Horoscopul anului 2022 pentru zodia SCORPION. Se deschid portile succesului!

516

Pentru scorpioni, anul 2022 va fi sclipitor si plin de succes. Dintre toate zodiile, vor avea cea mai pregnanta senzatie de bine pe parcursul intregului an. Vor fi cateva momente cheie mai grele, in special in lunile de primavara. Atunci este nevoie de atentie. Focusul in 2022 pentru scorpioni este iubirea: iubirea de sine si iubirea de ceilalti. Astrele v-au pregatit multe bucurii si evenimente neasteptate, dar extrem de placute. Veti simti nevoia sa va redescoperiti, sa aflati care va sunt obiectivele si sa priviti viata dintr-o perspectiva mai realista. Nu trebuie sa cadeti in capcana unui punct de vedere pesimist. Chiar daca veti fi supusi unor restrictii, limitari sau dificultati, veti fi capabili, cu maturitate, sa depasiti toate incercarile, din care veti iesi mai echilibrati si mai puternici. 2022 va fi o oportunitate sa va dezvoltati din punct de vedere emotional si sa fiti rationali.

In dragoste, astrele anunta ca anului 2022 le va aduce Scorpionilor o schimbare majora in viata. Unii dintre nativi vor trece la nivelul urmator in relatia de cuplu si se vor casatori, altii au toate sansele sa devina parinti. La capitolul relatii/familie, nativii zodiei Scorpion se vor bucura de multe evenimente frumoase. Burlacii zodiei au sansa sa cunoasca o persoana care le va aduce implinire sufleteasca, dar asta cel mai probabil in a doua jumatate a anului. Va exista o predispozitie de a visa si a da frau liber imaginatiei, iar uneori veti pierde contactul cu realitatea. Aceasta idealizare poate veni uneori cu dezamagiri din cauza asteptarilor nerealiste. Un alt aspect important este ca nu ar trebui sa ascultati intotdeauna recomandariule familiei sau ale prietenilor legate de viata sentimentala.
Financiar, va fi un an plin de evenimente, bogat in relatii, colaborari si acorduri profitabile pe termen lung. Veti intalni persoane noi, care ar putea sa va deschida multe usi. Veti avea ocazia sa va puneti in practica ambitiile profesionale. Daca veti intra in parteneriate, trebuie sa fiti atenti la toate conditiile pentru a evita surprizele neplacute. Investitiile sunt indicate doar dupa o studiere amanuntita. Oportunitatile profesionale se vor reflecta si in privinta castigurilor banesti, dar este important sa mentineti un echilibru intre castiguri si cheltuieli. In cariera nu au niciun motiv sa se ingrijoreze in legatura cu modul in care vor evolua lucrurile. Este posibil sa primeasca o propunere interesanta spre o schimbare pe care si-o doreau de multa vreme, care le va aduce mai multi bani, dar ii va scoate din zona de confort. Cea mai mare provocare pentru Scorpioni, in anul 2022 va fi sa invete sa puna si pauza, din cand in cand, sa spuna NU, atunci cand e cazul si sa-si prioritizeze obiectivele.
Nu veti avea probleme de sanatate deosebite. Eforturile pe care le-ati facut in ultima perioada pentru a va imbunatati sanatatea isi arata efectul acum. Veti mentine un stil de viata sanatos si veti avea tendinta sa nu mai amanati programarile medicului, indiferent daca sunt pentru teste de rutina. Vei adopta noi obiceiuri alimentare si de miscare, mai bune si mai eficiente pentru tine si vei deveni mai optimist. Stelele va aduc energie pozitiva pentru a reusi sa finalizati tot ce ati planificat.