Horoscopul anului 2022 pentru zodia LEU. Se deschide un nou capitol al vietii tale!

611

Pentru lei, anul 2022 va fi unul al amestecului intre generozitate, creativitate, aroganta si vanitate. Vor alterna perioadele de bucurie si dezamagire atat profesionala, cat si sentimentala. Leii vor avea senzatia ca nu sunt suficient de apreciati la serviciu si vor avea tendinta sa intre in conflict cu sefii lor. Chiar si asa, vor continua sa fie apreciati pentru calitatile lor de lideri si pentru modul in care reusesc sa se impuna drept modele in fata celorlalti. Finalul de an va fi unul foarte benefic, mai ales din punct de vedere intelectual, cand leii pot avea performante spectaculoase.

Leii se vor bucura de o perioada foarte buna din punct de vedere financiar, insa, tocmai pentru asta, astrele le recomanda sa nu fie aroganti, sa nu-si etaleze avutia pentru ca vor starni invidii si antipatii. In 2022 acesti nativi vor fi foarte axati pe partea materiala, vor agonisi cat de mult se va putea, si asta pentru ca au un obiectiv maret care poate fi atins doar cu ajutorul unor resurse materiale insemnate. Pentru a-si duce la bun sfarsit acest plan va fi nevoie de seriozitate, rigurozitate si munca. Cel mai mare avantaj al leilor va fi creativitatea lor innascuta, care le va aduce solutii neasteptate. Banii vor veni din mai multe directii si veti avea sansa sa puneti si deoparte, cu conditia sa nu cheltuiti fara limita.
Viata amoroasa a nativilor Leu va fi destul de complicata in 2022. Este posibil sa intampine conflicte in relatia de cuplu. Chiar daca sunt momente tensionate, ar trebui sa le considere ca pe o oportunitate de a-si impartasi mult mai bine emotiile. Indiferent de finalitatea acestor situatii, trebuie sa aiba o minte deschisa si sa fie increzatori. Leii care sunt deja implicati intr-o relatie vor lua o decizie importanta in acest an: merg mai departe in relatie, cu oficializarea acesteia printr-o casatorie, sau pun punct din cauza neintelegerilor care s-au tot adunat. Nu le va fi usor sa transeze lucrurile, dar este indicat sa o faca pentru binele lor. In ceea ce ii priveste pe nativii care sunt singuri, va fi un an destul de intens din punct de vedere emotional. In prima jumatate a anului sunt sanse mari sa intalneasca pe cineva, iar posibilitatile ca relatia sa devina una serioasa sunt foarte mari. Pot, de asemenea, sa decida sa ramana singuri o perioada. Vor avea nevoie de iubire, insa nu mai vor sa accepte pe oricine. Oricare ar fi situatia, rabdarea le va fi rasplatita.
Leii trebuie sa fie atenti la sanatatea lor fizica si psihica. Din cauza obiceiurilor alimentare proaste si lipsei unei discipline cand vine vorba de sport, se vor confrunta cu probleme de sanatate. Chiar daca vor disparea repede, acestea vor aparea daca nu vor face schimbari in stilul lor de viata. O problema comuna a Leilor este lipsa lor de somn, asa ca incearca sa lucrezi la acest lucru pentru a evita oboseala generala.

Citeste si 20 de adevaruri despre zodia LEU