Horoscopul BANILOR pentru saptamana 14-20 NOIEMBRIE. Apare dorinta sa actionam si sa facem schimbarile necesare!

521

Berbec Apar o multime de oportunitati sa-ti pui in valoare talentele pe care le ai. Esti dinamic si ai energie. Indrazneste mai mult. Impune-ti planurile chiar daca par fanteziste. Crede in ele si actioneaza. La bani, incearca sa ii tii mai mult timp la tine si sa nu-i arunci pe lucruri nefolositoare.

Taur Probabil ca veti fi multumit de bani si de pozitia financiara, deoarece fluxul de venituri poate ramane favorabil in aceasta saptamana. Este posibil sa aveti economii bune. Este posibil sa fiti foarte aproape de membrii familiei, iar acestia sa va ajute ori de cate ori aveti nevoie de ei. Vei iesi din zona de confort, insa lucrurile nu sunt chiar atat de rele pe cat iti inchipui. Ai rabdare si rezultatele vor veni. Astrele te sfatuiesc sa fii mai cumpatat cu cheltuielile.

Gemeni Apar aspecte pozitive la locul de munca. Nu sunt excluse colaborari noi, inceputuri noi. Foloseste-ti cat de mult poti talentele. Bazeaza-te pe instinct. Finantele incep sa se stabilizeze si este recomandat sa vezi ce se poate plati din datorii.

Rac Aceasta saptamana poate aduce nu numai armonie in viata personala si la serviciu, dar poate fi favorabila pentru bani si castiguri. Este posibil sa obtineti niste profituri bune din investitiile anterioare. Recompensele monetare va pot surprinde saptamana aceasta, iar datoriile vor fi probabil rezolvate. Daca nu sunteti multumit la locul de munca, este o perioada propice cautarii unui nou job. Puteti cauta noi oportunitati de cariera. Doar privitul la oportunitatile din trecut poate sa nu te ajute. Cel mai bine este sa va mentineti ocupat cu crearea de retele si sa aplicati pentru locuri de munca prin diverse portaluri.

Leu Astrele va sugereaza sa va planificati cheltuielile in avans pentru aceasta saptamana. Pot exista provocari legate de calatoriile neplanificate si cheltuielile nedorite, asa ca poate fi necesar sa va planificati corespunzator. Cel mai bine evitati sa luati o decizie pripita, deoarece aceasta va poate duce la pierderea unor bunuri. Prin urmare, vi se sugereaza sa evitati investitiile in aceasta saptamana. Este posibil sa primiti ajutor financiar de la familie. In cariera, vi se poate ivi o noua oportunitate. Poti primi oferte interesante, trebuie doar sa fii atent la ce vei alege sa faci mai departe.

Fecioara Comunicarea este la cote excelente, iar unele situatii care pot degenera pot fi depasite cu usurinta daca esti diplomat. Fii atent la capitolul bani. Desi exista o oarecare stabilitate in aceasta zona, este indicat sa scapi de datorii pentru ca incep sa fie apasatoare.

Balanta Cel mai probabil, saptamana aceasta va fi medie in ceea ce priveste banii si finantele. Desi pot exista unele cheltuieli, este posibil sa economisiti niste bani. Persoanele implicate in yoga, spiritualitate si in industria muzicala pot obtine rezultate favorabile din punct de vedere financiar. Exista sanse de cheltuieli pentru afacerea personala sau pentru un nou proiect. De asemenea, este posibil sa aveti cheltuieli legate de calatorii si studii superioare. Sunt insa sanse de crestere si ajutor financiar din partea familiei.

Scorpion Vi se sugereaza sa fiti atenti in ceea ce priveste finantele in aceasta saptamana. Este posibil sa faceti anumite cheltuieli care va pot afecta economiile. Exista sanse de cheltuiala brusca pentru evenimente de familie sau puteti calatori intr-o tara straina sau un loc religios. La serviciu apar oportunitati de avansare. Fii atent, insa, cui dezvalui planurile tale.

Sagetator Pot aparea cateva tensiuni la locul de munca. Acestea iti pot tulbura linistea interioara, insa este recomandat sa nu intri in conflicte cu colegii. Fii atent la pasii pe care ii faci. Nu dezvalui tuturor planurile tale. Pot aparea cheltuieli neprevazute care sa-ti tulbure stabilitatea financiara.

Capricorn Saptamana aceasta este probabil sa va sporeasca puterea financiara. Dar va fi nevoie de mai multa atentie si eforturi suplimentare din partea voastra. Puteti alege directia gresita. Astrele va sugereaza sa va informati, sa studiati si sa va faceti un plan clar pentru obiectivele financiare. Pe parcursul saptamanii este posibil sa obtineti venituri destul de mari intr-un fel sau altul. Pe de alta parte, cheltui cam mult. Cel mai bine este sa controlezi astfel de tentatii.

Varsator Astrele va indeamna sa veniti cu idei noi, poate usor neconventionale. Saptamana aceasta, cheia reusitei este sa ganditi diferit si inovator. Cel mai bine este sa cauti oportunitati si sa profiti de ele la maxim. Cu rabdare veti depasi obstacolele. Zilele acestea va pot ajuta sa va atingeti obiectivele financiare si nu doar atat, ci sa va si creati o pozitie puternica si stabila. La birou, lucrurile sunt cat se poate de armonioase. Totusi, este indicat sa eviti sa iti dezvalui ideile, intrucat competitorii iti pot “fura” planurile.

Pesti Este posibil sa aveti o oportunitate importanta pentru a va imbunatati stilul de viata in ceea ce priveste finantele. Ati putea avea cateva castiguri banesti destul de bune in aceasta saptamana. Dar pot fi momente dificile si, prin urmare, vi se sugereaza sa ramaneti precaut. Trebuie sa va informati foarte bine inainte de a investi intr-o afacere. Acesta poate fi un moment favorabil pentru o investitie pe termen lung. Influentele planetare va pot ajuta sa depasiti constrangerile financiare, facilitand castigurile monetare. Deci, in general, este un moment pozitiv pentru bani si finante.