Horoscopul anului 2022 pentru zodia VARSATOR. Universul este acum de partea ta!

351

Pentru multi nativi, ultimii cativa ani au fost dificili, dar vestea buna este ca aceasta perioada de responsabilitate si, eventual, de singuratate, este aproape terminata. Problemele de relatie, atat cele personale, cat si cele de afaceri, ar trebui sa inceapa sa se relaxeze de la sfarsitul lunii august. Se pare ca implicarea ta cu ceilalti in ultimii ani a insemnat munca si responsabilitate grea, dar si oportunitatea de a forma baze profunde si ferme pentru interactiunea ta viitoare cu ei. Aceasta nu este cu siguranta o energie usoara, ci o energie plina de satisfactii pe termen lung.

Pentru varsatori, anul 2022 este anul succesului, dar si al muncii intense. Vor fi necesare cateva decizii foarte importante si dificile din punct de vedere profesional. Sentimental, principalele bucurii vor veni din familie. Din punct de vedere al relatiilor noi, vara este anotimpul propice pentru aceasta zodie. Varsatorii vor trebui sa isi dozeze efortul pentru a obtine un randament maxim pe tot parcursul anului. Deciziile bune se vor vedea la finalul anului, care va fi unul de succes.

Pe plan amoros, varsatorii implicati intr-o relatie au nevoie sa-si tempereze impulsurile, in caz contrar vor avea mari probleme cu persoana iubita. Este posibil sa apara tensiuni in cuplu din cauza unor nemultumiri pe care partenerul de viata le-a tot strans, in ultimele luni, iar la un moment dat paharul s-a umplut. Sfatul astrelor pentru Varsatori este sa invete sa asculte ceea ce li se reproseaza si sa repare ce este de reparat, desigur numai daca isi doresc acest lucru. Este important sa nu se lase prada propriului orgoliu, pentru ca astfel vor indeparta de langa ei oameni care ii iubesc cu adevarat. In cazul in care nu se mai simt bine in relatia de cuplu, rezolvarea este sa fie sinceri, sa expuna asta si sa transeze problema.
Casa banilor va fi activa in prima si a doua jumatate a anului, aducand noroc, gandire flexibila, capacitate de adaptare la oportunitati. Oportunitatile pot aparea mai ales pentru cei care au activitati artistice sau care necesita creativitate. Partea negativa este ca ati putea avea asteptari nerealiste, neclaritati sau incurcaturi in contractele de munca. Veti avea si tendinta de a cheltui peste masura pe obiecte de lux sau pentru a va imbunatati imaginea sociala. In vara succesul profesional va veni prin intermediul relatiilor publice. Oportunitatile de castiguri financiare vor fi fluctuante, iar unele lucruri nu vor fi ceea ce ar putea parea la prima vedere. Starea de sanatate va fi buna pe parcursul intregului an. Va trebui sa acorzi o atentie deosebita echilibrului mental. Incearca sa abordezi fiecare sarcina intr-un mod constructiv, astfel incat sa nu te epuizezi. O alimentatie corecta si un regim de viata stabil te pot ajuta sa iti mentii starea de bine. Dupa luna septembrie pot aparea ceva probleme la sistemul respirator, deci pregateste-te din timp cu vitamine pentru a avea o imunitate buna.

Citeste si 20 de adevaruri despre zodia VARSATOR