Horoscopul BANILOR pentru saptamana 13-19 SEPTEMBRIE. Context financiar favorabil!

50

Berbec

O săptămână potențială pentru noi parteneriate. Nu pierde mai mult timp decât necesar în a pune planuri de dezvoltare financiară la cale, dezvoltări pozitive sunt posibile pe toate fronturile, cu calm și răbdare. Cu toate acestea, mintea ta poate rămâne tulburată în a doua parte a săptămânii și gândurile deranjante nu îți vor permite să te concentrezi asupra a ceva important.

Ar trebui să te limitezi doar la sarcinile importante și să amâni pentru o altă dată, ce nu este urgent. Acest lucru trebuie făcut, pentru a evita orice judecată greșită luată din cauza stării de spirit tulburate. În viitorul apropiat, noi oportunități atât pentru afaceri, cât și pentru a negocia sau încheia noi oferte ți se vor deschide în cale. Vei obține beneficii și vei obține succes, trebuie doar să mai ai puțină răbdare.

Taur

Te așteaptă o săptămână orientată spre muncă, cu mult sprijin mai ales pentru persoanele angajate în locuri de muncă și servicii. Ești deschis ideii de schimbare, de renunțare la ceva vechi, iar asta va fi o săptămână favorabilă la locul de muncă, toate problemele tale în așteptare vor fi rapid rezolvate, ca și cum nu ar fi existat deloc, datorită noii tale atitudini.

Pe măsură ce mergi înainte, apucând norocul în mână, concurenții tăi vor gusta din victoria ta, în timp ce tu vei găsi misterul afluxului brusc de vigoare și energie din personalitatea ta, odată cu schimbarea! Afacerile aduc fericire, în timp ce compania prietenilor te umple de bucurie.

Gemeni 

Cariera va fi o prioritate în această săptămână, aducând rezultate bune în ceea ce te privește. Toată munca ta grea și eforturile depuse vor fi răsplătite în mod adecvat și s-ar putea să te aștepți inclusiv la o promovare, o recunoaștere verbală sau să primești aprecieri de la superiori, deși nu ai avut deloc parte de sprijinul echipei tale sau a colectivului de muncă.

Deși vei fi cufundat în gândurile tale și vei petrece un timp observându-ți preocupările, vei răspunde propriei tale nevoi, aceea de a crește material și profesional, făcând tot ce poți pentru a prospera. Ești acolo unde trebuie, ai încredere în tine!

Rac 

Te așteaptă o săptămână excelentă, fără distrageri sau situații care ar putea să te influențeze. Dimpotrivă, ești în stare și îți dai cea mai bună șansă la locul de muncă, ceea ce îți aduce succesul. Te-ai concentrat asupra muncii tale și ți-ai ținut deoparte gândurile inutile, motiv pentru care acum culegi laurii.

Deși s-ar putea ca această săptămână să te surprindă extrem și să nu știi cum să reacționezi, primește darurile Universului pentru tine și bucură-te. A trecut prea multă vreme de când nu ți s-au mai întâmplat lucruri atât de minunate, așa că lasă succesul, armonia, prosperitatea și abundența să te cuprindă acum și să te împlinească.

Leu

O abordare agresivă se va dovedi foarte benefică în această săptămână, pentru a aborda tot felul de probleme și convingerea ta proprie te va conduce la succes. Dacă ai lucrat din greu și ai depus eforturi pentru a-ți promova afacerea sau cariera, vei fi bine recompensat în această săptămână.

Dacă așteptai cu răbdare ziua pentru a dezvolta surprize plăcute legate de afacerea ta sau locul de muncă, acel moment a venit acum. Mediul de la muncă devine totuși un pic dificil, pe măsură ce anumite persoane îți tulbură armonia. Este posibil să te simți puțin inconfortabil și iritat din cauza acestor persoane, care nu pot înțelege noua ta atitudine vehementă, care de altfel îți aduce acum succesul.  Rămâi în această perspectivă pozitivă, ai tot ce îți trebuie pentru a avea succes.

Fecioară 

Aceasta va fi o săptămână plină de acțiune, în timp ce se întâmpla atât de multe în jurul tău. Problemele legate de bani vor fi importante, pentru că eforturile tale de până acum, vor fi benefice acum. Prosperi în sfârșit și parcă nu îți vine să crezi că ție ți se întâmplă acest lucru.

De asemenea, vei câștiga cu ușurință inimile multor oameni și vei fi socotit ca un prieten drag, pentru că știi mereu care este locul tău în lume. Toate eforturile de afaceri, financiare și sociale se vor dovedi favorabile, în timp ce reușitele legate de carieră progresează constant. Bucură-te de această săptămână excelentă din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, păstrează deoparte tentația de a te implica în tranzacții care implică sume uriașe de bani, fii calculat și echilibrat.

