Horoscopul BANILOR pentru luna SEPTEMBRIE. Pregres imens pe plan financiar!

111

Berbec 

Va exista un flux bun de venituri și toate obstacolele vor fi eliminate, chiar dacă situația de la locul de muncă nu este agitată și nici nu este prea mult de lucru. Veți obține profit dacă ați investit bani pe termen lung. Fiți la curent cu toate tranzacțiile voastre monetare, dacă dați sau luați bani de la alții, păstrați o evidență, dar și un echilibru.

Acesta este un moment bun pentru investiții în imobiliare, dar aveți grijă cu persoanele necunoscute. În prima parte a lunii fiți mai vigilenți și cumpătați și faceți un pas înapoi cu privire la bani și cheltuieli inutile. După jumătatea lunii, lucrurile se vor îmbunătăți considerabil.

Taur 

Luna septembrie este ideală pentru creșterea veniturilor și oportunități de investiții, cu profit. Veți obține o sumă bună și din investițiile anterioare și banii vor continua să intre în conturile voastre. Sunteți capabili să vă gestionați veniturile în mod optim, așa că nu aveți de ce să vă faceți griji.

Acesta este un moment bun pentru achiziționarea de terenuri și vehicule, însă gândiți-vă de două ori înainte și aveți încredere în intuiție. Este posibil să obțineți o nouă propunere în afaceri, dar încercați să o gestionați fără probleme. De asemenea, este o lună bună pentru schimbarea locului de muncă, dar și pentru obținerea unui salariu mărit.

Gemeni 

Viața voastră profesională va avea o forță moderată în această lună și poate exista o creștere a muncii grele și a tensiunii fără niciun motiv. Aveți grijă, fiți conștienți și veți obține noi oportunități acum pentru viitor. Nu încercați noi parteneriate sau afaceri în acest moment, ci așteptați momentul potrivit.

Poate exista o creștere a tensiunii din cauza cheltuielilor suplimentare. Încercați să evitați să dați bani prietenilor sau rudelor, deoarece recuperarea banilor nu va fi posibilă. Cheltuielile vor fi crescute în casă datorită achiziționării de mobilier, mașină și reparații, dar nu va fi un moment bun pentru a investi în terenuri sau o casă nouă. Încercați să evitați renovarea în această lună și fiți cumpătați, vor veni zile extraordinare.

Rac 

Luna aceasta vă veți simți bine în legătură cu banii, veți obține suma din investițiile anterioare și veți avea grijă de schimbul sau împrumuturile de bani și nu veți avea încredere în alții, dacă cineva vrea bani. Veți obține venituri dorite și veți obține profituri bune.

Cu toate acestea, este posibil să simțiți presiunea muncii la începutul lunii, însă veți primi sprijin de la alții în afaceri și veți obține noi oferte cu proiecte de succes. Evitați însă disputele cu partenerii sau cu familia, care poate fi iritată de faptul că petreceți prea mult timp la muncă și în carieră, așa că încercați să aduceți un echilibru.

Leu

Este o luna bună în ceea ce privește cariera. Este posibil să obțineți noi oferte și proiecte, profit și faimă de la locul de muncă. Norocul crescut vă va favoriza timpul într-o nouă afacere și nu vă va lipsi nimic. Încercați să evitați disputele cu colegii, pentru vă aceștia pot încerca să vă tragă în jos.

Superiorii însă vă vor sprijini și veți obține o promovare și un salariu mărit. Încercați să evitați totuși cheltuielile suplimentare și excesive, deoarece cheltuielile vor crește. Nu irosiți bani și aveți grijă cui decideți să faceți favoruri financiare, mulți din jurul vostru vor încerca să profite de bunătatea voastră.

Fecioară 

În această lună este posibil să obțineți succes în afaceri cu o afacere mare și un proiect nou. Este o perioadă bună de negociat cu superiorii, pentru că aceștia vă vor susține și vă vor pregăti pentru promovare și un salariu bun, cu un post bun. Însă veți primi și alte oferte noi, așa că decizia finală vă aparține și vă poate favoriza.

Aveți încredere în intuiția voastră și veți obține venituri și câștiguri bune în această lună, dar și venituri din investițiile anterioare. Acesta poate fi un moment bun pentru speculații, acțiuni de piață sau imobiliare. Încercați să evitați cheltuielile excesive în prima parte a lunii. Aveți încredere că veți lua cea mai bună decizie pentru voi.

