Horoscopul CHINEZESC pentru anul 2022. Ce aduce TIGRUL DE APA pentru fiecare zodie?

Daca nu stii exact ce zodie esti in horoscopul chinezesc, verifica AICI .

In Horoscopul Chinezesc, 2022 este Anul Tigrului de Apa. Acesta aduce oportunitati, dar si provocari. Este considerat un an al prosperitatii, insa este si unul al actiunilor de moment.
Anul Nou Chinezesc incepe in 1 februarie 2022 si se incheie in 21 ianuarie 2023.
Tigrul este reprezentantul energiei, al protectiei si al altruismului, iar combinatia cu apa ii ofera acestui an o conotatie extrem de pozitiva. Totusi, elementul fix al Tigrului este lemnul, care sugereaza stabilitate si ofera o putere imensa care ne va ajuta pe toti sa ne atingem obiectivele.

Sobolan Un an moderat pentru tine, nesigur pentru afaceri. Poti fi implicat in cateva neintelegeri sau poti fi fortat ceva care este impotriva convingerilor tale. Te poti simti singur sau deprimat din cauza pierderii cuiva sau a ceva. Este un an in care vei calatori mai mult decat de obicei.

Bivol Un an in care poti resimti opozitie din mai multe directii. Dar aceste lupte vor transforma suferinta in victorie, la final. Trebuie sa fii rabdator si nu te lasa descumpanit daca rezultatele nu sunt vizibile imediat. Este timpul sa-ti reanalizezi si sa-ti reconfirmi pozitia. Nu trebuie sa risti inutil si nici sa iei masuri radicale in timpul domniei Tigrului.

Tigru Un an moderat spre bun. Se anunta relatii bune cu ceilalti, mai ales ca oamenii vor sari in ajutorul tau atunci cand ai cea mai mare nevoie. De asemenea, nu trebuie sa risti inutil. Lucrurile se pot intoarce impotriva ta. Atentie la capitolul bani! Esti tentat sa cheltui mai mult decat ar trebui.

Iepure Va trebui sa fii atent si foarte diplomat pentru ca ai tendinta sa te bani in multe conflicte. Pot aparea certuri si dispute, chiar cu urmari juridice. Este indicat sa fii mai atent cu banii, dar si cu documentele pe care le semnezi. In acest fel nu vei putea fi luat prin surprindere.

Dragon Un an cu solicitari si griji. Planurile par a fi blocate de altii si greu ajungi la rezultatele pe care le doresti. Va trebui sa alegi intre viziunile care nu iti plac ale concurentei sau sa faci eforturi uriase pentru a cuceri publicul acesteia.

Sarpe Poti intra foarte usor in conflicte de tot felul. Depui eforturi mari pentru a fi pe placul tuturor celor din jurul tau si uneori devii frustrat daca nu obtii acest lucru. Trebuie sa-ti pastrezi simtul umorului si sa nu te lasi tarat in acte de razbunare. N-au niciun rost.

Cal Un an bun pentru tine, fara probleme legate de sanatate, dar cu multe cheltuieli. Te ptoi astepta la o promovare sau la unele cursuri de perfectionare profesionala. Daca nu iti controlezi iesirile, pot aparea cateva dispute care se pot lasa si cu ruperea unor prietenii.

Oaie/Capra Un an binecuvantat. Ca sa-ti mentii actuala pozitie, trebuie sa duci o lupta intensa cu adversarii. Viata de familie este calma, dar te poti astepta si la cateva conflicte cu rudele apropiate. Desi vei avea mult de lucru, se anunta cateva contracte noi si valoroase.

Maimuta Un an instabil, in care pot fi usor vulnerabil si vei avea tendinta sa fugi din fata problemelor. Daca faci acest lucru risti sa fii considerat o persoana slaba si sa se incerce subminarea pozitiei tale. Trebuie sa ai rabdare, sa-ti reevaluezi resursele si sa fii ferm in actiunile tale.

Cocos Un an plin de evenimente placute si cu noroc la bani. Actiunile tale in afaceri pot aduce rezultate fructuoase. Se anunta si ceva griji acasa, dar planurile sunt conform graficului. Trebuie sa fii atent pentru ca lucrurile au tendinta de a se schimba foarte repede si e nevoie de o abordare corecta. Desi optimismul este bun, nu trebuie sa-l duci la extrem.

Caine Un an bun, fara dispute serioase acasa sau la locul de munca. Pot aparea cateva dispute in cuplu, dar acestea nu pun in pericol relatia. Rezultatele din acest an vor fi amestecate si pot apare situatii confuze si contradictorii. Prietenii sau familia iti pot cere deseori ajutorul.

Mistret Un an dificil caruia trebuie sa-i faci fata singur. Nu este cel mai bun moment pentru a imprumuta bani de la altii, desi pot aparea cheltuieli neasteptate. Atentie la problemele legale intrucat pot aparea amenzi din cauza neplatii unor taxe legale. Ar trebui sa nu lasi totul pe seama asociatilor si sa mai verifici si tu cu stau lucrurile.

Sursa: sfatulparintilor.ro