Horoscopul BANILOR pentru luna NOIEMBRIE. Ne bucuram de un context financiar favorabil!

149

Berbec Cu banii vei sta bine luna aceasta si ii vei primi din surse diferite. Te vei muta in afara cercului tau obisnuit de munca si, in consecinta, banii vor veni si de acolo. Aceasta nu este o problema, important este ca vei continua sa generezi venituri si fericire. Daca ai datorii, luna noiembrie este perfecta pentru a scapa de ele, dar si de a solicita un nou imprumut.

Taur Banii sunt importanti pentru tine, dar te vei descurca bine luna aceasta. Nu vei avea probleme cu banii, acestia venind la tine intr-o buna parte datorita relatiilor pe care le ai. Pe de cealalta parte, datorita eforturilor depuse si muncii zilnice. In plus, partenerul de viata se va descurca, de asemenea, foarte bine din punct de vedere financiar si vei beneficia de asta.

Gemeni Situatia ta financiara pare sa se imbunatateasca. Continui sa castigi bine si pe masura ce luna trece vei castiga din ce in ce mai mult. Nu vei avea niciun motiv sa te plangi, deoarece vor aparea multe oportunitati in viata ta profesionala. Se anunta clienti noi si proiecte interesante din punct de vedere financiar.

Rac Cu banii vei fi bine luna aceasta. Vei avea bani si vei realiza ca poti face afaceri cu familia. Banii vor incepe sa intre prin ei. Ii vei castiga foarte usor si ii vei cheltui cu bucurie alaturi de cei dragi. Vrei sa-ti faci copiii fericiti. Instinctul tau investitional va fi foarte bun, mai ales in primele zile ale lunii.

Leu In ceea ce priveste banii, te vei descurca fantastic. Va fi cel mai important lucru al lunii. Daca vrei sa cumperi sau sa vinzi ceva, acest lucru se va intampla fara indoiala. Tot ce are legatura cu afacerile, semnarea de contracte, cumpararea si vanzarea va fi un succes. Ai putea chiar castiga la loterie sau la diferse concursuri la care te-ai inscris. Va fi o luna extrem de buna din punct de vedere financiar, in care poti sa te achiti de datorii, sa cumperi, sa te rasfeti si sa traiesti linistit/a.

Fecioara Va fi o luna buna in ceea ce priveste banii. Tot ceea ce faci va avea succes si iti va aduce beneficii. Vei putea realiza acele proiecte la care ai visat si iti vei indeplini unele dorinte, cum ar fi achizitionarea acelor haine noi, poate iti vei schimba imaginea si vei investi mai mult in tine. Imaginea ta conteaza in afaceri si atrage dupa sine oportunitati interesante, care te vor face sa castigi mai mult.

Balanta Cu banii vei sta grozav luna aceasta. Vei avea multe idei in care sa-ti investesti banii si vei avea succes. Banii vor intra cu usurinta. Vei dori sa iti schimbi garderoba si diverse accesorii, pentru a fi captivant/a pentru toata lumea. Vei investi si in electrocasnice sau tehnologie, deoarece vrei sa iti imbunatatesti stilul de viata.

Scorpion Nu vei intampina probleme in ceea ce priveste banii luna aceasta. Ai putea chiar sa castigi mai multi, avand in vedere posibilitatea de a intra in afaceri noi sau de a merge sa lucrezi in alte companii care isi ofera un salariu mai bun si o proiectie profesionala mai buna.

Sagetator Cu banii vei fi foarte bine. Economia ta va fi cel mai bun aspect al lunii. Noiembrie va fi prosper si promitator. Vei sti exact ce sa faci cu banii tai. Mintea si instinctele tale iti aduc siguranta si bunastare materiala. Pe 22 noiembrie ai putea primi niste bani in plus, la care nu te astepti.

Capricorn Cu banii te vei descurca foarte bine in noiembrie. Vei castiga din ce in ce mai mult, dar nu este momentul sa incepi deja sa cheltuiesti ca un nebun. Fa-ti niste capricii, daca vrei, dar pana nu ai o idee clara despre ce sa faci cu acei bani in plus, nu cheltui sume mari! Mai bine apuca-te de strans!

Varsator Cu banii vei fi bine luna aceasta. Dar, va fi nevoie de mai mult efort pentru a-i castiga si ii vei obtine incet si neregulat. Cu toate acestea, important este ca nu va trebui sa-ti faci prea multe griji pentru ei. Vei avea toate cheltuielile acoperite.

Pesti Cu banii te vei descurca bine. Va fi o luna in care iti vei pune actele si conturile la zi. Vei avea suficienti bani pentru a-ti achita datoriile mai vechi. De asemenea, daca vrei o schimbare profesionala si simti ca te-ai plafonat la actualul loc de munca, acum este momentul perfect pentru a merge la interviuri.

Sursa:
eva.ro
horoscopefriends.co.uk