Balanţă 

Este o luna bună pentru bani, dar veți fi tentați să cheltuiți mai mult. Controlați-vă cheltuielile crescute pentru familie și viitor. S-ar putea să aveți tendința să cheltuiți bani pe lucruri luxoase, fiți cumpătați. Puteți să obțineți venituri bune din orice muncă cu fracțiune de normă.

De asemenea, vor fi condiții îmbunătățite în afaceri și noi oportunități din proiecte străine. Puteți începe lucrări noi și noi parteneriate, sunteți îndemnați să îmbrățișați schimbările și să renunțați la ideologii și mentalități vechi, care nu fac decât să vă pună într-o stare de stagnare și nu de evoluție. Fiți curajoși, îndrăzniți, aveți tot ceea ce vă trebuie pentru a reuși și a avea succes.

Scorpion 

Puteți beneficia de afaceri și de proiecte noi la începutul acestei luni, dar cu muncă grea și implicare. Șansele de a obține un loc de muncă sau o nouă ofertă sunt foarte mari și vă puteți schimba locul de muncă, dacă doriți. Mențineți relații bune cu persoanele în vârstă și superiorii, care vă vor lăuda munca.

În plus, norocul va favoriza promovarea și transferul pe o poziție mai înaltă. Puteți obține venituri bune din finanțarea consultanței, activitățile bancare, predarea și activitatea din sectorul guvernamental. Finanțele pot fi diminuate în această lună din cauza cheltuielilor inutile, deci evitați și controlați achiziția de lucruri suplimentare. Cu toate acestea, nu există motive de îngrijorare, toate sunt bune.

Săgetător 

Finanțele pot fi restrânse din cauza cheltuielilor nedorite, în special în prima parte a lunii, așa că încercați să economisiți bani. De altfel, există șanse de creștere a salariului și a veniturilor în a doua parte a lunii și atunci puteți cheltui bani pentru renovare și cumpărarea de terenuri și proprietăți.

S-ar putea să existe unele dificultăți în cariera voastră și ar trebui să vă implicați în muncă mai mult, pentru rezultate mai bune. Cu toate acestea, veți reuși să găsiți un proiect suplimentar și să obțineți mai multe venituri și să nu vă bazați doar pe jobul principal.

Capricorn

Vă dezvoltați afacerile după prima jumătate a lunii și totul va merge ca pe roate. Nu veți duce lipsă de absolut nimic. Veți obține noi lucrări și proiecte pentru muncă și pot exista noi planuri cu companiile străine și veți obține succes și cu o planificare adecvată. Există șanse de creștere a salariului. Situația voastră financiară va deveni excelentă până la sfârșitul lunii.

Veți obține bani și din investițiile anterioare, dar încercați să planificați banii corect. Investiți bani în speculații, împărtășiți piața și terenurile. Este posibil să cheltuiți bani pe articole de lux și de acasă. Dorințele pot crește, dar veniturile vor fi pe măsură. Veți primi ajutor de la soț sau partener și familie, dacă aveți nevoie, toți vor avea parte de o lună prosperă.

Vărsător

Este o luna bună pentru venituri, dar vor fi câștiguri lente cu obstacole. La sfârșitul lunii, veți avea un sold bancar bun și veți obține profit din investiții. Ar trebui să vedeți oportunități de aur în această lună pentru venituri, mai ales după jumătatea lunii. Veți obține câștiguri monetare bune, însă trebuie să aveți răbdare.

Cu toate acestea, există șanse de confuzie și tensiune în cariera voastră luna aceasta. Dar, veți face noi conexiuni în viața profesională, aspect care vă va ajuta pe viitor. Evitați deciziile dacă vă simțiți stresați, altfel s-ar putea să eșuați. Puteți începe proiecte noi, dar nu faceți niciun pas fără discuții cu familia și partenerul, care vă susțin și vă ajută.

Pești 

Încercați să evitați investițiile noi în afaceri, însă, cu toate acestea este un moment bun pentru parteneriate noi, dar și îmbunătățirea relațiilor cu partenerul actual. Aveți grijă însă la persoanele noi cu care începeți eventuale colaborări, verificați-le înainte. Dacă doriți să obțineți împrumuturi, este o lună benefică.

De altfel, se observă creșteri și scăderi ale veniturilor financiare, însă această fluctuație nu vă va influența negativ, ci dimpotrivă. Este un moment bun pentru a investi în terenuri sau proprietăți, dar și pentru a cunoaște persoane noi, care vă pot ajuta din punct de vedere profesional și implicit financiar.

Sursa: ce-spun-astrele.ro