Balanţă

Problemele de muncă și colegialitate își asumă importanța primară în această săptămână, în timp ce problemele legate de bani îți guvernează și mintea. Vei alerga pentru a obține un echilibru între cele două. Situațiile legate de carieră pot fi favorabile, dar trebuie să fii atent la mediul de lucru, unii oameni nu sunt bine intenționați. Alege să spui ce te deranjează și nu mai pleca capul în fața nimănui.

De asemenea, s-ar putea să pierzi o bună oportunitate de carieră, dacă ești neglijent, așa că fii atent și nu o rata. Ar trebui să amâni tranzacțiile monetare importante pentru o altă perioadă.

Scorpion 

Este posibil să ai în această săptămână o stima de sine scăzută, din cauza căreia este posibil să nu te poți concentra nici măcar asupra muncii. Această situație face un pic dificil să te prezenți și să îți închei munca.

Consumul redus de energie pentru a rezolva problemele, precum și starea de spirit distrasă, pot fi cauza unei persoane, pe care ai ajutat-o financiar de foarte multă vreme și care nu numai că nu apreciază ajutorul, însă parcă îți cere și socoteală, simțindu-te obligat. Este important pentru tine să schimbi această situație și să iei măsuri, astfel încât să nu te mai afecteze în viața personală și profesională.

Săgetător 

„Bucurie” este cuvântul tău pentru această săptămână! Este o perioadă minunată, cu șanse de câștig sau de un cadou neașteptat, pe care poți să ți-l faci chiar tu însuți, pentru că meriți acum, mai mult decât oricând.

Indiferent de ceea ce primești dintre cele două, adică bani sau cadouri, vei fi bucuros și recunoscător că ai fost ales pentru acest lucru. Situațiile de muncă vor rămâne favorabile, în timp ce și în viața personală ești fericit. Povestea va fi plină de viață, nu îți lipsește nimic din punct de vedere financiar, așa că relaxează-te și bucură-te de o săptămână grozavă.

Capricorn 

Ai parte de o săptămână dinamică, cu lucrări în așteptare și situații care îți atrag atenția serioasă. Vei fi implicat în elaborarea unor soluții strălucitoare pentru problemele tale în așteptare. Aceasta este, de asemenea, o săptămână favorabilă pentru a organiza întâlniri de afaceri importante. Cu siguranță te poți aștepta la câștiguri din aceste întâlniri.

Fii pregătit pentru surprize plăcute, deoarece șansele de câștig neașteptat, precum și bunăvoința persoanelor apropiate sunt la ordinea zilei. Situația ta financiară pare pozitivă, ceea ce îți oferă o mulțime de motive pentru a fi fericit. Cu toate acestea, ai grijă la persoanele din jurul tău și de la locul de muncă, nu le permite să îți strice starea și atmosfera.

Vărsător 

Progresul legat de carieră, precum și munca grea îți conturează săptămâna. Este evident că munca ta grea te va conduce la progresul la locul de muncă și fiind într-o dispoziție laborioasă, îți vei termina toată munca în așteptare și vei simți că povara mentală a muncii dispare ca un fum. În cea mai mare parte, vei avea însă anumite gânduri care zăbovesc în mintea ta, care nu vor permite prea multe acțiuni să aibă loc.

Aceste gânduri privesc faptul că munca îți ocupă atât de mult timp, încât nu te mai ocupi deloc nici de tine, nici de familie. Stabilește-ți cu adevărat prioritățile și adu un echilibru în viața ta, pe care să îl păstrezi și respecți.

Pești 

S-ar putea să te simți înconjurat de obstacole în această săptămână și o veste dezamăgitoare ar putea să te lase oarecum supărat. A renunța la problemele tale și a ceda nu este ceea ce ai nevoie, pur și simplu continuă să încerci și să vii cu soluții. Cu siguranță va ajuta și îți vei ridica atât moralul, cât și energia. Deși pare o săptămână obișnuită, ai o anumită neliniște pentru probleme necunoscute.

Chiar gândul de a te îngrijora fără niciun motiv, te-ar putea face un pic neliniștit. Cu toate acestea, nu are loc niciun eveniment advers și vei primi ușurarea în cele din urmă. Ia un timp pentru tine, odihnește-te și vei ști ce ai de făcut, astfel încât să iei cele mai bune decizii și să fii acolo unde vrei să fii profesional și material.

Sursa: ce-spun-astrele.ro