti duce. Nu este indicat sa va aruncati cu capul inainte spre anumite sarcini pe care nu le puteti duce la bun sfarsit, din lipsa de timp sau de cunostinte. Lucrati cu pauze, gasiti un ritm potrivit si echilibrat in care sa va desfasurati activitatea. Foarte important: atentie cui dati bani cu imprumut. Multe prietenii s-au stricat din cauza banilor.
In privinta dragostei, prezenta lui Jupiter in semnul vostru in prima si a doua jumatate a anului va amplifica setimentele puternice, pasiunea, nevoia de idealizare a partenerului. Cei aflati in cuplu vor face mai multe pentru a-si demonstra dragostea fata de partener. Cei singuri vor avea mai mult curaj si initiativa in abordarea unui posibil partener. Sentimentele vor fi puternice si idealiste, atractivitatea mai mare. Este posibil ca unii Pesti sa realizeze ca relatia in care se afla nu li se mai potriveste si sa renunte la aceasta.
Cu sanatatea veti sta bine cu conditia sa evitati excesele si obiceiurile nesanatoase. Dar asta nu inseamna ca te poti culca pe o ureche, mai ales daca ai probleme din trecut. Urmareste-ti cu atentie regimul alimentar, programul de exercitii fizice zilnice si nu neglija nici exercitiile de yoga si meditatiile. Te vor ajuta sa iti pastrezi o stare psihica buna. O minte sanatoasa va avea intotdeauna un corp sanatos.

Citeste si 20 de adevaruri despre zodia PESTI